Két szobra is lesz Kóbor Jánosnak

Két szobra is lesz Kóbor Jánosnak

A Blikk azzal kapcsolatban kereste meg az Omega menedzserét, hogy noha halála óta már eltelt két hónap, a zenész hamvai még nem kerültek végső nyughelyükre.
 
Volt egyszer egy Omega...

Az éves összesített slágerlisták élén az Omega

Elkészültek az éves összesített slágerlisták, amelyekből kiderült, mely dalok pörögtek a legtöbbször a rádiókban és a streaming felületeken, illetve mely albumok fogytak a legjobban 2021-ben.
 
 
Az igazi Omega-könyv még megírásra vár

Az igazi Omega-könyv még megírásra vár

Molnár György Elefánt a harmadik Omega-tag, aki könyvet írt az együttesről. Az első Mihály Tamás volt. Hááát... Már a könyv címe is: "Basszus! Omega!... Nem kicsit ilyen volt az egész is. A második Benkő Lászlóé volt. Igaz, a könyvet valójában Havas Henrik jegyzi. Nem mondom,...
 
Addig élj: Molnár György Elefánt beperli a Hulut dallopásért

Addig élj: Molnár György Elefánt beperli a Hulut dallopásért

A Blikk információja szerint az Omega Kossuth-díjas gitárosa, Molnár György – Elefánt – beszerezte azokat az okmányokat amelyek bizonyítják, hogy a szóban forgó, ellopott dal az ő és a tavaly decemberben elhunyt Kóbor János szerzeménye.
 
A fotó forrása: Balatoni kikötők

Kóbor János és az Omega emlékére kegyhelyet terveznek a Balatonnál

Az Omega menedzsere a Borsnak beszélt a tervről – Trunkos András azt is megígérte, végigjárja az engedélyeztetés útját.
 
Fot: 24.hu/Karancsi Rudolf

Frenreisz ­Károly is beszédet mond Kóbor János búcsúztatásán

Mint ahogy azt már közöltük, gyászmisét tartanak Kóbor János emlékére december 17-én 19 órakor a Szent István Bazilikában.
 
 
Fotó: Omega/FB

Az Omega története véget ért

Trunkos András, az Omega menedzsere a Borsnak nyilatkozott. Kimondta azt, amire sokan gondolni sem akartak Kóbor János halála után.
 
A felvétel a megalakulásának 55. évfordulóját ünneplő Omega együttes budapesti koncertjén, 2017. december 28-án készült. MTI/Szigetváry Zsolt

Kóbor János búcsúztatására csak nyáron kerülhet sor

A Kossuth- és Liszt-díjas muzsikus, énekes, zeneszerző, szövegíró előadóművész, az Omega együttes alapítója hétfőre virradóra, életének 78. évében hunyt el. Az Emmi saját halottjának tekinti a legendás zenészt.
 
Fotó: Köves Szilvia

Elhunyt Kóbor János

Éppen valami biztatót kerestünk volna az Omega Fb oldalán, amikor megláttuk a zenekar közleményét.
 
Fotó: Omega/FB

Még mindig nagyon kell szorítanunk Kóbor Jánosért

Továbbra is mélyaltatásban, lélegeztetőgépen van Kóbor János – számolt be róla a TV2 Tények hírműsora alapján az Origó.
 
Fotó: Omega/FB

Mindenki Kóbor Jánosért aggódik

A Blikk szerint az Omega legendáját továbbra is mélyaltatásban tartják. Tulajdonképpen hírzárlat van, de talán nincs is más dolga ilyenkor a rajongótábornak, mint szorítani azért, hogy Mecky legyőzze a kórt.
 
Már megint lenyúlták a Gyöngyhajú lányt

Már megint lenyúlták a Gyöngyhajú lányt

Ahogy egyszer már megírtuk, a Gyöngyhajú lány szerintünk minden idők legtöbbször újrahasznosított magyar dala. Most egy ausztrál reklámban bukkant fel.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek