Fotó: Omega/FB

Mindenki Kóbor Jánosért aggódik

A Blikk szerint az Omega legendáját továbbra is mélyaltatásban tartják. Tulajdonképpen hírzárlat van, de talán nincs is más dolga ilyenkor a rajongótábornak, mint szorítani azért, hogy Mecky legyőzze a kórt.
 
Azt mondták, a második sokkal nehezebb lesz – Megjelent a Presser-memoár befejező kötete

Azt mondták, a második sokkal nehezebb lesz – Megjelent a Presser-memoár befejező kötete

Már az első könyv megjelenése előtt tudni lehetett: Presser Gábor önéletrajza 2021 őszén a második rész megjelenésével válik teljessé. Ma megjelent a könyv folytatása.
 
 
Elmaradnak Hobo idei fellépései

Elmaradnak Hobo idei fellépései

Azt nem tudjuk, hogy rá gondolt-e az Operaház igazgatója, amikor a Hír Tv-ben azt mondta, Kóbor Jánoson kívül tud egy másik „ugyanilyen korú rockikonról” is, aki nem oltatta be magát és most élet és halál között van, a Hobo hivatalos oldalán megjelent szűkszavú közlemény talán...
 
Szoktál fesztiválon borravalót adni?

Szoktál fesztiválon borravalót adni?

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) közel hétmillió forint bírságot rótt ki a hazai fesztiválok legnagyobb fizetőterminál-szolgáltatóira, a Festipay és a HelloPay üzemeltetőire. A fesztiválok és szórakozóhelyek készpénzmentes fizetési rendszereinek meghatározó szereplőit az...
 
Szigetváry Zsolt fotóján a fesztiválon fellépő Csík Zenekar Karácsony Jánossal

A Borfesztivál árverése rekordot – és új mentőautót hozott

Hatalmas sikerrel, rekordbevétellel zárult a Budapest Borfesztivál és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Jótékonysági Borárverése: a 39 árverési tétel, valamint a Magyar Máltai Szeretetszolgálat saját borai összesen 12.880.000 forintért keltek el.
 
Hivatalosan is megsemmisítik Pécsen a tangózást tiltó rendeletet

Hivatalosan is megsemmisítik Pécsen a tangózást tiltó rendeletet

A szeptember 22. és 26. között zajló, idén 30. alkalommal megrendezendő Pécsi Napok fesztiválon a koncertek mellett megrendezik a Pécsi Tangó Ünnepet és a 25. Európai Bordalfesztivált is.
 
 
Fotó: Budapest Borfesztivál

Jön a Borfesztivál – hetven pincészet, minden nap koncertek!

Ünnepi programokkal, Somló díszvendégségével és több mint hetven pincészet részvételével rendezik meg a 30. Budapest Borfesztivált szeptember 23. és 26. között a Budavári Palotában.
 
Egy underground zenekar frontemberét alakítja Filo, az underground zenész

Nagy siker volt Velencében Fabricius Gábor punkfilmje

Fabricius Gábor Eltörölni Frankot című nagyjátékfilmjének szeptember 5-én, a 78. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon volt a világpremierje. A filmet hatalmas tapssal fogadta a nemzetközi közönség.
 
Bencsik Sándor, Som Lajos, Szűcs Antal Gábor, Szigeti Ferenc – megjelent a Beatinterjúk-sorozat befejező kötete

Bencsik Sándor, Som Lajos, Szűcs Antal Gábor, Szigeti Ferenc – megjelent a Beatinterjúk-sorozat befejező kötete

A négy zenész a hetvenes-nyolcvanas években rockzenészként lett ismert és népszerű: Bencsik Sándor a P. Mobil és a P. Box, Szűcs Antal Gábor a Skorpió, Szigeti Ferenc a Karthago gitárosaként, Som Lajos pedig a Neoton, a Taurus és a Piramis basszusgitárosaként.
 
Fotó: beatlesbible.com

Kalapács alá kerül a Beatles Aphrodité-szobra

Nem összetörik vele, hanem elárverezik, és akár 8,2 millió forintnak megfelelő összeget is kaphatnak érte egy augusztus végi aukción. A szobor a Beatles 1967-es, történelminek számító fellépésének egyik díszlete volt.
 
Iszonyat nehéz 1,5 év volt – most kamatostul bepótolják: TÁBOR Fesztivál 2021

Iszonyat nehéz 1,5 év volt – most kamatostul bepótolják: TÁBOR Fesztivál 2021

Idén már 13. alkalommal kerül megrendezésre a TÁBOR Fesztivál (aka Zorall Sörolimpia). A rendezvénynek hagyományosan az alsóörsi Pelso Camping ad otthont.
 
Fotó: Magyar Elvis Klub

A Királyra emlékeznek – még mindig az a kérdés, lesz-e szobra az Elvis parkban?

Budapesten az Elvis Presley park létrejötte, 2011 óta szervez a Magyar Elvis Klub gyertyafényes megemlékezést augusztus 16-án. Az eseményen mécseseket gyújtanak, virágokat helyeznek el, Elvis dalait hallgatják és éneklik közösen, profi zenészek és énekesek közreműködésével.
 
Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok utazókiállítás a Zene Házában

Rihanna-tól Rúzsa Magdiig: Dívák & Ikonok...

A Zene Házában május 18-tól egész nyáron látogatható tárlaton Rihanna, Björk, Billie Eilish, Tina Turner, Cher, Marilyn Monroe, Beyoncé, Sade,...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Hamarosan eldől, ki lesz a Tankcsapda előzenekara a Budapest Open Road Days-en

Összesen 196 zenekar nevezett a Budapest Open Road Days fesztivál „Légy a Tankcsapda előzenekara!” pályázatára.

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.
Új koncertek