Bosnyák és magyar őrület egy dalban: Dubioza Kolektiv plusz Bohemian Betyars

Az őrületes – vagy még inkább őrült – koncertjeiről ismert Bohemian Betyars 15 éves történetében először a világ minden tájáról beenged közreműködőket saját zenei univerzumába. Ennek igazi ékköve a most megjelent Rush című dal, amelyet a Dubioza Kolektiv nem kevésbé fékezhetetlen csapatával közösen jegyeznek.

Fotó: sinco
Különleges albummal ünnepli 15. szülinapját Bohemian Betyars

Különleges albummal ünnepli 15. szülinapját a Bohemian Betyars

Az idén 15 éves Bohemian Betyars teljesen új vizekre evez, és születésnapjukat egy olyan lemezzel ünneplik majd, amin kizárólag különleges és meglepő kollaborációk kapnak helyet.
 
Közép-kelet- és dél-európai etnokoktél, keverve, nem rázva

Közép-kelet- és dél-európai etnokoktél, keverve, nem rázva

A Bohemian Betyars és Parno Graszt Budapest Park-béli koncertje július 20-án volt, de híres – és elfoglalt, ráadásul önkéntes – szerzőket nem szoktuk sürgetni. Jobbára nem is tudjuk, hogy írni fognak :) A Zerge-életmű egy újabb, alapos, minden részletre IS kiterjedő darabja...
 
 
Fotó: Sutus Fanni

Betyárvilág és Jim Morrison a Müpában – fúvósokkal, vonósokkal, vendégekkel

Egyedi hangszereléssel, rendhagyó felállással és kizárólag erre az alkalomra készülő meglepetésekkel is készülnek a Hey, June! idei fellépői a Müpában június 6. és 9. között.
 
Fotó: Bohemian Betyars (2017.)

Nem babonásak a Betyárok: 13 állomásos ázsiai turnéra indulnak

Ázsia nem idegen a Bohemian Betyars számára, korábban is turnéztak arra, háromszor is, s ezen események során kifejezetten hasznos kapcsolatokat tudtak kiépíteni a térségben, sőt, a Japonicus nevű lemezkiadó gondozásában megjelent egy lemezük is Japánban.
 
Fotók: sinco

Minden Bohemian Betyars-anyuka első szóra vállalta a klipszereplést – fotók!

Anyák napján osztottuk meg, aznap is volt a premierje a Betyárok új klipjének. Minden elfogultság nélkül állítjuk, hogy ez volt az elmúlt évek legszerethetőbb, ha nem imádni való anyáknapjás-zenekaros megnyilvánulás. Most itt a sztori hozzá és a forgatáson készült fotókból is pár.
 
Összegubancolódtak – négy év után itt a Bohemian Betyars új albuma

Soronként is megveheted az új Bohemian Betyars-albumot

Négy év után új nagylemezzel jelentkeztek a hazai a speed-folk-freak-punk nagykövetei, a Bohemian Betyars.
 
 
Fotó: Sutus Fann

Dűlőre jutnak a zenészek – Új zenei podcasttal bővül a paletta

A Hangfoglaló által kiírt pályázatnak köszönhetően egyre több izgalmas zenei podcasttal lehet találkozni. A Dűlő például arra vállalkozik, hogy leültet két, teljesen különböző zenei közegből érkező művészt, hogy megosszák egymással kedvenceiket és a műsor végére dűlőre...
 
Fotó: Horváth Ádám

Kastélyházibuli újratöltve!

Újból megrendezik a baráti zenekarok összefogásából született La Boumot – akit érdekel, tavaly milyen volt, a HBO Go kínálatában megnézheti.
 
Szomjas György

A betyárvilág borongós romantikája – Szomjas György emlékére szól a dal

Egy még el nem készült magyar westernfilmhez írt főcímzenét Fehér Viktor a Kerekes Band dobosa, avagy Vittorio Bianco. Az Amott legel című palóc népdalt Sohajda Péterrel közösen dolgozták fel – Szomjas György emlékének ajánlva.
 
Fotó: Kobuci

Ilyenek ők: azonnal a gázpedálra lépett a Kobuci

Persze a teljes rendezvényszervező szakma térdelőrajtban állt, az óbudai koncerthelyszín azonban egy kirobbanó sprinttel indította el a szezont – és újra az élő zenét.
 
A Pacekos banda születése

A Pacekos banda születése

Az AZVLM, a Bagázs Közhasznú Egyesület és ismert magyar zenészek önkéntes munkájának köszönhetően elindult az első kisebbségi zeneoktatás Dányban. A workshopokon készült dallamokat és szövegeket, a zenészek segítségével feldolgozták, és egy albumon keresztül bárki...
 
Ez lesz abból, ha a Bohemian Betyars, Ferenczi György és Oláh József együtt kirándul

Ez lesz abból, ha a Bohemian Betyars, Ferenczi György és Oláh József együtt kirándulgatnak

Megszületett az UbikTúra himnusza, amelynek megalkotásában több mint 15 zenész vett részt, a klipet pedig a táborozók telefonos videóiból vágták össze.
 
Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek