Budapest és London lesz az idei MTV European Music Awards házigazdája

MTV European Music Awards 2020: Budapest lesz a show egyik házigazdája

A járványhelyzetre való tekintettel a több mint negyed évszázados rendezvénysorozat 2020-ban rendhagyó programmal szolgál. Az MTV EMA 2020 Show névre keresztelt díjátadó ezúttal virtuális műsorral jelentkezik majd Budapestről és Londonból. Az adás négy magyarországi helyszínt érint...
 
Ők a 2020-as MTV EMA magyar jelöltjei

Ők a 2020-as MTV EMA magyar jelöltjei

November 8-án rendezik meg a zenei élet legnagyobb előadóinak kontinentális díjátadó gáláját, az MTV Europe Music Awards-ot. A magyar mezőnyben többek közt olyan jelöltek csapnak össze, mint az ex-playmate-ből sikeres DJ-vé avanzsált Metzker Viki, ByeAlex vagy az Irie Maffia. A...
 
 
Ezért volt fényorgia a Nemzeti Galériában

Hát ezért volt fényorgia a Nemzeti Galériában...

Kicsivel több mint egy hete a város számos pontját beragyogta a Nemzeti Galériában (-ból, -nál) megrendezett látványos fényshow: itt a magyarázat, mi volt ez!
 
Mama kérlek

Mama, kérlek: ma estig minden megtekintés 1 forintot fial, hajrá!

Hétfőn debütált a YouTube-on Bródy János ikonikus dalának újragondolt verziója, amelyben négy hazai sztárelőadó énekel. A megtekintések pedig jótékony forintokat érnek!
 
Mama, kérlek: Rúzsa Magdiék Bródy János dalával üzennek anyák napjára

Mama, kérlek: Rúzsa Magdiék Bródy János dalával üzennek anyák napjára

A STRAND Fesztivál szervezői négy, ikonikus magyar művészt kértek fel, hogy velük együtt, több tízezer fesztiválozó nevében mondjanak köszönetet minden anyukának.
 
A Mobilmánia – alap (FB)

Zenész barátok közt: parádés lesz a jubileumi Zeffer-Bajnok lemez előadólistája

A készülő Zeffer-Bajnok 40 jubileumi lemezen 20 Bajnok és 20 Zefi dal hallható majd az elmúlt 40 év repertoárjából friss felvételen, melyen a Mobilmánia zenészei mellett rengeteg vendég közreműködik majd a szűkebb és tágabb zenészbaráti körből egyaránt.
 
 
Holnap indul a jegyvásárlás a 2020-as Arénás Pilvakerre!

Holnap indul a jegyvásárlás a 2020-as Pilvakerre, ne maradj le, mint tavaly...

Jövőre is az Arénába költözik nemzeti ünnepünk legszórakoztatóbb és legméltóbb megemlékezős műsora, a RedBull Pilvaker, ahol a hazai zenei élet meghatározó alakjai együtt elevenítik fel legnagyobb költőink verseit, dallamosított formában.
 
Szabadságkoncert

Ingyenes Szabadságkoncert a Hősök terén

2019. június 16-án lesz 30 éve annak, hogy az 56-os forradalom mártírjai megkaphatták a nekik kijáró végtisztességet. Ezért ezen a napon ingyenes Szabadságkoncertet tartanak a Hősök terén, ahol fellép többek közt a Beatrice, Vikidál Gyula, a KFT és Varga Miklós is.
 
A Dinamit együttes él, ha halott is

A Dinamit együttes él, ha halott is

Megható kapuzárás előtti nosztalgiában volt részünk 2019. május 24-én a Barba Negrában.
 
Fotó: plazssiofok.hu

Ingyen fesztivállal nyit a Siófoki Nagystrand a hétvégén

Új rendezvénnyel gazdagodik 2019-ben a siófoki programkínálat. Idén először, hagyományteremtő szándékkal indul a Strand Szezonnyitó május 17-19. között, megünnepelve a nyári szezon kezdetét. Az ingyenes rendezvényen fellép Király Viktor és a Magna Cum Laude is.
 
Fotó: officialsgjunior/ Hello Siófok/FB

Királyi módon indul a strandszezon Siófokon

Idén először rendez Strand Szezonnyitót a város május 17-19. között. Az ingyenes fesztiválon fellép Király Viktor, a Magna Cum Laude, illetve Marót Viki és zenekara is.
 
Plázs

Ingyenes Demjén Ferenc, Magna Cum Laude és Supernem koncertekkel nyit a Plázs!

Alig két hónap, és nyit Siófok legkedveltebb szabadtéri szórakozóhelye, a Plázs, ahol idén fellép többek közt Demjén Ferenc, a Magna Cum Laude, a Halott Pénz és Majka is.
 
Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

A felsorolás végződhetne úgy is, hogy MATT BIANCO vagy IZO FITZROY, de, bocs, nekünk a 2016-os szigetes fellépése óta KOVACS az isten(nő) :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a Parno Graszt is velük tart majd, de lesznek meglepetésvendégek is.

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)
Új koncertek