Nem szállnak le Lovasiról

Azt már korábban megírtuk, hogy Lovasi András közúti balesetéről tőle magától tudhatod meg a legtöbbet (lent)... Már amennyiben a téma érdekel, zenei oldalról megközelítve kis jelentőséggel bír. Az az érdeklődés viszont lenyűgöző (nem az), ami a történetet kíséri, még az MTI fotósa is ott termett anno a kereszteződésben.

Fotó: Lovasi András FB
Végre valami jó hír: Radics Gigi babát vár

Végre valami jó hír: Radics Gigi babát vár

Radics Gigi a Story magazinnak árulta el, hogy akkor, amikor a világ csak egyetlen tesztre képes gondolni, ő egy másikat csináltatott, és örül neki, hogy pozitív lett :)
 
Bulvársaláta: Korda György, Benkő Dániel, Lagzi Lajcsi,

Bulvársaláta: Korda György, Benkő Dániel, Lagzi Lajcsi, Delhusa Gjon

Tízóraira egy bulvársalátát hoztunk – reméljük, Korda György jól van, csak a hajtás nagy. A retrófesztivál elnevezésű rendezvény plakátjain országszerte szerepel a neve. A 168 ÓRA által összegyűjtött hírekből válogattunk.
 
 
Fotó: GRAMMY.com

Britney Spears menedzsere szerint úgy néz ki, soha többé nem lép fel az énekesnő

Egy terjedelmes cikket olvastunk a 24.hu-n az énekesnő – 2007-esre hajazó – összeomlásáról. Megpróbáljuk összefoglalni.
 
Karácsonyi bulvárturkáló: kutya, ruha, esküvő

Karácsonyi bulvárturkáló: cuki kutya, masnis ruha, titkos esküvő

Körbenéztünk, mivel próbálják a külföldi sztárok ellopni a karácsonyi show-t: egyelőre nem tudjuk eldönteni, hogy Justin Bieber vagy Miley Cyrus nyert, de az biztos, hogy Rita Ora ruciját letaszították az első helyről.
 
Fotó: Selena Gomez/FB

Selena Gomez összeomlott

A Social Daily oldalán bukkantunk a hírre, amely szerint a popsztár idegösszeomlással egy klinikán fekszik.
 
Fotó: Femina.hu

Az Anna and the Barbies énekesnőjére rájár a rúd...

Újabb rajongóval gyűlt meg a baja Pásztor Annának a hétvégén, aki késsel a kezében közelített felé a minikoncert előtt, hogy aláírást szerezzen magának. Legalábbis ezzel védekezett a férfi azok után, hogy az énekesnő "lefegyverezte."
 
 
Fotó: Tankcsapda/FB

Lányok, sírhattok: Lukács Laci elkelt

Az indexesek olvasták a Storyban. A hírt egy "mindent tudó ismerősre" (MTI) hivatkozva tették közzé.
 
Fotó: Rúzsa Magdolna/FB

Nem, Rúzsa Magdi nem vár babát, viszont születendőben az új albuma

A bulvárlap talán jóvá akarta tenni a múltkori bakiját, és a műfajhoz képest hosszú beszélgetést készítettek az énekesnővel – az interjú a Borsban jelent meg.
 
Fotó: Rúzsa Magdi/FB

Rúzsa Magdinak elege lett – a Facebook-on reagált az őt ért vádakra

"Most lett nagyon elegem! ITT AZ ÁLLJ!" – kezdődik a posztja, és végigolvasva csak sejtéseink voltak, mi történt, de aztán beírtuk a nevét a legjobb barátunk keresőjébe...
 
Fotó: TMZ

Hailey Baldwin igent mondott Justin Biebernek

Mi mást is csinálhatna egy húszas éveit taposó sztár-szerelmespár a Bahamákon, minthogy eljegyezzék egymást...
 
Netta öltözete nem aratott osztatlan sikert a rajongóinál

Netta öltözete nem aratott osztatlan sikert a rajongóinál

Az idei Eurovízió győztese, az izraeli Netta Tel Avivban énekelte el Toy című győztes dalát egy melegfelvonuláson, ám a produkció, és legfőképpen az öltözéke miatt sok negatív kommentet kapott.
 
A két fiú: Javier Sánchez Santos és Enrique Iglesias

Julio Iglesias apasági pert kapott karácsonyra

Arról mi is beszámoltunk, hogy apasági keresetet nyújtott be a világhírű spanyol énekes ellen még szeptemberben egy 41 éves valenciai férfi, most a valenciai bíróság döntése értelmében meg is indulhat a per.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek