A turné, amelynek tényleg K.O. lett a vége :(

Ganxstáék fizetős Facebook-csoporttal védekeznének a redvás vírus ellen

A márciusban elrendelt koncertstop hideg zuhanyként érte a zenészeket. Már épp kezdtek volna felengedni, amikor jött a másik, az augusztus 15-ig érvényes korlátozás. A Kartell arra jutott, hogy fizetős rajongói csoportot hoznak létre, ami nem üres ígérgetés: posztjuk szerint...
 
A segítségeteket kéri a PUF-puzzle kirakásához a zenekar

A segítségeteket kéri a PUF-puzzle kirakásához a zenekar

Mindenki máshogy üti el az időt, a Pál Utca Fiúk például elkezdte az archív anyagai közzétételét a YouTube csatornájukon és a FB oldalunkon is.
 
 
A borítókép Weiler Péter grafikája

Rúzsa Magdi dalával elindult a MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL

A MARADJ OTTHON! FESZTIVÁL! szervezői a legnagyobb magyar fesztiválok, klubok, koncertszervezők. Közös céljuk, hogy ezen a virtuális fesztiválon otthonodban találkozhass kedvenc fellépőiddel, mert most tényleg az a legfontosabb, hogy maradj otthon!
 
Ez viszont ő! Fotó: Majka/FB

Ez a csávó nem én vagyok – Visszaélnek Majka nevével a Facebookon

Valaki egy kamu profilt hozott létre a közösségi oldalon, ahol a rappernek kiadva magát garázdálkodik, többek között a koronavírusól terjeszt álhíreket – írja a Blikk.
 
Szigeti Ferenc drámai helyzetjelentése

Szigeti Ferenc drámai helyzetjelentése

Szigeti Ferenc Facebook-on hosszú posztban fejtette ki, mekkora bajban van a zeneipar, módosítás nélkül közöljük (kivéve kiemelések).
 
Fotó: Rahul (Pexels)

DJ-k a közösségi média fogságában

Milyen érzés a képernyőknek zenélni a klubban, amikor mindenki a telefonján keresztül néz téged? Ezt a témakört járja körül a YouTube-on megjelent INSTA DJ, Social media and the New Age Dancefloor című 40 perces dokumentumfilm, melyet DJ-k, menedzserek és kutatók részvételével...
 
 
NEM Fenyő Miklós írta a levelet, ami a Facebookon kering

NEM Fenyő Miklós írta a levelet, ami a Facebookon kering

Mi még ott tartottunk, hogy bele-belepillantottunk a szombati margitszigeti nagykoncert felvételeibe, melyek egy igazán nagy buliról tanúskodtak, aztán szembejött velünk a HVG cikke.
 
A profilodhoz nemsokára zenét rendelhetsz a Facebookon

A profilodhoz nemsokára zenét rendelhetsz a Facebookon

A Facebook is rájött, hogy az emberek közötti szociális kapcsolat megerősítésére a zene az egyik legalkalmasabb eszköz, ennek érdekében bevezetnek pár újítást.
 
Fotó: Tórh Vera/FB

Önszántán kívül politikai viharba keveredett Tóth Vera – kap hideget-meleget

A lavinát egy cikk indította el, amely egészen furcsa szempontból közelíti meg a magyar könnyűzenét: "jobbra" és "balra" rendezi a magyar előadókat, zenekarokat. Látszólag védelmébe veszi például Tóth Verát azzal, hogy a Petőfi az elmúlt hat évben összesen 14 alkalommal játszotta...
 
Lelép az Ocho Macho a Facebookról?

Lelép az Ocho Macho a Facebookról?

A FB algoritmusai sajátosságait a saját bőrünkön is tapasztaljuk. A közeljövőben még további változások várhatók. Nyilván érzi ezt az Ocho Macho és az adminjuk is, ezért posztolták ki ezt:
 
fotó: Csiszér Ágota

Jobban van Fábián Juli

A különleges hangú énekesnő pár hónapja jelentette be, hogy sajnos ismételten harcba kell szállnia a daganatos betegsége ellen.
 
Rosszul elsült fotóhamisítás vagy béna poén?

Rosszul elsült fotóhamisítás vagy béna poén?

A Szeretlek Magyarország vette észre, hogy Mága Zoltán Facebook oldalán keletkezett némi zavar, de a zenész ügynöksége szerint csak vicc volt...
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek