Rekord: több mint hétezren vállalkoztak a a Felkelt a napunk eléneklésére

Rekord: több mint hétezren vállalkoztak a a Felkelt a napunk eléneklésére

Sikerrel zárult a nyíregyházi Cantemus kórus egy hónappal ezelőtt indított online daléneklési rekordkísérlete, mely során 7336-an énekelték el és töltötték fel az internetre az István, a király című rockopera egyik ismert dalát
 
 Az ország egy pillanat alatt beleszeretett a rockoperába

Az ország egy pillanat alatt beleszeretett a rockoperába

Harminchét éve, 1983. augusztus 18-án, a városligeti szánkódombon mutatták be első alkalommal az István, a király című rockoperát – az Újságmúzeum posztját közöljük.
 
 
Rekordkísérlet az István, a királyból – lehet csatlakozni!

Rekordkísérlet az István, a királyból – lehet csatlakozni!

A legtöbbször felénekelt dal online rekordját szeretné felállítani a nyíregyházi Cantemus kórus, kezdeményezésük célja, hogy harminc nap alatt minél több ember énekelje el az István, a király című rockopera egyik ismert dalát.
 
Fotó: Pogány Madonna (1981.)

Koncertek is lesznek a Bujtor István Filmfesztiválon

A XI. Bujtor István Filmfesztivál vetítései mellett koncertek, színházi előadások, hajózás, veteránautós felvonulás, kiállítások és gasztronómiai programok is várják a közönséget Balatonszemesen augusztus 17. és 21. között.
 
Ez nem a Sziget fesztivál – ez a Fesztiválsziget!

Ez nem a Sziget fesztivál – ez a Fesztiválsziget!

Változatos zenei programok, népszerű fellépők: Tankcsapda, Kárpátia, Punnany Massif, Anna and the Barbies, Radics Gigi, Charlie és még sok más szórakoztató koncert augusztus 15. és 22. között Esztergomban a Fesztiválszigeten.
 
Fotó:  Wolfgang (Pexels)

Óriási dugó lesz a fesztiválsztrádán augusztusban

Azt mi is többször megírtuk, hogy az összes nyári fesztivál – vagyis azok, amelyeket nem töröltek – augusztus utolsó két hetében lesz. Az InfoRádiónak Márta István, a Magyar Fesztiválszövetség adott interjút.
 
 
Fotó: Budapesti Klasszikus Film Maraton Facebook

Ingyenes szabadtéri vetítések a Szent István téren

A Nemzeti Filmintézet jóvoltából idén is lesz Budapesti Klasszikus Film Maraton szeptember 22-28. között több fővárosi helyszínen, aminek nem titkolt célja, hogy felhívja a figyelmet a magyar filmkultúra értékeire. A 4. alkalommal megrendezendő programsorozat idén a szülinapos Zsigmond...
 
Fotó: Esztergomi Várszínház

Koncertek a a Bazilika lábánál

Július 4-én megnyitja idei szezonját az Esztergomi Várszínház – koncertekkel, színházi előadásokkal, családi programokkal.
 
Fotó: Rizsavi Tamás

Bazinagy háromnapos bulival ünnepeljük 'gusztus 20-t

Találós kérdés következik. No, ki rendezi idén a legnagyobb fesztivált augusztusban? Adunk egy kattintásnyi gondolkodási időt. Bár az előzmények alapján gyakorlatilag egyre csökkent a szóba vehető jelöltek száma...
 
Fotó: mandiner.hu

Alapi a kanapén – az Edda gitárosa ismert rockslágereket dolgoz fel

Mi is unjuk, ők is unják, mindenki unja. Egyetlen szó: karantén. Ki-ki a maga módján próbálja hasznosan tölteni a hirtelen ránk szakadt rengeteg szabadidőt. Most épp az Edda gitárosa, Alapi István vágott bele egy közösködős projektbe.
 
Fotó: Első Emelet/Aréna-koncert

Jobban van Tereh István az Első Emeletből

Drukkoltunk neki, olvasva az első vonatkozó posztját, de megvártuk a közléssel a hírt: jobban van!
 
Fotó: Müpa

Több mint három év után elhagyhatta a kórházat Lerch István!

Sokan nem hitték, hogy sikerül a két életmentő- és egy korrekciós koponyaműtét után talpra állítani a legendás zenészt. De Lerch István mindenkire rácáfolt: már otthon gyógyul és a Blikken keresztül üzent mindenkinek: Köszönöm, jól vagyok!
 
Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek