CSINIBABA – kétszer és másodszor

1959-ben énekelte először Vámosi János Bágya András és G Dénes György dalát – azóta mások is felvették a repertoárjukba, de rakétaként ívelt fel a népszerűsége, amikor 1997-ben bemutatták Tímár Péter azonos című filmjét, amelyben természetesen a dal is szerepelt. Azóta népszerűsége töretlen.

CSINIBABA – kétszer is
A musical szerelmeseinek: klubest a Benczúr Ház Dísztermében Sasvári Sándorral, Vikidál Gyulával és másokkal

A musical szerelmeseinek: klubest a Benczúr Ház Dísztermében Sasvári Sándorral, Vikidál Gyulával és másokkal

Október 25-én, szerdán este 19 órától a Benczúr Ház Dísztermében folytatódik a Musical Klub.
 
Aurevoir., Henri Gonzo, Oláh Ibolya: három különleges koncert a Müpa 2024-es kínálatából

Aurevoir., Henri Gonzo, Oláh Ibolya: három különleges koncert a Müpa 2024-es kínálatából

A Müpa nem csak a klasszikusok otthona: évek óta színpadot biztosít a könnyűzenei produkcióknak, s a zenészek, zenekarok erre a különleges helyre mindig különleges műsorral is készülnek. (Jegyek és részletesebb leírás a cím-linkekre kattintva.)
 
 
Együtt kezdék: Lábas Viki, Járai Márk, Szepesi Mátyás és Felcser Máté első közös filmzenéje

Együtt kezdék: Lábas Viki, Járai Márk, Szepesi Mátyás és Felcser Máté első közös filmzenéje

Lábas Viki és Járai Márk közösen énekelnek az új magyar generációs vígjáték, az Együtt kezdtük főcímzenéjéhez készült dalban. Felcser Máté és Járai Márk közös szerzeménye, az Együtt én meg te az újrakezdésről szól, nosztalgiával, érzelmekkel tele. A film augusztus...
 
Fotó: Fenyő Miklós/FB

Idén Mikulásra jön a Fenyő

Ilyentájt mindig azt írjuk (és dúdoljuk), hogy "Fenyő nélkül nincs karácsony" – hát idén lesz, cserébe a jól viselkedő zene- és Fenyő-rajongóknak koncertet tesz a Mikulás a csizmájába :)
 
Egy ragyogó tehetség a tűzhányók és gleccserek országából – Víkingur Ólafsson a Müpában

Egy ragyogó tehetség a tűzhányók és gleccserek országából – Víkingur Ólafsson a Müpában

Figyelemre méltó eredetisége és egészen kivételes talentuma az utóbbi évek egyik legsikeresebb feltörekvő klasszikus zenészévé avatta az izlandi zongoraművészt, aki lemezről lemezre bizonyítja: nincsen olyan matéria, amelyből ne tudná kihozni a legjobbat. Legutóbb Mozart és...
 
Fotó: Alvin és a Mókusok

23 év után elbúcsúzik Alvintól és a mókusoktól is Csoma Viki

A nyíregyházi zenekar, amely egyszerű garázsbandából "zenélte fel magát" az ország egyik legnépszerűbb punk rock együttesévé, 28 éve zenél – ebből 23-at Csoma Viki basszusozott végig. Most búcsút intett a formációnak.
 
 
V, mint Viktória – péntek a Plázson

V, mint Viktória – hétvége a Plázson

Lassan minden visszaáll a régi kerékvágásba a Plázson is, ahol hétvégente ismét koncertek és bulik váltják egymást. Június 25-én, pénteken Metzker Viktória, az Aréna rezidense tér vissza Siófokra.
 
Ő még csak most 14 – Hallgasd meg, hogy énekel Pintácsi Viki lánya

Ő még csak most 14 – Hallgasd meg, hogy énekel Pintácsi Viki lánya

"Énekoktatóként különleges érzés, amikor a saját gyermekem énekel... " – kezdi az énekesnő a videó alatti bejegyzésben.
 
Tigris hanyagolná 2020-at

Tigris hanyagolná 2020-at

A Nicsak, ki vagyok? Tigrise és a Sztárban Sztár üdvöskéje egy közös dallal indítja be az új évet: Metzker Viki és Miss Mood úgy intenek be 2020-nak, mint egy rossz kapcsolatnak.
 
 Metzker Viki lett AZ ÉV DJ-je

Metzker Viki lett AZ ÉV DJ-je

A DJ Szövetség idén Metzker Vikit választotta az év mainstream DJ-jének, 2019 "áttörése" pedig Béres Attila, azaz DR BRS lett a szakmai zsűri szerint.
 
Dinamit a vérem – cédén, dévédén, pólón és pulóveren

Dinamit a vérem – robbanásnyomok cédén, dévédén, pólón és pulóveren

A Dinamit pályafutásának 40. évét 2019. május 24-én ünnepelte meg a budapesti Barba Negra Trackben. Az eseményről készült hang -és videófelvétel december közepén érkezik.
 
Budapest és London lesz az idei MTV European Music Awards házigazdája

MTV European Music Awards 2020: Budapest lesz a show egyik házigazdája

A járványhelyzetre való tekintettel a több mint negyed évszázados rendezvénysorozat 2020-ban rendhagyó programmal szolgál. Az MTV EMA 2020 Show névre keresztelt díjátadó ezúttal virtuális műsorral jelentkezik majd Budapestről és Londonból. Az adás négy magyarországi helyszínt érint...
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek