Sena, Kardos-Horváth János, Köteles Leander – István, a király 40 a Sportarénában

Másfél órás élményszínház, a közönség bevonása, három színpad, gyermekkórus és tánckar várja a nézőket az István, a király című rockopera új, 40. születésnapi dupla előadásán augusztus 19-én a Budapest Sportarénában.

Fotó: Soós Lajos/MTI
Először rendeznek nemzetközi anime zenei fesztivál Budapesten

Először rendeznek nemzetközi anime zenei fesztivál Budapesten

2023. májusában a Papp László Budapest Sportarénában adnak koncertet a nemzetközi anime zenei fesztiválon a világ vezető anime popsztárjai. Először együtt a színpadon a Virtual Music Idols,Virtual Music Idols AI Original Singeroid "#kzn", a HIMEHINA, a MaRiNaSu trió és pop ikrek LiLYPSE. 
 
Charlie nagyszabású arénashow-val és egy kollabbal zárja az évet

Charlie nagyszabású arénashow-val és egy kollabbal zárja az évet

A CHARLIE 75 turné december 29-én ér a Papp László Budapest Sportarénába, a zenész vendégei Nika,Tóth Vera és Szolnoki Péter lesznek.
 
 
 Deák Bill Gyula 75: életműkoncerttel ünnepel a Kapitány

Deák Bill Gyula 75: életműkoncerttel ünnepel a Kapitány

Bill kapitány egy élő legenda: dalait mára generációkon átívelve minden korosztály ismeri. A 75. születésnapja alkalmából megrendezésre kerülő életmű koncerten felcsendülnek a legemblematikusabb szerzemények, így természetesen nem hiányozhat a Rossz vér, Kőbánya blues,...
 
Eros Ramazzotti jövő tavasszal Budapesten!

Eros Ramazzotti jövő tavasszal Budapesten diktálja a tempót

Battito Infinito című világkörüli turnéja keretében jövőre újra eljön Budapestre Eros Ramazzotti: a világhírű olasz énekes 2023. április 19-én lép fel a Papp László Budapest Sportarénában. Eddig négyszer lépett fel Magyarországon, 2009-ben, 2013-ban, 2016-ban, majd 2019-ben,...
 
Fotó: Dead Can Dance/FB

A legutóbbi albumáról csak egyetlen számot fog játszani Dead Can Dance

A kultikus világzenei csapat áprilisban kezdi európai turnéját, amely május 8-án érinti a Budapest Sportarénát. Mint Brendan Perry az MTI-nek elmondta, a turnéra minden dalhoz új hangszerelést készített.
 
A Sabaton elhozza Budapestre a mongol folk metalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton egy későbbi időpontban hozza magával Budapestre a mongol folkmetalos kuriózumot, a THE HU-t

A Sabaton törölte a teljes turnéját, így nem érkeznek március 13-án az Arénába, s nem jön velük a Lordi és a The Hu sem – ez utóbbiakat nagyon vártuk. Az ok jól ismert.... nem is írjuk le. Azt olvastuk a közösségi felületükön, hogy a március-áprilisban törölt bulik...
 
 
Fotó: Stephen Jensen

A Hollywood Undead lesz a Five Finger Death Punch előzenekara

A Los Angeles-i heavy metal banda – két évvel telt házas koncertjük után – ismét a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet 2022. július 5-én, a bulira vendéget is hoznak.
 
Fotó: John Legend/FB

John Legend következő nagy dobása

Mármint azon kívül, hogy 2022. június 30-án Budapesten ad koncertet... És nem, nem borvidéket vett, mint Brad Pitt: az Ectopolis értesülése szerint ő készíti el Az operaház fantomjának legújabb filmváltozatát.
 
 Az a szép az egészben, hogy a Bagossy Brothers új számában a rajongói csoportjuk tagjai is énekelnek

Az a szép az egészben, hogy a Bagossy Brothers új számában a rajongói csoportjuk tagjai is énekelnek

Legutóbbi nagylemezének megjelenése óta először jelentkezik új dallal a Bagossy Brothers Company. A dalt először 2022. január 14-én a csapat első Aréna koncertjén hallhat élőben a közönség.
 
Fotó: Joe Pugliese

Budapestre jön John Legend

2022. június 30-án, 20:00 órától a Papp László Budapest Sportarénában lép fel a többszörös Grammy- és Oscar-díjas amerikai soul és R&B előadó, John Legend.
 
30 dal biztos elhangzik a Bagossy Brothers Company első arénás koncertjén

30 dal biztos elhangzik a Bagossy Brothers Company első arénás koncertjén

Az országszerte telt házas koncerteket zenekar 2022. január 14-én első alkalommal lép fel a Papp László Budapest Sportarénában, ahol a megszokottnál jóval hosszabb műsorral, meglepetés vendégekkel, rendhagyó színpadtechnikai és vizuális megoldásokkal várják majd közönségüket
 
 Na még mit nem?! A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénzről

Na még mit nem?! A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénzről

A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénz zenekarról, amely jövőre, 2022. április 9-én nagyszabású koncerttel ünnepli 18. születésnapját a Papp László Budapest Sportarénában.
 
A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek