Amerikában magyar előadóé lett az április dala kitüntető cím

Amerikában magyar előadóé lett az április dala kitüntető cím

A tehetségek felkutatásával foglalkozó AKADEMIA elnevezésű amerikai zenei szövetség 2018 április hónapjának legjobb pop dalává választotta Horányi Juli és Bubnó Lőrinc szerzeményét.
 
Fotó: Magyar Rádió Gyermekkórusa/FB

Felvételt hirdet a Magyar Rádió Gyermekkórusa

Keresik az utánpótlást a Magyar Rádió Gyermekkórusába: leendő első osztályos, valamint felsőbb osztályokba járó lányokat és fiúkat várnak meghallgatásra.
 
 
A fotó illusztráció (Phoenix New Times)

A színpadon omlott össze Marilyn Manson

Marilyn Manson csütörtökön Huntingtonban (New York állam) egy hirtelen húzással befejezte koncertjét, miután némi szenvedés után láthatóan összeomlott színpadon.
 
Lelépett a Queen-film rendezője

Lelépett a Queen-film rendezője

Egy éve még arról számoltunk be, hogy megtalálták a Bohemian Rhapsody című készülő Queen-mozi főszereplőjét a Mr. Robot című tévésorozatból ismert Rami Malek személyében, és a forgatás nagy erőkkel elindult. A HVG most arról számolt be, hogy a rendező időlegesen kiugrott a film...
 
Horrorklasszikus ihlette a Green Day új videóját

Horrorklasszikus ihlette a Green Day új videóját

A zenekar John Carpenter 1988-ban készült horrorját használta a "Back for the USA" című videó alapjául (nem összetévesztendő a The Beatles "Back in the USSR" című klasszíkusával).
 
Justin Timberlake koncertje miatt éjszaka lesz a szombati F1-időmérő

Justin Timberlake koncertje miatt éjszaka lesz a szombati F1-időmérő

Szombat este 23 órakor kezdődik az austini futam időmérője – magyar idő szerint. A helyszínen ez 16 óra, ami azért szokatlan, az F1-es időmérők általában mindenhol 14 órakor kezdődnek – figyelmeztet az Index.hu.
 
 
Busa Pista (tömény) történelmet ír

Busa Pista (tömény) történelmet ír

Az Irie Maffia szókimondó MC-je, Busa Pista vállalta a nemes feladatot, hogy bőséges alkoholfogyasztás mellett elmesélje a Szent Korona védelmére kelő hetven esztendős lovagok történetét.
 
Fluor Tomi elhagyta Diazt

Fluor Tomi elhagyta Diazt

Egy oldschool hiphop slágerrel jelentkezett Fluor Tomi, aki az utóbbi években – a Wellhello frontembereként – Diazzal együtt hódította meg a slágerlistákat. Most azonban állandó társa nélkül, a Bupino nevű formációhoz csatlakozott egy klip erejéig.
 
Fotó: The Guardian

Marilyn Mansonra rádőlt a díszlet egy koncert közben, kórházban van

A legrosszabb rémálma vált valóra, amikor a "Sweet dreams" című számot énekelte egy New York-i koncerten: föl akart mászni a díszletként szolgáló pisztolyok tartóoszlopára, de az nem bírta a terhelést, és rádőlt az énekesre – írja a 24.hu.
 
Teljes napfogyatkozás – találd ki, melyik dal lesz a kísérőzenéje!

Teljes napfogyatkozás – találd ki, melyik dal lesz a kísérőzenéje!

Az USA-ban 2017. augusztus 21-én teljes napfogyatkozás lesz (legutóbb 1979-ben volt ilyen arrafelé), és várhatóan az óceán egyik partjától a másikig láthatják az amerikaiak.
 
Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

A felsorolás végződhetne úgy is, hogy MATT BIANCO vagy IZO FITZROY, de, bocs, nekünk a 2016-os szigetes fellépése óta KOVACS az isten(nő) :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a Parno Graszt is velük tart majd, de lesznek meglepetésvendégek is.

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)
Új koncertek