Változtatnának a Fonogram díjon

Lecserélnék a Fonogram díjat

Nem az elbírálás menetén vagy a díjátadón változtatnának – magát a kézzel fogható szobrocskát terveztetnék át (képünkön).
 
Fotó: Hillsdom

A Belaut a BBC-ben remixelik

A duó régóta várt, második, Colourwave című albuma tavasszal jelent meg, amely számos pozitív kritikát kapott és több, mint félmillió streamnél jár. A külföldön is egyre sikeresebb zenekar, most a Risk It All című dalához készült remixel jelentkezik, amely a BBC Radio 1-on debütált.
 
 
Térben és időben is utazunk a Belau friss klipjében

Térben és időben is utazunk a Belau friss klipjében

A Belau friss lemezét október 12-én mutatja be az A38 Hajón, a CAFe Budapest keretein belül, számos extrával, vendégekkel, egyedi látvánnyal. Az európai turnéjának elmaradó állomásait a lehetőségekhez mérten folyamatosan pótolja, de addig is egy vadonat új videóval vigasztalják...
 
Sabina live

Van ebben valami abszurd: lesz főcímdala a Fonogram-díjnak

Azt ugyan nem értjük, miért kell egy, a teljes zenei palettával foglalkozó díjátadónak 1 db szignál, de biztos van rá jó magyarázat, csak mi nem vagyunk eléggé befogadók.
 
Hangosan énekelnek: egyveleggel köszönti Kovács Katit a Fonogram Respect Team

Hangosan énekelnek: egyveleggel köszönti Kovács Katit a Fonogram Respect Team

Az eredetileg színpadra tervezett közös zenélés résztvevői úgy gondolták, hogy a megfelelő tiszteletnyilvánítás nem maradhat el, ezért most egy videóban szólaltatják meg a művésznő meghatározó dalait abból az alkalomból, hogy idén Kovács Kati kapta a Fonogram-életműdíjat.
 
Belau

Karibi hangulatban a Belau

A könnyed electronika szerelmeseinket nem kell bemutatni az elmúlt években komoly sikereket magáénak tudó Belaut. A duó régóta várt második, Colourwave című albuma hosszas várakozást követően jelent meg, amelyet élőben ősszel mutatnak majd be Európa-szerte.
 
 
Fonogram

Kovács Kati életműdíjat kapott, Hobo lenyomta Ákost – Fonogram 2020

Rendhagyó körülmények közt zajlott tegnap a 18. Fonogram-díjátadó műsor. A járvány miatt a gála helyett kis videókban jelentek meg a győztesek és mondtak köszönetet. Persze, csak hazai részről.
 
Fotó: Erdélyi Gábor

Beelőztek a lengyelek – Fonogram-díjat kapott Lajkó Félix!

Közzétették a lengyel Fonogram-díjakat, amelynek folk kategóriájában első díjat kapott Lajkó Félix & VOLOSI közös lemeze. A rangos elismerést egy nemzetközileg rendkívül elismert zsűri döntése alapján kapta a magyar zenész és lengyel társai.
 
Fonogram

Fonogram-nap: egész napos díjátadó lesz április 4-én

Idén már 18. alkalommal kerülnek átadásra a hazai zenei Oscar-ként is emlegetett Fonogram-díjas aranymikrofon-szobrocskák, a járványveszély miatt különleges körülmények között.
 
A Tavaszi Fesztiválon mutatja be vadi új albumát a Belau

A Tavaszi Fesztiválon mutatja be vadi új albumát a Belau

Az ország egyik legkeresettebb exportzenekara most egy instrumentális dallal jelentkezik, amely egy karibi szigeten született meg. A formáció nemrég zárta európai turnéját, tavasszal pedig új lemezt ad ki „Colourwave” címmel, amelyet április 18-án mutat be Budapesten, az A38 Hajón.
 
A Billboardon debütált a magyar zenekar friss dala

A Billboardon debütált a magyar zenekar friss dala

A Belau nemrég zárta európai turnéját, tavasszal pedig új lemezt ad ki „Colourwave” címmel, amelyet áprilisban mutat be Budapesten.
 
Barcelonai botanikus kertben zenélt a Belau

Barcelonai botanikus kertben zenél a Belau

Az ország egyik legkeresettebb exportzenekara most egy live session-nel jelentkezik, amelyet Barcelonában, Primavera-s koncertjük előtt rögzítettek élőben. A formáció ősszel Budapesten és Londonban játszik, tavasszal pedig új lemezt ad ki.
 
Nevezz meg negyven magyar slágert!

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.
Új koncertek