Nem harsány KACAJ a zongoránál – amikor a dal rendelkezik saját sorsáról

A Kacaj bemutatkozó lemeze idén nyáron debütált. Az Utólag színezett korongról választották ki a "Zongorást", amelyhez legutóbbi klipjüket forgatták.

Nem harsány KACAJ a zongoránál – amikor a dal rendelkezik saját sorsáról
Fotó: Budapest Park

Marics Peti komoly sérülése ellenére a Valmar hősiesen lenyomta a bulit a Budapest Parkban

A színpados fellépések előtt, legyenek azok zeneiek vagy mások, szokták mondani, hogy "kéz-és lábtörést!" – ez afféle babona a kellemetlen esetek elkerülésére. Tegnap a Budapest Parkban azonban ez szó szerint megtörtént sajnos.
 
Fotó innen: Twitter

Billy Idol újra Budapestre jön! Nem motorral...

Hanem egy újabb turné keretén belül.... A ‘80-as évek egyik legmeghatározóbb punk-rock bálványa jelenleg is aktív: nemrég négyszámos EP-vel (The Roadside) lepte meg rajongóit. Négy éve adott egy remek koncertet a Budapest Parkban, 2022 nyarán visszatér a tett helyszínére.
 
 
Fotó: Lovasi András FB

Nem szállnak le Lovasiról

Azt már korábban megírtuk, hogy Lovasi András közúti balesetéről tőle magától tudhatod meg a legtöbbet (lent)... Már amennyiben a téma érdekel, zenei oldalról megközelítve kis jelentőséggel bír. Az az érdeklődés viszont lenyűgöző (nem az), ami a történetet kíséri, még az...
 
Fotó: MTI

Lovasi András közúti balesetéről tőle magától tudhatod meg a legtöbbet

A zenészt lehet szeretni/nem szeretni, azt azonban senki sem vitathatja el tőle, hogy meg- és kimondja, amit kell/gondol. Most éppen a közúti balesetéről, amelyet ő okozott és amelyen hetek óta pörög a média.
 
Fotó: Urbán Tamás/Fortepan

40 éve történt: ráomlott a közönségre a fal az ifiparkos Edda koncerten

1980. május 27-én az Edda Művek adott koncertet az ifiparkban, azon a helyen, ami –némi átalakulás után – most a Várkert Bazár nevet viseli.
 
Fotó: Brian May Facebook

Sheer Heart Attack: Brian May-nek szívrohama volt

Rájár a rúd a a világhírű Queen együttes 72 éves gitárosára mostanában. Brian May előbb farizomszakadással került kórházba, most pedig szívrohamot kapott, de már jobban van – adta hírül az MTI.
 
 
Foró: PR/FB

A basszeros tesója ugrik be Jerry Horton helyére a Papa Roach turnéján

Az együttes a Hollywood Undead-del és Ice Nine Kills-zel ad koncertet március 4-én Magyarországon. A Jacoby Shaddix vezette banda azonban nem teljes felállással érkezik hozzánk, az alapító és azóta is oszlopos tag, Jerry Horton ugyanis a napokban eltörte két ujját, melynek következtében...
 
Fotó: Mónus Márton/MTI

Szilveszteri bulimérleg: több mint 200 embert vittek a detoxba

Győrfi Pál közleménye szerint balesetek, tűzesetek, verekedések és belgyógyászati rosszullétek mellett több mint 200 embert kellett túlzott alkoholfogyasztás miatt kórházba vinni, mintegy 10 százalékuk kiskorú volt.
 
Mennyire volt szerencsés Császár Előd pólválasztása?

Császár Előd pólója

Véletlenül láttam azt a főzős műsort – jó, nem végig, max. negyedóra –, amelyben visszatért a képernyőre Császár Előd. Speciel nem ismertem meg. Amikor kiírták a nevét, leesett az állam. Mert a pólóján a feliratot előbb le tudtam fordítani...
 
Elmarad a  Nyerges 50 – életmentő műtétet kellett végrehajtani a frontemberen

Elmarad a Nyerges 50 – életmentő műtétet kellett végrehajtani a frontemberen

Nyerges Attila, az ismerős Arcok frontembere a múlt héten közlekedési balesetet szenvedett. A kezdeti javulás ellenére hétfőn életmentő orvosi beavatkozáson esett át. A műtét szerencsére jól sikerült, de az orvosok tájékoztatása alapján nagyjából egy hónap, mire felépül a...
 
Fotó: Horpáczi Dávid

A színpadon törte el a bokáját a zenész – de van jó hírünk is!

A Depresszió basszerosa, Kovács Zoli egy szerencsétlen ugrás közben eltörte a bokáját a mezőtúri East Festes koncert közben. Jó hír., hogy nem kell műteni, így pár héten belül visszatérhet
 
Csak 25 éves volt… Kun Péter emlékére

Csak 25 éves volt… Kun Péter emlékére

Nem napra pontosan, de júliusban történt... 1993-ban. Amikor a Zorallosokkal megkerüljük a Velencei-tavat, mindig megállunk az emlékművénél. Az Újságmúzeum mai posztját osztjuk meg veletek.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek