Először fordult elő, hogy női előadó került a Spotify év végi felmérésének csúcsára.

A Spotify elárulta, kik az évtized legtöbbet hallgatott előadói

Drake és Ed Sheeran vezeti az évtized legtöbbet streamelt előadóinak listáját a Spotify-nál – írta a BBC hírportálja.
 
Lenny Kravitz, Passenger, Marshmello – megkezdődött a VOLT névsorolvasása

Lenny Kravitz, Passenger, Marshmello – megkezdődött a VOLT névsorolvasása

Telekom VOLT Fesztivál első fellépői között számos ismerős név szerepel. 2020. július 1-4. között többek között megfordul Sopronban Lenny Kravitz, Marshmello, Passenger és Yungblud.
 
 
Újpesti Karácsonyi Vásár

Carbonfools, Tolvai Reni, Caramel: koncertek az újpesti karácsonyi vásárban

November 29. és december 23. között, 4 hétvégén át tart a koncertekkel tarkított Karácsonyi Vásár Újpesten a Szent István téren, ahol egy ideiglenes jégpályával is készülnek a szervezők. A programok természetesen ingyenesen látogathatók.
 
Ez az első hírünk, amely a napokon belül megnyíló Puskás Arénába invitál

Ez az első hírünk, amely a napokon belül megnyíló Puskás Arénába invitál

November 15-én az Uruguay elleni felkészülési mérkőzéssel hivatalosan is megnyitja kapuit a Puskás Aréna. 2020. július 18-án pedig itt rendezik meg a 20 éves jubileumi Ez az a nap!-ot.
 
Fotó: YouTube

A Beatles soha sem létezett, Eminem pedig egy robot

Most bukkantunk a Bors egyik sorozatára, amely a képtelennél képtelenebb sztorikat gyűjt össze, a zenészekre vonatkozók közül válogattunk.
 
A fotón Melanie Martinez.

Csak csajok: klipek hófehér Mercedestől horrorisztikus iskolabuszig

Hófehér ̶j̶a̶g̶u̶á̶r̶ Mercedes, iskolabusz feeling, szemtelen fiatalság: a lányok a toplisták meghódítására készülnek.
 
 
Extra előadást hirdetett meg a Moszkvai Balett az adventi időszakra Budapesten

Extra előadást hirdetett meg a Moszkvai Balett az adventi időszakra Budapesten

A nagy érdeklődésre való tekintettel, a The Royal Moscow Ballet társulata a három telt házas előadás után egy december 2-i, 15 órakor kezdődő műsort is meghirdet.
 
Csak egy kis emlék: a 2005-ös Megasztár-győzelem egy pillanata (Fotó: MTI)

Caramel 15 – szimfonik az Arénában

Szimfonikus koncerttel ünnepli pályafutása 15. évfordulóját Molnár Ferenc Caramel 2020. február 14-én a Papp László Budapest Sportarénában. Az est két vendége Palya Bea és Tarján Zsófia (Honeybeast) lesz, a szimfonikus hangszerelést Zsoldos Béla készíti az énekes dalaihoz.
 
Fotó: zaol.hu

Melák, a 230 kilós óriástök lesz a fesztivál díszvendége

A pásztorhagyományokhoz kötődő kézműves mesterségeket és folklórhagyományokat mutatják be vasárnap a zalaegerszegi Gébárti-tó partján a Kézművesek Házában, ahol kiállítják a Pórszombaton termett 230,5 kilogrammos óriástököt is.
 
Fotó: Molnár Ferenc Caramel/FB

A pécsi Széchenyi téren lép fel Caramel

Mások mellett Caramel, Pápai Joci, David Yengibarian, Rutkai Bori és a Parno Graszt együttes lép fel, de számos családi program és hagyományőrző műsor is várja az érdeklődőket a szeptember 26. és 29. között zajló Pécsi Napok fesztivál ideje alatt.
 
Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

Az orosz kultúra lovagja: interjú Emelianov Anatolijjal, a Royal Moscow Balett alapítójával

A kitartás személyes megtestesítője, akit az orosz kultúrához való hozzájárulásért lovaggá is ütöttek, balett-táncosként kezdte. A hattyúk tava című balettelőadását 2019-ben két alkalommal is láthatja a magyar közönség.
 
Fotó: BBC

A BBC-nek kétmillió fontot kell fizetnie Cliff Richardnak

A végső megállapodás szerint kétmillió fontot (728 millió forintot) fizet a BBC Cliff Richard ügyvédi költségeire – írja internetes oldalán a brit közszolgálati műsorszóró.
 
Nem SEMMI: megjelent az Elefánt ötödik nagylemeze

Nem SEMMI: megjelent az Elefánt ötödik nagylemeze

Vagy mégis? SEMMI címmel jelent meg az ötödik Elefánt nagylemez, amelyet nemrégiben az általunk is bemutatott Van Harag című zaklatott...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Mi is szeretünk, Kátya! Jótékonysági koncert Tompos Kátya kezeléséért

Kátya kérésére mostanáig csak a szűk szakma tudhatott az állapotáról, ám eljött az idő, hogy a sorsáért aggódó zenészek és a közönség a Fábián Juli Emlékalapítvány közvetítésével segítsen a nagybeteg énekesnőnek. Az alábbiakban az alapítvány közleményét továbbítjuk nektek:

Egy kis grúz faluból a világhírig – a Kobuciban lép fel a Trio Mandili

A Trio Mandili sikertörténete sokak szerint a kaukázusi-archaikus dallamok megszólító erejéről, de szerintünk inkább a lányok tiszta és nagyon szerethető karakteréről szól. Meg persze a zenéről... Május 11-én este a KOBUCI Kertben kilépnek a digitális térből, és élőben is megmutatják, hogy a többszólamú éneklés miért a...
Új koncertek