Török Ádám miniszobra még mindig nincs meg, de a Mini-film lassan elkészül

A miniszobor egyelőre sajnos nincs meg, amíg megkerül vagy elkészül a replika, itt lesz a Mini-doku, amelyet Kisfaludy András filmrendező, Török Ádám barátja készít egy koncert apropóján a zenekar életútjáról is.

Fotó: YT
Fotó: ipr.edu

40 pert indítanak jogdíjaik értékének megőrzéséért a művészek

Öt művészeket és kiadókat tömörítő közös jogkezelő egyesület közel negyven perben támadja meg bíróságon az igazságügyi miniszter határozatait, amelyekkel az összes jogdíjra nézve elutasította a 2024-es inflációs értékkövetést.
 
Fotó: Komróczki Dia

Carson Coma minifesztivál a Budapest Parkban

Nagykoncertjük előtt két színpadon összesen hét olyan előadót vonultatnak fel, akikről úgy gondolták, hogy még nagyobb figyelmet érdemelnek, ezért most szeretnék megmutatni őket a közönségüknek is.
 
 
Fekete Zaj menni rakpart – ingyenes minifesztivál az alsó rakparton

Fekete Zaj menni rakpart – ingyenes minifesztivál az alsó rakparton

A Fekete Zaj Fesztivál az egyik legkülönlegesebb és legösszetartóbb zenei közösség itthon, akik minden évben a Mátrában gyűlnek össze, idén augusztus 16-19. között. A fesztivál Delta színpada ma, egy napra ellátogat a RAKPARTRA.
 
 Nyárindító hétvégi miniturnéra indul Charlie

Nyárindító hétvégi miniturnéra indul Charlie

A népszerű énekes pénteken Nagyváradon, szombaton Nyíregyházán, vasárnap pedig Debrecenben lép fel.
 
Így szól a Neoton 1969-ben született nagy slágere 2023-ban

Így szól a Neoton 1969-ben született nagy slágere 2023-ban

A Zoltán Erika-Mr Rick-DJ Dominique trió – akik a hétköznapi életben is jó viszonyt ápolnak – a Neoton-együttes „Kell, hogy várj" című örökbecsű felvételét dolgozták át 21. századi hangzással.
 
4 év után magyar nyelvű dalokkal tér vissza a Minimyst

Négy év szünet után magyar nyelvű dalokkal tér vissza a Minimyst

Minimyst egy új EP-t ígért idén tavaszra és be is tartják a szavukat: a Karton Monakó már teljes egészében meghallgatható, a zenekar pedig újra színpadra is áll április 14-én, a Dürer Kertben mutatja be új anyagát – és dobosát – a közönségnek.
 
 
Először rendez zenés karácsonyi vásárt a Budapesti Fesztiválzenekar

Először rendez zenés karácsonyi vásárt a Budapesti Fesztiválzenekar

Advent negyedik hétvégéjén, december 17-én és 18-án várják közös ünnepi hangolódásra a klasszikus zene szerelmeseit próbatermükbe. A BFZ shop legújabb termékeiből, kedvezményes koncertjegyekből, különleges ékszerekből és gyerekkönyvekből is válogathatnak az érdeklődők.
 
Fotó: Mogyoródi Aquaréna

Szezonnyitó Retró party a mogyoródi Aquarénában

Szezonnyitó Retró partyval várja vendégeit Magyarország legnagyobb aquaparkja, a mogyoródi Aquaréna június 24-én. A lemezeket DJ Dominique pakolja majd.
 
Ha május 1., akkor Tabán Fesztivál

Ha május 1., akkor Tabán Fesztivál

Bár a májusi eső aranyat ér, reméljük, vasárnap az időjárás kegyes lesz a közönséghez és fellépőkhöz, mert nem igazi a május elseje Tabán nélkül!
 
Mától 2 napos ingyenes minifesztivál lesz a Városháza Parkban

Éljen a tavasz! Mától 2 napos ingyenes minifesztivál lesz a Városháza Parkban

Három év után nyílik újra a Budapesti Tavaszi Vásár. Március 26-tól április 18-ig a Városháza parkban ingyenes koncertek, családi programok, kézműves vásár és gasztronómiai különlegességek várják a látogatókat. A nyitóhétvégén, március 26-án és 27-én naponta 4 koncerttel...
 
Több mint 50 év a magyar rock élvonalában – Török Ádám élemű-koncertje

Több mint 50 év a magyar rock élvonalában – Török Ádám élemű-koncert

Pólus Rock Klub következő kiemelt eseménye, Török Ádám és a Mini életmű-koncertje 2022. január 28-án pénteken 19.00 órakor kezdődik a Pólus Mozi Nagytermében.
 
Török Ádám újra koncertezik!

Török Ádám újra koncertezik!

Mindnyájan aggódtunk, amikor lemondta a nyári fellépéseit, és örömmel hallgattuk a tudósításokat, hogy a Tabánban színpadra lépett. Most újra hírt kaptunk róla: Török Ádám koncerttel indul a Pólus Mozi élőzenei programsorozata, a Pólus Rock Klub.
 
Ez a Vad Fruttik új dalának története

Ez a Vad Fruttik új dalának története

Nincs vissza címmel új dallal és a hozzá forgatott klippel jött ki a Vad Fruttik. A szám alkotói folyamata egészen rendhagyó módon történt,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Egy tragédia miatt elhalasztották, most megvan a Call Me Karizma-koncert új időpontja

Bár tavaszi koncertturnéját egy, a dobosa életében bekövetkezett tragédia miatt halasztani kényszerült, Call Me Karizma betartotta ígéretét és itt az új dátum a budapesti koncertjére, úgyhogy mindenki átírhatja a naptárjában: Call Me Karizma – november 3., Turbina.

Bazi nagy majális a Bakáts téren: közös koncertet ad a Duckshell és a Besh o droM

Nem csak a munka ünnepét, hanem Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20. évfordulóját is megünneplik 2024. május 1-én, szerdán a Ferencvárosban.
Új koncertek