Gigantikus Quimby-dixit az MVM Dome-ban

Class & Roll Part 2. lehetett volna a szombati koncert címe, hiszen 2018 júniusában volt az első alkalom, amikor a Quimby és az Óbudai Danubia Zenekar közös koncertet adott – akkor a Margitszigeten. Bár ezen az első koncerten nem voltunk ott, a helyszínek ismeretében bizton állíthatjuk, hogy nem a leporolt változatot élvezhette a közönség az MVM-Dome-ban.

Fotók: sinco
Gőzerővel készül a Quimby és a Danubia Zenekar az MVM Dome-os koncertre

Gőzerővel készül a Quimby és a Danubia Zenekar az MVM Dome-os koncertre

A Quimby és a Danubia Zenekar több mint fél éve készül a március 9-i Class&Roll koncertre. Az MVM Dome-ban a színtiszta rock and roll mellett szimfonikus átiratokkal és sosem hallott hangszerelésben megszólaló Quimby-dalokkal utazhat végig a közönség a banda zenei palettáján. Az est...
 
Fotó Quimby

Nyolc év után márciusban ismét arénakoncertet ad a Quimby – addig nem is lépnek fel sehol

Hogy repül az idő... mintha most lett volna, pedig 2016. november 26-án adta Micsodaország című jubileumi koncertjét az Arénában a zenekar, amely során visszatekintett az elmúlt 25 évére...
 
 
Nagyon sok pénz gyűlt össze a Quimby-tagok kerámiáiból

Nagyon sok pénz gyűlt össze a Quimby-tagok kerámiáiból

A Quimby jótékonysági aukcióján az együttes tagjainak műveiért összesen 2 millió 441 ezer forintot fizettek a licitálók, akiknek az adománya a Vadaskert Gyermek- és Ifjúságpszichiátria Kórház és Szakambulancia munkáját támogatja.
 
Zorán vagy a Quimby lép fel a Művészetek Völgyében?

Zorán vagy a Quimby lép fel a Művészetek Völgyében?

Jó hírünk van: mindketten! 2023. július 21. és 30. között a 32. Művészetek Völgyében több jubileumot is ünnepelnek majd, továbbá izgalmas, kizárólag a fesztivál kedvéért született koncertekre is számíthatunk.
 
Fotó: Qumby/FB

Elárverezik a Quimby tagjai a saját maguk által készített kerámiákat

A zenekar 12 db sk tervezett, készített, dedikált és sorszámmal ellátott kerámia tányért bocsát árverésre, melynek bevételéből a Vadaskert Alapítványt támogatják. Támogatjátok velük – ha licitáltok!
 
Fotó: sinco (Quimby FB)

Méltó záróakkordja volt a Park nyári szezonjának a visszatérő Quimby koncertje

"A koncert végére sem jutunk be..." – hökkent meg egy villamosról leszálló utastársunk, amikor megpillantotta a Budapest Park kapujában kanyargó tömeget. A koncertekre a teljes évadban összesen közel 610.000 ember volt kíváncsi, ebből kb. tízezer volt ott a hosszú szünet után...
 
 
Fotó: sinco

Nagyon készül a hosszú kihagyás utáni első koncertjére a Quimby

"Mostantól október 1-ig minden napunkat próbákkal töltjük, hogy a Budapest Parkban igazi Quimby-élményt kaphasson a közönségünk" – tették közzé szeptember eleji posztjukban, és fotók tanúsága szerint ez így is van.
 
Hosszú idő újra színpadra áll a Quimby

Hosszú szünet után újra a húrok közé csap a Quimby

Bár a zenekar körül mostanában leginkább csend volt, saját közlésük szerint az elmúlt időszak nem telt haszontalanul, még ha nem is hallattak magukról.
 
Ezt is elviszem magammal – Budapest Bár Kiss Tibiveol a Parkban

Ezt is elviszem magammal – Budapest Bár Kiss Tibivel a Parkban

Másfél év, covid miatt befagyasztott idő, 120 km Győrből, egy órát késő vonatút – végre ott voltunk a Budapest Parkban, a Budapest Bár 1000. koncertjén. (Ezer egyéjszakás kaland?)
 
Aki tegnap ott volt a Parkban, sosem feledi: Budapest Bár – Kiss Tibivel!

Aki tegnap ott volt a Parkban, sosem feledi: Budapest Bár – Kiss Tibivel!

Májusban még azt írtuk, ezen a nyáron nélkülöznünk kell a zene színpadairól a Quimby frontemberét és a BB oszlopos tagját, később is csak olyan hír jött, hogy a zenésztársai találkozhattak vele. Tegnap azonban két szám erejéig is csatlakozott a Budapest Bár társulatához a...
 
Fotó: AlteRába

Quimby-visszatérés helyett Intim Torna Illegál-búcsú az AlteRábán

„Elsősorban hatalmas hála és nagy köszönet Nektek, hogy kitartatok az AlteRába Fesztivál mellett. Nem volt egyszerű ez a másfél év, de fel a fejjel, 35 nap múlva újra AlteRába!" – üzeni Hegedűs László, a fesztivál főszervezője.
 
Fotó: Quimby

Találkozhattak a Quimby-tagok Kiss Tibivel

2020 júliusában jelentett be a zenekar, hogy "mivel az elmúlt időszak nagyon kimerítő volt Tibi számára, ezért úgy döntött, hogy pihenésre van szüksége és 2020 év végéig terápiás céllal visszavonul a nyilvánosság és a média elől." Immáron 2021 nyarába lépünk, a zenekar a...
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek