A Fenyő Miklós-koncert szervezőjének közleménye a siófoki koncerttel kapcsolatban

A Fenyő Miklós-koncert szervezőjének közleménye a siófoki koncerttel kapcsolatban

Nyáron, amikor délután/este leszakad az ég, az ember nem tud nem azokra gondolni, akik éppen szabadtéri koncertre mennének... Megveszed a jegyed, esetleg odautazol, készülsz testben-lélekben, aztán csak állsz ott, és legszívesebben szétvernéd a legközelebbi esőfelhőn az esernyődet... S...
 
Hétvégén is tart a fröccs ünnepe Siófokon

Hétvégén is tart a fröccs ünnepe Siófokon

Július 26-án kezdődött, s egészen augusztus 4-éig tart a siófoki Bor- és Fröccsfesztivál, amelyet idén újra a Hajóállomáson rendeznek meg.
 
 
Fotó: PLÁZS (Kowalsky meg a Vega, 2019. június 29.)

Kevesebb koncert, nagyobb durranás – Wellhello a PLÁZSon

A csapat ezerrel készül a koncertre – plusz pirotechnikával, táncoslányokkal és vizuállal érkeznek, úgyhogy garantált a buli a Plázson szombaton.
 
Fotó: OTP Travel

Siófokra költözik New Orleans

Idén július 11-14. között rendezik meg a New Orleans Jazz Fesztivált Siófok Fő terén.
 
Majkával indul a július a Plázson

Majka gyújtja be a rakétákat a Plázson júliusban

Július első hétvégéjén Majka és zenekara dörrenti be a buliágyút Siófokon.
 
Fotó: YouTube

Janicsák István a siófoki Pünkösdi Fesztiválon – asszonykórus nélkül

Jó régen hallottunk – vagy elkerülte a figyelmünket – a Z'Zi Labor énekeséről. Többet persze a lányáról, Janicsák Vecáról...
 
 
Fotó: plazssiofok.hu

Ingyen fesztivállal nyit a Siófoki Nagystrand a hétvégén

Új rendezvénnyel gazdagodik 2019-ben a siófoki programkínálat. Idén először, hagyományteremtő szándékkal indul a Strand Szezonnyitó május 17-19. között, megünnepelve a nyári szezon kezdetét. Az ingyenes rendezvényen fellép Király Viktor és a Magna Cum Laude is.
 
Fotó: officialsgjunior/ Hello Siófok/FB

Királyi módon indul a strandszezon Siófokon

Idén először rendez Strand Szezonnyitót a város május 17-19. között. Az ingyenes fesztiválon fellép Király Viktor, a Magna Cum Laude, illetve Marót Viki és zenekara is.
 
Plázs

Ingyenes Demjén Ferenc, Magna Cum Laude és Supernem koncertekkel nyit a Plázs!

Alig két hónap, és nyit Siófok legkedveltebb szabadtéri szórakozóhelye, a Plázs, ahol idén fellép többek közt Demjén Ferenc, a Magna Cum Laude, a Halott Pénz és Majka is.
 
Évzáró Puncs Party lesz Siófokon

Évzáró Puncs Party lesz Siófokon

A várossá avatásának 50. évfordulóját ünneplő Siófokon az év utolsó hónapjára is rengeteg program jutott. Mi a programzáró fesztivált ajánljuk figyelmetekbe.
 
Nagy Feró és a Beatrice ingyenes koncertet ad Siófokon

Nagy Feró és a Beatrice ingyenes koncertet ad Siófokon

Idén először rendeznek Márton-napi Libadalmat Siófokon. A háromnapos ingyenes fesztivál egyik fő fellépője a Beatrice lesz, amely idén ünnepelte fennállásának negyvenedik évfordulóját.
 
Több százan zenélnek együtt vasárnap délután Szombathely főterén

Több százan zenélnek együtt vasárnap délután Szombathely főterén

Több százan zenélnek majd együtt vasárnap a magyar dalt ünnepelve Szombathely főterén.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek