Koronavírusos Elton John

Koronavírusos Elton John

A HVG értesülése szerint a zenész megfertőződött az új koronavírussal, ezért két dallasi koncertjét halasztani kényszerült.
 
Koncepciót váltott a kaukázussal a Road Movie

Koncepciót váltott a Kaukázussal a Road Movie

Azt gondoltuk, az LGT-klippel csak kivételt tett a Road Movie-sorozat, és a hagyományaihoz híven úgy folytatja a megkezdett utat, amelyen az egyes zenekarok a szűkebb pátriájukat mutatják meg egy-egy dallal, de úgy tűnik, vagy a helyek fogytak el (biztosan nem), vagy valami újra vágytak,...
 
 
Fotó: Aerosmith/FB

A ROAD lesz a közel 30 év után Budapesten koncertező Aerosmith vendége

A világ egyik legnépszerűbb rockzenekara megalakulásának 50. évfordulóját egy nagyszabású világkörüli turnéval ünnepli, melynek keretein belül 2022.07.10-én Magyarországon, a Puskás Arénában is koncertet ad!
 
20 előadóval vették fel a Road Movie- LGT-s epizódját

20 előadóval vették fel a Road Movie- LGT-s epizódját

Presser Gábor, Karácsony János és Solti János mellett összesen közel húsz művész, többek között Rúzsa Magdi, Sena, Lábas Viki, Kiss Tibi, Zorán, Járai Márk és Bagossy Norbi vett részt az LGT: Miénk itt a tér című dalának 2021-es feldolgozásában.
 
Őrség, Vadása-tó, dombok, vizek, erdők: ez a Road Movie-sorozat tizenötödik dala

Őrség, Vadása-tó, dombok, vizek, erdők: ez a Road Movie-sorozat tizenötödik dala

A Road Movie videoklip-sorozat legújabb klipjében a Soulwave zenekar visz minket haza a hegyháti dombok közé, ahol felnőttek, és ahova mindig hazatérnek. A Sorstalan a Road Movie-sorozat tizenötödik dala.
 
Elton John nem indul el a sárga úton – elhalasztja európai turnéját

Elton John nem indul el a sárga úton – elhalasztja európai turnéját

Az Atv (és az MTI) értesülése szerint a 74 éves énekes-dalszerző halaszthatatlan és megúszhatatlan csípőműtétje miatt 2023-ra tolta el a fellépéseket.
 
 
Fotó: Road Movie,

Emlékszem... – Siklósi Örs hazatért

Az AWS frontembere fél éve nincs köztünk, de a hangjával most visszatért. Az AWS legújabb számát Örs még életében felénekelte. A dallal debütál a Road Movie tizennegyedik klipje is: az Emlékszem videójában Örs hazatalál – ha csak jelképesen is a Zsámbéki-medencébe, ahova...
 
Siklósi Örs hangja újra hallható az AWS Road Movie-klipjében

Siklósi Örs hangja újra hallható az AWS új klipjében

A zenekar a FB-on tudatta, hogy elkészült a saját Road Movie-videójuk – Örs nélkül, de Örssel: három olyan dal van, amit a fiatalon elhunyt zenész egészében felénekelt, és ezek közül ez lesz az első, amit megoszthatnak a közönségükkel.
 
Szomjas György

A betyárvilág borongós romantikája – Szomjas György emlékére szól a dal

Egy még el nem készült magyar westernfilmhez írt főcímzenét Fehér Viktor a Kerekes Band dobosa, avagy Vittorio Bianco. Az Amott legel című palóc népdalt Sohajda Péterrel közösen dolgozták fel – Szomjas György emlékének ajánlva.
 
A Road Movie Budapestre ért: Ivan & The Parazol – Mást vártam

A Road Movie Budapestre ért: Ivan & The Parazol – Mást vártam

Budapestet mutatja be a a 11. Road Movie film, amelynek az Ivan & The Parazol Mást vártam című száma adja a zenei alapot.
 
Senki kedvéért sem fékeznek – jön az új ROAD album

Senki kedvéért sem fékeznek – jön az új ROAD album

"Több, mint 3 éve jelent meg a legutóbbi stúdióalbumunk, közben feje tetejére állt a világ és a mai napig nem találja az emberiség az origóját! Persze azért nálunk is betalált párszor az övön aluli szemfényvesztés, de nem picsogtunk! Akkor sem, most sem! Cserébe csináltunk egy jó...
 
Miért húztak felemás zoknit a zenészek?

Miért húztak felemás zoknit a zenészek?

Nem azért, mert a zoknik párját beszippantotta a Zokni Feketelyuk... Március 21-én a Down-világnapon az emberek világszerte feltűnő színű és mintájú felemás zoknit húzva hívják fel a figyelmet arra, hogy mindenki értékes és egyenjogú tagja a társadalmunknak.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek