Madonna színre lép

Madonna színre lép

Madonna történelmet írt, amikor 50. alkalommal került a Dance Club lista élére, ezzel ő lett az első és egyetlen olyan előadó, aki 50 #1 slágert ért el a Billboard listáján. A mérföldkő megünneplésére Madonna két új kiadványt dobott piacra – az egyiket éppen ma.
 
Zenélő képeslap – személyes üzenettel: tíz év után új Meszecsinka-album

Zenélő képeslap – személyes üzenettel: tíz év után új Meszecsinka-album

Tíz évvel az első album után jelenik meg a Meszecsinka hatodik lemeze. Az Árnyék című lemez kiadója az ismert német CPL/Nordic Records, amelyet már több éve a világ tíz legjobb kiadója közé sorol a WOMEX toplistája.
 
 
Így hangzik 2022-ben Robbie Williams ikonikus dala

Így szól 2022-ben Robbie Williams ikonikus dala

Robbie Williams bejelentette vadonatúj albumának megjelenését. Ahogy azt a lemez címe is jelzi, a ”XXV” azt hivatott megünnepelni, hogy Robbie 25 éve tevékenykedik szólóművészként.
 
Harry beenged minket a házába – Május 20-án érkezik Harry Styles új albuma

Háztűznéző: május 20-án érkezik Harry Styles új albuma

A minap jelentették be, hogy május 20-án jelenik meg Harry Styles új (3.) albuma, a Harry’s House. Az időzítés tökéletes, hiszen az énekes július 13-án érkezik az Arénába.
 
Fotó: MUSE/FB

Sopronban már biztos megmutat valamit a Muse az új albumról

A zenekar kilencedik stúdiólemeze 2022. augusztus 26-án érkezik, a VOLT fesztiválon pedig június 21-én lépnek színpadra. (Ha valaki eddig nem vette volna észre, korábban lesz a VOLT, mint szokott.)
 
Fotó: Kraftwerk

Régi-úk Kraftwerk-album jelenik meg március végén

Még 2020-ban jelentette meg digitálisan a ’70-es években alapított együttes 'Remixes' című válogatásalbumát, amely 2022. március 25-től fizikai formátumban is elérhető lesz végre. Amúgy egy komplett partit lehetne rá szervezni. Mármint a zenére, nem a megjelenésre. Vagy arra is? :)
 
 
Fotó: Fényes Gábor

Szólóalbummal jelentkezett Giret Gábor Gijo basszusgitáros

A zenész, aki az elmúlt 25 évben számos formációban megfordult, ismert zenészkollégái közreműködésével "Gijo" címmel jelentetett meg saját anyagot.
 
Három év után új lemezzel jelentkezett ZAZ

Három év után új lemezzel jelentkezett ZAZ

Napjaink egyik legnépszerűbb francia énekesnője, azaz Zaz három évvel utolsó lemeze, az 'Effet miroir' után idén nyár végén tért vissza "Imagine" című felvételével, amely soron következő albumának előfutára is egyben.
 
40 év után az ABBA újra a brit slágelista élvonalában

40 év után az ABBA újra a brit slágelista élvonalában

A legendás svéd popegyüttes novemberben megjelenő új albuma két száma, az I Still Have Faith In You és a Don't Shut Me Down a 6., valamint a 7. helyet szerezheti meg az officialcharts.com vasárnap közzétett becslése szerint, mely az eladásokon és a streaminghasználaton alapul.
 
40 év után új albumot ad ki az ABBA

40 év után új albumot ad ki az ABBA – avatár-turné is lesz!

Negyven év után új stúdióalbumot készített az ABBA, az ABBA Voyage című, tíz dalt tartalmazó album novemberben jelenik meg – még az előtt, hogy elindítanak egy koncertsorozatot, amelyen avatárok fogják előadni legnépszerűbb dalaikat – jelentette be csütörtökön az együttes...
 
Konyha

A második hullám a pultra vetette az új Konyha-albumot

Ötös a cím (de tényleg!), 11 a dal, 31 a perc, plusz 1 a ráadás, változatos stíluselemek, versként is kitűnőre értékelendő dalszövegek, az elmaradhatatlan "Hőlégbefuvók", a frissen igazolt Szebényi Dániel, no meg persze a mesterhármas Matyi, Dani, Márk – röviden, tömören ez a...
 
Senki kedvéért sem fékeznek – jön az új ROAD album

Senki kedvéért sem fékeznek – jön az új ROAD album

"Több, mint 3 éve jelent meg a legutóbbi stúdióalbumunk, közben feje tetejére állt a világ és a mai napig nem találja az emberiség az origóját! Persze azért nálunk is betalált párszor az övön aluli szemfényvesztés, de nem picsogtunk! Akkor sem, most sem! Cserébe csináltunk egy jó...
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek