Fotó: Magyar Zene Háza

Nekünk írták a dalt

Igen, tudjuk, hogy már januártól látogatható a Magyar Zene Házában a „Nekünk írták a dalt” című poptörténeti kiállítás, de hát nem juthatunk el mindenhova azonnal... Most azonban végre megnéztük a tárlatot: valóban korhű és zenetörténeti jelentőségű.
 
Fotó: Sziget 2022

Sziget 2023: idén sajnos nem lehet fürdeni a Dunában

A Szigetet első alkalommal harminc évvel ezelőtt szervezték meg: 1993. augusztus 19-én lépett be az első Sziget-látogató az akkor még Diáksziget néven indult rendezvényre, amelyre akkor 43 ezren voltak kíváncsiak. Azóta eltelt harminc év, a Szigetre ma már a világ több mint száz...
 
 
Jazzbois és Kaláka együtt az Öböl Amfiteátrumban

Jazzbois és Kaláka együtt az Öböl Amfiteátrumban

2023. szeptember 9-én közös koncertet ad a Jazzbois és a Kaláka együttes a BudaPart Öböl Amfiteátrumában. Generációk párbeszéde, különleges élmény, hangulatos környezet, Kopaszi-gát.
 
Újrahasznosították a Csókkirályt

Újrahasznosították a Csókkirályt

Új köntösbe öltöztette a Hungária örök klasszikusát T. Danny: a Csókkirály újragondolt verziójában a népszerű magyar rapper múltjára is fény derül, a dalhoz készült videóklipben pedig egy jól ismert arc is feltűnik. A feldolgozás és a klip az újrahasznosítás jelentőségére...
 
A fotó illusztráció

Színes-szagos gitárfesztivál a Füvészkertben

Tarkavirágos, zöldlombos látvány a szemnek, jóillatélmény az orrnak, gitárból szárnyaló dallamok a fülnek – tisztulás a léleknek – ilyesmire számíthatunk az ELTE Füvészkertben a kétnapos gitárfesztiválon, augusztus 4-én és 5-én.
 
Grammy-díjas producerrel dolgozott friss dalán a régió friss pop csillaga

Grammy-díjas producerrel dolgozott friss dalán a régió friss pop csillaga

A szlovák popsztár, Karin Ann, néhány hónap után, egy keserédes pop dallal tér vissza, amelyet egy stop-motion videóval fűszerezett, ezzel bizonyítva, hogy idén is érdemes lesz rá odafigyelni. A fiatal énekesnő rövid idő alatt ért el számos nemzetközi sikert, most Martin Terefe,...
 
 
Paloznak

Ahol a csillagok alatt szólnak a nagykoncertek és a közönség a fűben táncol – Paloznaki Jazzpiknik

Alig két hét múlva ismét a Balaton északi partjának egyik legkedvesebb falujában gyűlnek össze a jazz és a jó bor szerelmesei, az idén már 11. alkalommal megrendezendő Paloznaki Jazzpikniken, ahol többek közt olyan neves fellépők gondoskodnak majd az igényes szórakoztatásról, mint...
 
Fotó: Bánkitó fesztivál

Holnap kezdődik a Bánkitó Fesztivál

Csütörtökön délelőtt megnyitja kapuit az idei Bánkitó Fesztivál. A rendezvény július 15-ig a koncertek mellett színházi produkciókkal, beszélgetésekkel és civil szervezetek programjaival várja az érdeklődőket.
 
Három év után újra várja a táborozókat a Reggae Camp

5 nap Jamaica a Holt-Tisza közelében – három év után újra várja a táborozókat a Reggae Camp

Idén huszadik alkalommal rendezik meg az LB27 Reggae Campet. Három év kényszerpihenő után, július 25. és 29. között új helyszínen, Lakitelken, a Tőserdő Autóskemping területén a műfaj magyar előadói váltják egymást a színpadokon.
 
 Nyárindító hétvégi miniturnéra indul Charlie

Nyárindító hétvégi miniturnéra indul Charlie

A népszerű énekes pénteken Nagyváradon, szombaton Nyíregyházán, vasárnap pedig Debrecenben lép fel.
 
Fashion show-val és vonuló utcaszínházakkal turbózzák fel a Sound zenei programját

Fashion show-val és vonuló utcaszínházakkal turbózzák fel a Sound zenei programját

A Balaton Soundon persze a zenéé a főszerep, de a program kikekeredik a fesztivál területén itt-ott felbukkanó utcaszínházi produkciókkal és a legvadítóbb kollekciókat felvonultató Fashion Show-val.
 
Fotó: Bánkitó Fesztivál/FB

Analog Balaton, Beton.Hofi, Bohemian Betyars, Carson Coma – így indul a Bánkitó Fesztivál névsorolvasása

Koncertekkel, új színpadokkal, társadalmi kérdéseket feszegető performanszokkal, színházi műsorral, workshopokkal és előadásokkal várja a Bánkitó Fesztivál a közönséget július 13. és 16. között.
 
A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road feszten

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road...

Az amerikai Ugly Kid Joe 5 év után tér vissza Magyarországra, pontosabban a Budapest Open Road Days fesztiválra, a Műegyetem rakpartra. A zenekar az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Zsiráfok, tornyok, Buli színpad, Kyle Minogue – így változik meg idén a Sziget

Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix, Fred again, Skrillex, Stormzy, Fisher, Tom Odell, Louis Tomlinson – és a tegnap bejelentett Kyle Minogue – ez lesz az idei Sziget sztársora, és lesz pár változás is a Sziget struktúrájában.

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.
Új koncertek