Fotó: Máthé Zoltán/MTI

Még a csapból is a New York, New York folyt...

Először fordul elő, hogy a Tátrai Band és a Charlie Band egy este, egy színpadon lép fel. November 6-án a Budapest Sportarénában a Csak a zene van című produkcióban a két csapat valamennyi nagy sikere elhangzik.
 
 15 év után visszatér Magyarországra a TOOL

15 év után visszatér Magyarországra a TOOL

Az 2019-es Fear Inoculum néhány fellépése után a TOOL visszatér Európába. A sokak által várva várt koncertsorozat 2022. április 23-án rajtol Koppenhágában.
 
 
Három év után újra Budapesten a Dead Can Dance

Három év után újra Budapesten a Dead Can Dance

A Dead Can Dance legutóbb "A Celebration – Life & Works 1980-2019" című turnéja keretében lépett fel 2019 júniusában a Sportarénában, 2022. május 8-án ugyanitt láthatjuk-hallhatjuk őket.
 
Martonvásáron tartja arénás koncertjének főpróbáját Charlie

Martonvásáron tartja arénás koncertjének ingyenes főpróbáját Charlie

Tizenkét kismacskát nevel, unokázik, és a ház körüli teendőket végzi. Mindez jelenti a pihenést és a kikapcsolódást Charlie-nak a rengeteg koncertje között. Jelenleg két kiemelt fellépésre készül: november 6-án az Arénában tartja meg áprilisban elhalasztott nagykoncertjét, melynek...
 
Fotó: Dream Theatre/FB

Újra Budapestre látogat a Dream Theater

2020-ban, talán az utolsó pillanatban tartottak egy 3 órás koncertet az Arénában. A progrock csapat, amelyet eddig kétszer jelöltek Grammy-díjra és mintegy 15 millió lemezt adott el, most újra útra kel: A View from The Top of the World című, tizenötödik stúdiólemezét kísérő...
 
Hans Zimmer ismét elhozza Budapestre a moziuniverzumot

Hans Zimmer ismét elhozza Budapestre a moziuniverzumot

Budapest is bekerült Hans Zimmer európai turnéjának helyszínei közé: az Oscar-, Grammy- és Golden Globe-díjas zeneszerző 2022. március 3-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.
 
 
The Grand Reopening: Budapestet is értinti a Postmodern Jukebox világturnéja

The Grand Reopening: Budapestet is érinti a Postmodern Jukebox újrainduló világturnéja

A világhírű zenészek visszatérésének témája a 20-as évek, a Nagy Gatsby korszakának megünneplése. Eddig minden budapesti koncertjükön ott voltunk – gyanítjuk, ez 2022. június 23-án sem lesz másképp a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Koncertek helyett romkocsmának ad helyet az Aréna

Koncertek helyett romkocsmának ad helyet az Aréna

Tényleg így hirdetik magukat, mármint, hogy "romkocsma", de szerintünk egyetlen alkalommal mondhatta volna el ezt magáról az intézmény, 1999. december 15. után, mely dátumra senki sem emlékszik vissza szívesen. De bármi is lehet...
 
Sportaréna

Augusztusban az Apostol pótkoncertjével nyit az Aréna

Az idei évben tele lett volna az Aréna naptára jobbnál jobb koncertekkel... A helyszín egyelőre üresen tátong, de az üzemeltető bízik az őszi nyitásban: Szloboda Gyula a folytatással kapcsolatban adott interjút.
 
Folkaréna – az ország legnagyobb táncháza márciusban

Folkaréna – az ország legnagyobb táncháza márciusban

Az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár idén 39. alkalommal várja a népművészet és a hungarikumok szerelmeseit. Március 22-én a folkszakma színe-java képviselteti magát a Budapest Sportarénában.  
 
A 100 Tagú Cigányzenekar arénás nagykoncerttel ünnepel

A 100 Tagú Cigányzenekar arénás nagykoncerttel ünnepel

Jubileumi koncertet ad az idén 35 éves 100 Tagú Cigányzenekar február 9-én a Papp László Budapest Sportarénában.
 
A kelták ősi titkai az Arénában – ilyen volt Loreena McKennitt koncertje

A kelták ősi titkai az Arénában – ilyen volt Loreena McKennitt koncertje

Loreena a kelták ősi titkait hozta el nekünk a hangjával. Elvarázsolt mindenkit. Felemelő élményt nyújtott.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek