Fotó: Quimby

Találkozhattak a Quimby-tagok Kiss Tibivel

2020 júliusában jelentett be a zenekar, hogy "mivel az elmúlt időszak nagyon kimerítő volt Tibi számára, ezért úgy döntött, hogy pihenésre van szüksége és 2020 év végéig terápiás céllal visszavonul a nyilvánosság és a média elől." Immáron 2021 nyarába lépünk, a zenekar a...
 
Fotó: Hagymafesztivál 2019. /Quimby FB

Úgy tűnik, Kiss Tibit a nyáron még nélkülöznünk kell

Korábban az együttes úgy gondolta, idén nyáron már újra együtt zenélhetnek, ám most eléggé úgy tűnik, erre még várni kell, így az eddig lekötött koncerteken Tibi nélkül áll színpadra a formáció, az énekest pedig helyettesítik – írja a Blikk.
 
 
Fotó: Művészetek Völgye

Idén átrajzolják a Művészetek Völgye térképét

Amennyiben a járványhelyzet engedi, július 23. és augusztus 1. között valósul meg a Művészetek Völgye. A vásár részt is kicsit átalakítják, hogy elkerüljék a sokadalmat, és nyitottak a tereken, plusz Vigántpetenden és Taliándörögdön is új udvarok indulnak.
 
Fotó: Művészetek Völgye/FB

Kapolcson már fellép a Quimby

Még nagyon sok a HA a történetben, de HA minden jól megy, idén lesz Művészetek Völgye Kapolcson. A szervezők az Indexnek már el is árultak párat a fellépők közül.
 
Fotó: Quimby FB

Február végén érkezik a Quimby Plusz-Mínusz Koncertfilmje

A Quimbyt is alaposan megtépázta a covid, s nekik még az is nehezítette ezt a sosem tapasztalt nehézségű pályát, hogy Kiss Tibi rehabra vonult. Utolsó próbalehetőségeikkel – hiszen fel kellett adniuk a próbatermüket is – összeraktak egy koncertet, amelyben nem csak zenélnek, meg is...
 
Mindenki egyért... Fotó: Quimby FB

Hírek érkeztek Kiss Tibiről

A wmn.hu portálon készült egy hosszabb beszélgetés Balanyi Szilárddal, a Quimby billentyűsével. Mi leginkább a frontemberre vonatkozó részekből emeltünk ki egy-egy gondolatot, a beszélgetést viszont teljes egészében is érdemes elolvasni, lent a link.
 
 
 Varga Livius nyerte a Dalszerzők Napja alkalmából meghirdetett közönségszavazást

Varga Livius nyerte a Dalszerzők Napja alkalmából meghirdetett közönségszavazást

Az Artisjus által indított versenyben összesen 68 könnyű- és komolyzenei alkotó vett részt saját szerzői énjét bemutató videójával. A filmekre péntek éjfélig több mint 11 ezer szavazat érkezett.
 
Kiss Tibi nélkül állt fel a Quimby a raktárkoncerten

Kiss Tibi nélkül állt fel a Quimby a raktárkoncerten

Persze, tudtuk, hiszen mondták július elején, hogy a frontember év végéig terápiás célból visszavonul, de azt is mondták, hogy a zenekar is szünetet tart. S amikor megláttuk a címet, hogy Quimby meg Raktárkoncert, felcsillant a remény, hátha...
 
Fotó: Kárpáti Dódi Priváti Projekt

Kárpáti Dódi a saját nappalijába várja a közönségét

Egy héten át minden nap 11–15 óra között bárki bekopogtathat megnézni Mr. Priváti kiállítását, este meg szeánszokat tart a nappalijában vendégművészekkel: értelem- és szabályszerűen ezek korlátozott létszámmal futnak majd (12 fő), az utóbbi regisztrációhoz és ...
 
Szünetet tart a Quimby, Kiss Tibi erápiára vonul

Szünetet tart a Quimby, Kiss Tibi terápiára vonult

Erről a Facebookon értesítették a közönségüket.
 
Quimby

A Quimby tragikomédiája egy hosszú felvonásban

Tegnap került fel a YouTube csatornára a Quimby 2016-os, Arénás, jubileumi nagykoncertjének teljes felvétele, amely több mint másfél órányi zenei élményt nyújt a rajongóknak.
 
Fotó: A38

Az elmúlt 10 év legjobb Quimby-koncertje volt

Ki hinné, hogy már 20 éve, hogy megjelent a Quimby Ékszerelmére című, szerintem (és az átlagos koncertműsort elnézve lehet, hogy az együttes szerint is) talán legjobb lemeze. Pedig ez a helyzet, és ennek örömére adtak is mindjárt három egymás utáni napon koncertet az A38-on, újra...
 
Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.

Sárarany vinyl – Fekete Jenő 60.

A magyar blueslegenda 60. születésnapját, a pályán eltöltött első 40 évét és az idei Record Store Day-en megjelenő “sárarany” dupla vinyl kiadását ünnepli április 27-én az A38 hajón egy erre az alkalomra alakult, friss formációval.
Új koncertek