Fotó: Máté Péter

Duplázik a Kispál és a Borz 2023-ban a Budapest Parkban

Öt nap + öt óra alatt elfogytak a jegyek a Parkos koncertre, amit egyetlen 2023-as fellépéseként hirdetett meg a zenekar, ezért ráadásnapot tartanak ugyanott, 2023 május 13-án, szombaton.
 
Fotó: sinco (Quimby FB)

Méltó záróakkordja volt a Park nyári szezonjának a visszatérő Quimby koncertje

"A koncert végére sem jutunk be..." – hökkent meg egy villamosról leszálló utastársunk, amikor megpillantotta a Budapest Park kapujában kanyargó tömeget. A koncertekre a teljes évadban összesen közel 610.000 ember volt kíváncsi, ebből kb. tízezer volt ott a hosszú szünet után...
 
 
Fotó: sinco

Nagyon készül a hosszú kihagyás utáni első koncertjére a Quimby

"Mostantól október 1-ig minden napunkat próbákkal töltjük, hogy a Budapest Parkban igazi Quimby-élményt kaphasson a közönségünk" – tették közzé szeptember eleji posztjukban, és fotók tanúsága szerint ez így is van.
 
Playbánia: mától elsőalbumos Beton.Hofi

Playbánia: mától elsőalbumos Beton.Hofi

A Fedél Nélkül FB-oldalán harangozta be Schwarcz Ádám, azaz Beton.Hofi első albuma megjelenését, mely gesztust nagyra értékeljük, a Playbánia című album pedig ma ki is jött (de arról még nem tudunk felelősen nyilatkozni).
 
Új repohár rendszer lesz a Budapest Parkban

Új repohár rendszer van mától a Budapest Parkban

A sajtó a közelmúltban sokat foglalkozott a repohár-problematikával, cikkünk végén belinkelünk párat belőlük. Két nagy kérdés van: valóban környezetkímélő-e ez a rendszer, továbbá hogy a visszaváltás/token-cucc mennyire korrekt. A Budapest Park most kitalált egy hibrid verziót.
 
Éjszaka a Safari Parkban – Bereczky Zoltánnal és Gáspás Lacival

Éjszaka a Safari Parkban – Bereczki Zoltánnal és Gáspár Lacival

Most pénteken Állatkertek Éjszakája a nagykőrösi Richter Safari Parkban. Egzotikus állatok, cirkuszi műsor, tűzzsonglőrök és motoros bemutató, extra programként pedig – többek között – Bereczky Zoltán és Gáspás Laci.
 
 
Fotó: Földi Ádám

Flower Power: Margaret Island-fesztivál a Parkban

Az elfogadás, az összekapcsolódás és a békében együttélés jegyében született meg a Margaret Island Flower Power elnevezésű minifesztiválja, amit augusztus 6-án rendeznek meg a Budapest Parkban. Ez lesz a zenekar egyetlen Parkos koncertje a szezonban.
 
Fotó: ersch

Siklósi Örs születésnapján ad koncertet az AWS

Szeptember 4-én, Siklósi Örs születésnapjának évfordulóján lép fel az AWS a Budapest Parkban.
 
Konfetti nélküli születésnapi Blahalouisiana-koncert a Budapest Parkban

Konfetti nélküli születésnapi Blahalouisiana-koncert a Budapest Parkban

A születésnapot azonban lufi és konfetti helyett egyéb meglepetésekkel teszik különlegessé: sőt, a terveik szerint a színpadi díszletben több újrahasznosított, kreatív megoldás is szerepet kap majd.
 
60 év, 60 dal, 3 nap  – Omega-fesztivál lesz az Őrség fővárosában

60 év, 60 dal, 3 nap – többgenerációs Omega-fesztivál lesz az Őrség fővárosában

Az Omega együttes idén nagyszabású, jubileumi koncerttel ünnepelte volna fennállásának 60. évfordulóját. A hajdani legendás ötösfogatból azonban már csak ketten maradtak, a hiányzók nem pótolhatók. Csalódás és fájdalom kíséri ezt a hiányt, amit orvosolni szeretnének a...
 
Fotó: Szombat.org

Zsinagógák Hete: Bernsteintől Leonard Cohenig filmzenék – és sóletfesztivál

A hagyományosnak számító Sóletfesztivállal nyitja meg idén a Zsinagógák Hete rendezvénysorozatot az EMIH-Magyar Zsidó Szövetség.
 
Három páros Sziget-napijegy is van a Budapest Parkos rajzpályázat díjai között

Három páros Sziget-napijegy is van a Budapest Parkos rajzpályázat díjai között

Igaz, már csak 2023-ban lehet beváltani, mert a pályamunkák leadási határideje 2022. augusztus 30. A zsűri által legjobbnak ítélt öt pályaművet elárverezik, és a befolyt összeget öt hátrányos helyzetű óvoda játszóudvarának fejlesztésére fordítják majd. De ez még mind semmi...
 
SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel...

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A Kobuciban bukkan fel a pasi, aki megtalálta Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját

Idén már kilencedik alkalommal rendezik meg Budapesten az országos Beatles találkozót. Az esemény június 16-án lesz az óbudai Kobuci Kertben, a találkozó fővédnöke pedig az a Nick Wass, akinek vezetésével idén Angliában megtalálták Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját.

Énekesnők a nagyvilágból, avagy Palya Bea görög selyme

Palya Bea müpás koncertsorozatának alkalmain 2015 óta elbűvölőbbnél elbűvölőbb énekeseket láthattunk és láthatunk a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben. Idén a görög apától és francia anyától származó, párizsi Dafne Kritharas lesz a magyar énekes vendége.
Új koncertek