Küldj egy fotót, ha ott voltál Veszprémben!

A Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Főváros elnevezésű rendezvénysorozat alkalmával több mint 3500 programon vehetett részt a sok százezernyi látogató a Bakony-Balaton régió 116 településén. A szervezők most azt szeretnénk megtudni, kinek mi volt legemlékezetesebb eseménye.

Ezt is Veszprémből hoztuk :)
Rómának szeretettel

Rómának szeretettel: kulturális dolce vita a Müpában

A Müpa és a Budapesti Fesztiválzenekar közös, 2013-ban elindított tematikus fesztiváljának fókuszában idén az Örök Város, tágabb értelemben az olasz kultúra áll. A szeptember 22-től 27-ig tartó eseménysorozat ezúttal is klasszikus és világzenével, irodalmi esttel és...
 
Manchester, England, England – Európai turnéra indul Azahriah

Manchester, England, England – Európai turnéra indul Azahriah

A Supermanagement tegnap tette közzé, hogy a közelmúltban teltházas Aréna- és Budapest Park-koncertet adó fiatal zenész Európa nagy városait vette célba.
 
 
Fuss, Forest, fuss!

Fuss, Forest, fuss!

Európa-napi fesztivált és futóversenyt rendeznek a Szabadság téren május 7-én, vasárnap Magyarország uniós csatlakozásának 19. évfordulójához kapcsolódva.
 
Holland sztárzenekarok, fúziós koncertek, koncertek: Amszterdam Budapesten

Holland sztárzenekarok, fúziós koncertek, filmvetítések: Amszterdam Budapesten

A Müpa és a Budapesti Fesztiválzenekar idén is megrendezi közös, immár közel egy évtizede életre hívott tematikus fesztiválját, amelynek fókuszában ezúttal Amszterdam áll. A szeptember 16-án kezdődő, változatos programokat kínáló Európai Hidak fesztiválon az egyedülálló zenei...
 
Céline Dion 2023-ra halasztja idei európai turnéját – megvan az új időpont

Céline Dion 2023-ra halasztja idei európai turnéját – megvan az új időpont

Egészségügyi problémái miatt 2023-ra halasztotta idénre tervezett európai turnéját Céline Dion. A világhírű kanadai énekesnő korábban idén június 27-re bejelentett budapesti koncertjének új időpontja 2023. március 16.
 
Fotó: Rieger Johanna

Közösségi finanszírozásból készült el Kiss Llászló új albuma

Nem is akárhol: a Beatles által legendássá vált londoni ABBEY ROAD stúdióban, Chisrtian Wright és Geoff Pesche végezte a mastering munkálatokat Kiss Llászló első szólóalbumán. A VAGY SEHOL című album felvételei lemezmegjelenési pályázati támogatás nélkül, kizárólag közösségi...
 
 
Európa-nap: ingyenes fesztivál május 8-án a Szabadság téren

Európa-nap: ingyenes fesztivál május 8-án a Szabadság téren

Európa-napi fesztivált rendeznek ingyenes koncertekkel, gyermekprogramokkal, futóversennyel május 8-án a fővárosi Szabadság téren.
 
A Stones egészen közel gördül Magyarországhoz

A Stones egészen közel gördül Magyarországhoz

A Rolling Stones bejelentette 2022-es turnéját, mely a SIXTY nevet viseli annak örömén, hogy ezzel a turnéval is megünnepelik a 60 különleges együtt töltött évet. Mick, Keith és Ronnie idén nyáron Európa-szerte fellépnek – két koncertet is adnak a londoni Hyde Parkban.
 
Fotó: Iggy Pop/FB

Iggy Pop nem megy Moszkvába

A zenész 2022 nyarán/őszén egy 35 állomásos európai koncertkörútra indul, amely Lyonban kezdődik május 2-án, és Whitbyben (UK) zárul október 28-án.
 
A The Carbonfools az önkéntességről mesél

A The Carbonfools az önkéntességről mesél

Az Európa Pont ingyenes minikonferenciáján az önkéntes tapasztalatok erkölcsi és munkaerőpiaci előnyeiről lesz szó.
 
Koronavírusos Elton John

Koronavírusos Elton John

A HVG értesülése szerint a zenész megfertőződött az új koronavírussal, ezért két dallasi koncertjét halasztani kényszerült.
 
Vastag Csaba maga is a Veszprémben kézilabdázott anno (Fotó VCS/FB)

Vastag Csaba énekli majd el az Európa-bajnokság hivatalos dalát a megnyitón

Az egy hét múlva kezdődő magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság január 13-ai, budapesti nyitómérkőzése előtt egy órával, 19:30-kor kezdődik a torna hivatalos megnyitója az MVM Dome-ban.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek