Ne légy sznob, amikor beülsz a Queen-filmre...

Ne légy sznob, amikor beülsz a Queen-filmre...

A kiváltságosok már a múlt héten megnézhették a Bohém rapszódia című filmet és voltak is olyan „kedvesek”, hogy lépten-nyomon tájékoztattak arról, hogy mi tetszett/nem tetszett nekik. Általában ez utóbbiak voltak többségben.
 
Sírva vígadtunk a Queen-film láttán

Sírva vígadtunk a Queen-film láttán

Csütörtök óta már a nagyközönség számára is elérhető a legendás zenekar frontemberének nem túl boldog életéről szóló mozifilm, amit a kritikusok előzetesen jócskán lehúztak. Ennek ellenére vettük a bátorságot, beültünk a moziba, és a látottak alapján úgy döntöttünk, mi...
 
 
Brian May: Nyugodj békében, kedves Montsy

Brian May: Nyugodj békében, kedves Montsy

A spanyol és nemzetközi művészvilág, a közélet és a politika ismert képviselői gyászolják Montserrat Caballé világhírű spanyol operaénekesnőt, aki 85 éves korában hunyt el szombaton Barcelonában.
 
Montserrat Caballé már Freddie Mercuryval énekel – elhunyt az opera királynője

Montserrat Caballé már Freddie Mercuryval énekel – elhunyt az opera királynője

Nyolcvanöt éves korában elhunyt Montserrat Caballé spanyol szoprán, a múlt század egyik legnagyobb, fellépéseinek számát tekintve pedig egyik legaktívabb operaénekese – adta hírül a 444.hu az AFP hírügynökség és az El País című madridi lap értesülései alapján.
 
Fotó: Freddie/FB

Freddie lép majd fel az Arénában Emeli Sandé előtt

Freddie és zenekara melegíti be a közönséget a világhírű brit soul és R&B énekesnő, Emeli Sandé február 18-i budapesti koncertje előtt a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Csodás dalok, tökéletes összhang, kiváló közönség – felejthetetlen élmény volt a Queen-koncert

Csodás dalok, tökéletes összhang, kiváló közönség – felejthetetlen élmény volt a Queen-koncert

A legendás brit zenekar Freddie Mercury 1991-es halála után több mint 20 évvel megtette frontemberének Adam Lambert énekest, akivel, úgy tűnik, remekül kijönnek, hiszen immáron 5. éve turnéznak együtt. Az eredeti felállásból ketten zenélnek még a bandában: a szólógitáros Brian May...
 
 
Fotó: Mohai Balázs/MTI

A primadonna tisztelgése a királynő előtt - Adam Lambert és a Queen felrobbantotta az Arénát

Óriási buli volt szombat este az Arénában, ahol a rég várt Queen zenekar Adam Lambert társaságában szó szerint bebizonyította, hogy van élet a halál után!
 
Már 31 éve????

Már 31 éve????

31 évvel ezelőtt, 1986. július 27.–én lépett fel Budapesten a Népstadionban 76 ezer fős közönség előtt a legendás Queen együttes. Ezen a koncerten viselte Mercury azt a hermelinpalástot, ami a királyi koronával együtt a jelképévé vált, és a budapesti show után a Queen eredeti...
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek