A Leander Kills körbehordozza az országban a véres kardot

2023. augusztus 19-én lesz látható az István, a király 40. évfordulós jubileumi előadása a Papp László Budapest Sportarénában, melyben Köteles Leander alakítja majd Koppány vezér táltosát, Tordát.

A Leander Kills körbehordozza az országban a véres kardot
Így szól a Neoton 1969-ben született nagy slágere 2023-ban

Így szól a Neoton 1969-ben született nagy slágere 2023-ban

A Zoltán Erika-Mr Rick-DJ Dominique trió – akik a hétköznapi életben is jó viszonyt ápolnak – a Neoton-együttes „Kell, hogy várj" című örökbecsű felvételét dolgozták át 21. századi hangzással.
 
Fotó: Soós Lajos/MTI

Sena, Kardos-Horváth János, Köteles Leander – István, a király 40 a Sportarénában

Másfél órás élményszínház, a közönség bevonása, három színpad, gyermekkórus és tánckar várja a nézőket az István, a király című rockopera új, 40. születésnapi dupla előadásán augusztus 19-én a Budapest Sportarénában.
 
 
 Miért éppen bohóc?

Miért éppen bohóc?

Már feltűnt a kanyarban a Hét Jel második lemeze, a Vérrel írva – a megjelenés utolsó előtti állomása a Hatalmas csendek című dalra forgatott klip.
 
Fotó: Müpa (Szörényi 75; 2021.06.26)

Végtelen úton: nagyszabású életműkoncert-sorozatot terveznek Szörényi Leventével

A Magyar Nemzet információi szerint a Zikkurat Produkció szervezésében lesz például egy exkluzív, Atilla – Isten kardja előadás, és bizonyosan előkelő helyet foglal el a sorozatban az idén negyvenéves mű, az István, a király rendhagyó, jubileumi előadása is az Arénában. Sokkal...
 
A fotó a rockopera bemutatásának 40. évfordulója alkalmából tartott sajtótájékoztatón készült a Nemzeti Múzeumban/MTI

Jubileumi arénás előadással és koncertturnéval ünneplik az István, a király bemutatásának 40. évfordulóját

Nagyszabású programsorozattal, a Magyar Nemzeti Múzeumban kiállítással, a Papp László Budapest Sportarénában jubileumi előadással, továbbá koncertturnéval ünneplik az István, a király című rockopera bemutatásának 40. évfordulóját jövőre.
 
A dal ugyanaz marad – A P.Mobil-duplakönyvről

A dal ugyanaz marad – A P.Mobil-duplakönyvről

A P.Mobilt épp a napokban emlegettük a Falra fel! plakátaukció kapcsán, melynek tételei között szerepel egy saját zenekari nyomásban készült, különleges plakátjuk. Most király(i) könyvolvasónk, Mohácsi Zoltán hozott nekünk róluk egy anyagot.
 
 
Fotó: Muzsikál az erdő (2020.)

Idén Sümegen és a Bakonyban muzsikál az erdő

Első alkalommal rendezik meg Sümeg és Bakony térségében április 22. és 24. között a Muzsikál az erdő rendezvénysorozatot, amely szakvezetéses sétákkal, koncertekkel valamint családi-és gyerekprogramokkal is várja az érdeklődőket.
 
Póka Egon és Szappanos György posztumusz Artisjus-díjat kapott

Póka Egon és Szappanos György posztumusz Artisjus-díjat kapott

Tizenegy előadóművész és ugyanennyi zenetanár részesül idén az Artisjus elismerésében, a kitüntetések átadására ma kerül sor.
 
Fotó: Aurora zenekar/FB

Ez mindenki kudarca volt: az Aurora zenekar – és Szilágyi István szomorú története

Szilágyi István – tragédiával végződő – története évekig témát adott a bulvárlapoknak. Az emberiségbe vetett maradék hitet őrzi meg, hogy a szenzáció hajhászása mellett akadt jó pár ember, aki igazán megpróbált segíteni – a támogatók egyik vezérhajóját az Aurora...
 
Fotó:  Bujtor István Filmfesztivál/FB

Retró utcabál, koncertek, mozi – ma indul a Bujtor István Filmfesztivál

Veteránautós felvonulással, akciófilmes kaszkadőr show-val, közönségtalálkozóval és egyebek mellett a Pogány Madonna című film vetítésével veszi kezdetét csütörtökön a Bujtor István Filmfesztivál.
 
 Wendy Wei fotója a Pexels oldaláról

Gusztus 20: lesz egy csomó védettségi nélküli koncert – itt vannak a fellépők!

Idén három és fél napos Szent István Nap rendezvénysorozat várja az ünneplőket az augusztus 20-i hétvégén – rendezvényre korlátozás nélkül beléphet bárki, nem kell védettségi. A zenei programokat futottuk át.
 
Fotó: Cziffra Fesztivál

Virágokból zongorabillentyűzet – a kertészek így tisztelegnek Cziffra György emléke előtt

A FŐKERT tervezésében és kivitelezésében készült el – a Cziffra György-emlékév keretében – a művész tiszteletére az a különleges virágkompozíció, amely a Szent István Park központi részén a szökőkutaknál bárki számára szabadon megtekinthető, bejárható.
 
Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek