A két fiú: Javier Sánchez Santos és Enrique Iglesias

Julio Iglesias apasági pert kapott karácsonyra

Arról mi is beszámoltunk, hogy apasági keresetet nyújtott be a világhírű spanyol énekes ellen még szeptemberben egy 41 éves valenciai férfi, most a valenciai bíróság döntése értelmében meg is indulhat a per.
 
Zaklatási botrányba keveredett Mike Fuentes – ideiglenesen kilép a PTV-ből

Zaklatási botrányba keveredett Mike Fuentes – ideiglenesen kilép a PTV-ből

A Pierce The Veil nevezetű amerikai rockegyüttes egyik alapító tagja, az énekes, Vic Fuentes testvére, Mike Fuentes dobos kiszáll a bandából – jelentette be az együttes a Facebook oldalán
 
 
Fotó: Icona Pop (www.highsnobiety.com)

Felemelték hangjukat a svéd zenészek

A svéd zeneipar csaknem kétezer női szereplője, köztük énekesek, zenészek, dalszerzők, lemezlovasok, műszaki alkalmazottak, producerek és kreatív menedzserek írták alá azt a petíciót, amely elítéli a munkahelyi szexuális zaklatás minden formáját.
 
Sztárbotrányok, amik megrengették a világot

Sztárbotrányok, amik megrengették a világot

A pop-rock zene történetében számtalan olyan eset történt az elmúlt évtizedekben, amelyeket vagy azóta is rejtélyek öveznek, vagy olyan mértékű felháborodást keltettek, ami tönkretette, visszavetette bizonyos sztárok karrierjét. Ezekből szemezgetünk.
 
Fotó: Tom Jones /FB

Tom Jones szerint a zeneiparban sem ismeretlen a zaklatás és az erőszak

A zeneiparban is széles körű a zaklatás és az erőszak – nyilatkozta Toms Jones a Harvey Weinstein botránnyal kapcsolatban a BBC-nek adott interjújában.
 
Marc Anthony nem vette észre, hogy nyolc éven keresztül lenyúlták

Marc Anthony nem vette észre, hogy nyolc éven keresztül lenyúlták

Jennifer Lopez exének zsebéből kihúztak néhány millió dollárt, ráadásul az is kiderült, hogy az állítólagos fosztogatás 8 évig tartott – tudta meg a TMZ.
 
 
Fotó: CoversClub

Nem vár rá több nyár – Váratlanul elhunyt az egykori C'est La Vie együttes énekesnője

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Berta Claudia. A mohácsi énekesnő halálhírét édesanyja erősítette meg a Facebookon – tudatta a szomorú hírt a Pécsi Újság.
 
Bulvárturkáló: hatalmas a botrány a Majka-ByeAlex–klip miatt

Bulvárturkáló: hatalmas a botrány a Majka-ByeAlex–klip miatt

Két témával van tele most a bulvár, az egyik ez a bizonyos klip, amelyet többen nőgyalázásként aposztrofálnak, valamint azzal, hogy Emilio meghízott. Érdekes... Mások levetett bulvárhíreiből válogattunk.
 
Fotó: Rajongók a dedikáláson/birminghammail.co.uk

James Arthur padlóra került, miután Rita Ora szakított vele

James Arthur most megjelent Back To The Boy című önéletrajzában részletesen beszél Rita Ora-val való kapcsolatáról és mentális problémáiról.
 
Fotó: Blikk

Nem volt Som Lajos 70: pályatársai nem voltak kíváncsiak a zenészre a születésnapján

A Taurus, a Piramis és a Senator együttesek alapítója jelenleg a Péterfy Sándor utcai kórház krónikus belosztálya lakója. Itt töltötte be a hetvenet. Több barátját és ismerősét is "meghívta" a kórterembe egy kis ünneplésre, de csak egyetlen ember, a korábbi menedzsere érkezett a...
 
Fotó: BLIKK

Bulvárturkáló: Lovasi András szemgolyójába tűket szurkálnak

Ez nem valami vudu-szertartás, a Kiscsillag és a Kispál és a Borz frontemberének problémái akadtak a látásával. De menjünk csak sorban, nézzük mások "levetett" híreit :)
 
Shock in Rio: Megtámadták a Pet Shop Boys tagját Rio de Janeiróban

Shock in Rio: Megtámadták a Pet Shop Boys tagját Rio de Janeiróban

Megtámadták a Pet Shop Boys egyik zenészét és stábja egyik tagját Rio de Janeiróban, a Copacabanán - tudósított a helyi médiára hivatkozva a The Guardian.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek