Az új fejezetét sztárfellépővel nyitja a fesztivál: JUDAS PRIEST a Rockmaratonon!

Ahogy arról már beszámoltunk, 2024-ben öt év szünet után feltámad a Rockmaraton – minden eddiginél komolyabb nemzetközi fellépőgárdát vonultat majd fel idén a Barba Negra szakmai támogatásával. Itt is van az első név!

Fotó: Judas Priest/FB
Magyarul is megjelent Rob Halford önéletrajza

Magyarul is megjelent Rob Halford önéletrajza

A Judas Priest kétségkívül a heavy metal egyik legmeghatározóbb együttese: lemezeikből több mint 50 millió példányt adtak el világszerte. A legendás brit zenekar összetéveszthetetlen énekstílusáról és extravagáns színpadi megjelenéséről egyaránt elhíresült frontembere, Rob...
 
James Blunt

Nem sikerült új időpontot találni a James Blunt-koncertnek

A koncertszervezők folyamatosan dolgoznak azon, hogy az elmaradt bulikat megpróbálják egy későbbi időpontban pótolni, azonban sajnos akad olyan külföldi sztár, akiről egy időre le kell mondanunk. :(
 
 
Miért hagyta ott K. K. Downing a Judas Priest? Most elmondja...

Miért hagyta ott K. K. Downing a Judas Priest? Most elmondja...

Noha az elmúlt másfél évtizedben új lemezek helyett egyre gyakrabban szolgáltatták legendás zenészek önéletrajzai az aktuális szenzációt a metálzene világában, a stílus alapegyütteséből, a Judas Priestből eddig még senki sem vállalkozott a memoárírásra. Ezt a hiányt pótolja...
 
Visszajön a Judas Priest, és magával hoz 50 évnyi heavy metált

Visszajön a Judas Priest, és magával hoz 50 évnyi heavy metált

Megünnepelvén 50 évüket a zeneiparban, igazi nagy dobásra készül a zenekar: 2020-ban 50. évfordulós turnéra indulnak. A koncertkörút 2020. július 13-án érkezik a Budapest Arénába.
 
A Depeche Mode, a Motörhead, és Whitney Houston is bekerülhet a Hírességek Csarnokába

A Depeche Mode, a Motörhead, a Nine Inch Nails és Whitney Houston is bekerülhet a Hírességek Csarnokába

Október van, tehát ideje volt összeállítani azt a 16 fős mezőnyt a 2020-as Rock & Roll Hall of Fame szavazáshoz, amelyben olyan előadókkal, zenekarokkal találkozhatunk, mint a Depeche Mode, a Nine Inch Nails, a The Notorious B.I.G., a Judas Priest, Whitney Houston vagy a Kraftwerk.
 
MTI Fotó: Kovács Tamás

Öreg rocker nem vén rocker – Judas Priest, Papp László Sportaréna

Isten bizony nem akartam elmenni erre a koncertre, de aztán a főszőrkesztyű annyira szerette volna, hogy valaki mégiscsak írjon erről a koncertről, ha már a szervezők voltak olyan rendesek, és adtak rá jegyet, ne vesszen már kárba, úgy döntöttem, hogy egye fene, megyek, aztán majd...
 
 
A fotó a budapesti koncerten készült (Kovács Tamás/MTI)

Úgy tűnik, a Judas Priest-nek egy benzinkúton vásároltak kaját a bukaresti koncert szervezői

Bukarestben lépett fel vasárnap a Judas Priest, de a koncert szervezői, úgy tűnik, nagyon elszúrták a dolgokat...
 
Fotó: MetalSucks

Papp Júdás a Papp Laciban

Immár sokadik alkalommal teszi tiszteletét hazánkban a heavy metal műfaj (egyik) koronázatlan királya, a Judas Priest, de emlékeim szerint első alkalommal játszanak Magyarországon zárt helyen.
 
10 érdekesség, amit valószínűleg még nem tudtál a Judas Priestről

10 érdekesség, amit valószínűleg még nem tudtál a Judas Priestről

Alig 5 hét, és a heavy metál istenei Budapestre érkeznek 40 éves jubileumi turnéjukkal, és vadonatúj Firepower című albumukkal, így hangolódásképp összeraktunk egy kis gyűjteményt a banda történelméből.
 
Idén nem került be a Judas Priest a Rock and Roll Hírességek Csarnokába

Idén nem került be a Judas Priest a Rock and Roll Hírességek Csarnokába

A néhai Nina Simone és a Bon Jovi is bekerül jövőre a clevelandi Rock and Roll Hírességek Csarnokába – adta hírül az Inforádió.
 
A Rock and Roll Hall of Fame: megvan a rajongók listája!

A Rock and Roll Hall of Fame: megvan a rajongók listája!

A Rock and Roll Hall Of Fame nyilvánosságra hozta, hogy a rajongóknak ki volt az idei jelöltek közül a kedvence. Legyen elég annyit mondani, hogy nagy meglepetés senkit nem ért azzal, hogy Bon Jovi rengeteg szavazatot kapott.
 
Budapestre jön a Judas Priest!

Budapestre jön a Judas Priest!

A Judas Priest bejelentette jövő júniusban kezdődő, vadonatúj európai turnéját, amely az új albumuk, a Firepower megjelenéséhez kapcsolódik. Az állomások sorában Budapest is szerepel – a turné 2018. július 24-én érkezik az Arénába.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek