Betyárvilág és Jim Morrison a Müpában – fúvósokkal, vonósokkal, vendégekkel

Egyedi hangszereléssel, rendhagyó felállással és kizárólag erre az alkalomra készülő meglepetésekkel is készülnek a Hey, June! idei fellépői a Müpában június 6. és 9. között.

Fotó: Sutus Fanni
Óvónők kérték: gyereklemezt jelentetett meg a PASO

Óvónők kérték: gyereklemezt jelentetett meg a PASO

A zenekar PASO Kids néven Gyereknapon hozta ki a Karibi gyerekbuli című albumát, amin olyan klasszikusok átirata szerepel, mint a Sej-haj denevér, a Kárókatona és a Nandu.
 
Fotó: Kobuci (FB)

Ma lesz az első koncert a Kobuciban a karantén óta

Mint azt tegnap óta tudjuk, immáron lehet koncerteket tartani – a megfelelő szabályok betartásával, amiről fixen csak annyit tudunk, hogy max. 500 fő. A Kobuci kert nem sokat tűnődött, amint lehet, belecsaptak a lecsóba.
 
 
Vasárnap jótékonysági koncertet ad a PASO

Vasárnap jótékonysági koncertet ad a PASO – Peruig száll a hírük

A PASO most vasárnap jótékonysági koncertet ad a Gyermekkor Alapítvány javára. A szervezetet 1990-ben a Madarász utcai Gyermekkórház és Rendelőintézet dolgozói hozták létre kis betegeik színvonalasabb ellátása és a gyermekgyógyítás korszerűsítése érdekében.
 
Ez lesz abból, ha KRSA a nyakába veszi a világot

Több rajongója van a PASO-nak Mexikóvárosban, mint Szegeden vagy Debrecenben

A Pannonia Allstars Ska Orchesra új dala, a Travelling man az énekes szenvedélyéről szól. Az utazás iránti szeretete olyannyira mozgásban tartja KRSA-t, hogy mostanáig több mint 70 országban járt már. Legutóbb Mexikóban.
 
F@ck Plastic Waste Karnevál: a Kaukázus és a PASO közös bulit szervez

F@ck Plastic Waste Karnevál: a Kaukázus és a PASO közös bulit szervez februárban

Ahogy azt már számos ország megtette, Magyarországon is itt az ideje az egyszer használatos műanyagok korlátozásának. A Greenpeace kezdeményezése mellé odaállt a Kaukázus és a Pannonia Allstars Ska Orchestra, oly módon, hogy a február 28-i, budapesti koncertjük teljes egészében a...
 
Terézvárosi búcsú

Koncertek, kocsmatúra, vásár: a hétvégén Terézvárosi búcsú!

Október 12-13-án a Terézvárosban a búcsúé a főszerep. A kétnapos ingyenes rendezvényen fellép többek Kovács Kati, a Honeybeast, a Balkan Fanatik, a Kolompos, és a PASO is gyerekeknek szánt műsorával.
 
 
Fesztivállal űzik ki a pestist Szentendréről

Fesztivállal űzik ki a pestist Szentendréről

Péterfy Bori & Love Band, PASO- és ColorStar-koncert, lampionos felvonulás, hajóverseny, de számos hátborzongató program is várja a közönséget a Szentendrei Pestisűző Fesztiválon június 15-én és 16-án.
 
Fotó: Barta Imre

Elférnek majd a PASO zenészei a Müpa színpadán?

A kérdés költői: nyilván. Látott az a színpad már ennél számosabb felállású zenekart is... De ezért akkor is különleges dolog lesz, hogy a 15 éves Pannonia Allstars Ska Orchestra fúvósókkal és vokalistákkal kiegészülve 21 fősre bővül október 31-én a Müpában.
 
Megérkezett a BelFeszt teljes programja

Megérkezett a BelFeszt teljes programja

Május végén immár hagyományosan 3 napra lezárják a Szabadság tér környékét, ami ebben az időszakban a Belvárosi Fesztiválnak ad otthont. Idén május 25-27. között várják a látogatókat gyerekprogramokkal, gasztro kiállítással – és persze rengeteg zenével.
 
Ska buli a magyar-szlovák barátság jegyében a Barba Negrában

Ska buli a magyar-szlovák barátság jegyében a Barba Negrában

Mi történik, ha egy tányér sztrapacska után letolsz pár hortobágyi palacsintát? Vélhetően mozdulatlanra eszed magad. De ha a szlovákok elsőszámú reggae/ska zenekarát, a Polemicet, és a magyarok kedvenc ska egyletét, a Pannonia Allstars Ska Orchestrát teszteled egymás után, akkor...
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek