Pazar helyszínen lép fel az Omega

Pazar helyszínen lép fel az Omega

A Rozsnyói járásban fekvő 300 lelket számláló falu, Kecső határában lép fel pénteken az Omega – írja az ujszo.com.
 
Ingyenes Omega-koncert lesz Csepelen?

Ingyenes Omega-koncert lesz Csepelen?

Azért van a kérdőjel a címben, mert meglehetősen kevés információt közölt a zenekar, amikor létrehozta az "Omega – Csepel" című eseményt a FB-on.
 
 
Omega-Nazareth közös koncert az Arénában

Tűzviharba kerülnek a skótok: Omega-Nazareth közös koncert az Arénában

Nemrég arról adtunk hírt, hogy júliusban ingyenes koncertet ad a skót zenekar a Váci Világi Vigalomban. Most itt a következő nagy dobásuk: 2019. november 8-án az Omega legújabb show-ját a Nazareth koncertje vezeti fel.
 
Most már biztos: a Creedence Clearwater Revival együttessel koncertezik az Omega

Nem a Creedence Clearwater Revival együttessel, hanem a Creedence Clearwater Reviveddel koncertezik az Omega

Teljesen belekavarodtunk a dologba, és elég hosszasan kellett keresgélni, mert a REVIVED-ot sem a barátunk, a Google, sem a FB nem akarta kidobni... Viszont az Omega plakátján ez a név szerepel...
 
Fotó: Omega blog

Megvan minden idők legtöbbször újrahasznosított magyar dala

A felvétele után 50 évvel egy brit tévésorozat zenéje lett a Gyöngyhajú lány, de erre senki sem kért engedélyt – írja a Blikk.
 
Fotó: woodstock.com

Bazinagy emlékbuli lesz Őriszentpéteren: fellép az Omega és a Creedence Clearwater Revival (?)

Egy Facebook-bejegyzésből tudtuk meg, hogy Woodstock 50. évfordulójára Őriszentpéteren egy megabulival készülnek augusztus 17-én.
 
 
Kóbor János kedvence, a brassói

Ezek az Omega tagjainak kedvenc ételei

Beszámoltunk arról, hogy az Omega együttes 56 éves történetét képek és relikviák segítségével bemutató látványos kiállítás nyílik november végén a szentesi Koszta József Múzeumban. Az Index.hu a hír kapcsán azt is megtudta, mi a kedvenc ételük a zenekar tagjainak.
 
A Léna teremben műhó ropog a látogatók lába alatt – Omega-kiállítás nyílik

A Léna teremben műhó ropog a látogatók lába alatt – Omega-kiállítás nyílik

Az Omega együttes 56 éves történetét képek és relikviák segítségével bemutató látványos kiállítás nyílik november végén a szentesi Koszta József Múzeumban.
 
50 évesen ismét nagyot megy a Gyöngyhajú lány!

50 évesen ismét nagyot megy a Gyöngyhajú lány!

Az Index mozis rovata számolt be arról, hogy a Gyöngyhajú lány melódiái is felcsendülnek Jonah Hill első nagyjátékfilmes rendezésének előzetesében. Hogy a filmben felhangzik-e? Na, ezt egyelőre még nem tudjuk.
 
Fotó: Benkő Laci/Omega FB

El vagyok keseredve – küldj egy ölelést Benkő Lászlónak!

Az Omega együttes billentyűse tavaly nyár óta küzd rákbetegséggel. Noha Benkő László mindvégig bizakodott a gyógyulásában, két barátja, Orbán József és Székhelyi Jó­zsef halálával azonban kissé megrendült a gyógyulásba vetett hite – olvashatjuk a Borsnak adott interjúban.
 
Elmarad az Omega koncert!

Elmarad az Omega koncert!

A Várkert Bazárban 1961 és 1984 között működött a korszak egyik szimbólumává vált Budai Ifjúsági Park, vagyis az Ifipark. A legendássá vált szabadtéri szórakozóhely felejthetetlen bulijainak felidézésére ismét koncertsorozatot szerveztek. Ennek keretén belül lép fel az Omega.
 
Fotó: kulturaonline.hu

Mindent az Ifiparkról - Rocktörténelem és koncertajánló Zerge tollából

1984, majd három évtized fertelmes haldoklás, enyészet és omladozás, valamint a Várkert Bazár kb. ötszöri, nemzetközi közröhej tárgyát képező átadásparádéja után először tavaly ismét voltak koncertek az egykor a nyári fővárosi koncertélet fő ütőerének számító Budai...
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek