Káposzta, sramli, Korda György és Magna Cum Laude - Vecsési Káposztafeszt

Káposzta, sramli, Korda György és Magna Cum Laude - Vecsési Káposztafeszt

Idén már 19. alkalommal rendezik meg a savanyúság-imádók mekkájának is nevezhető Vecsési Káposztafesztet. A szeptember 21-én és 22-én elcsíphető rendezvényen a finomságok mellett olyan előadókkal is találkozhatunk, mint a Magna Cum Laude, vagy a Korda házaspár.
 
Bazinagy retró buli lesz a III. Hal és Vadfesztiválon!

Bazinagy retró buli lesz a III. Hal és Vadfesztiválon!

Immáron harmadik alkalommal rendezik meg az ELTE Lágymányosi Campusánál a finom falatokkal, és koncertekkel tarkított Hal és Vadfesztivált, ahol idén a mulatós, és a retró lesz középpontban.
 
Amy Winehouse producerétől tanulhattok

Amy Winehouse vagy a U2 producereitől tanulhattok

A Könnyűzenei Szolgáltató Iroda és a HOTS – Hungarian Oncoming Tunes könnyűzenei exportiroda a SuperSize Recordinggal és az Artisjusszal közösen mutatja be a HOTS SongLab-et, egy olyan új, négynapos programot, amelynek az a célja, hogy a nemzetközi piacra vágyó magyar produkciók...
 
Az Amy Winehouse-sztori az esernyős kertmozijában

Az Amy Winehouse-sztori az Esernyős kertmozijában

2019. július 23-án az óbudai Esernyős által szervezett KeddKilenc Kertmoziban levetítik Asif Kapadia dokumentumfilmjét, amely Amy Winehouse tragikus életét – korábban nem látott – archív felvételeken keresztül mutatja be.
 
Kiakadtak Amy Winehouse rajongói: az elhunyt sztárt hologramként turnéztatják

Kiakadtak Amy Winehouse rajongói: az elhunyt sztárt hologramként turnéztatják

Furcsa hírek terjednek a tragikus sorsú énekesnőről mostanában. Amellett, hogy most már biztosnak tűnik az életrajzi film legyártása, Amy családja áldását adta az egykori sztár hologramként való turnéztatására.
 
Fotó: Hands Like Houses/FB

Megjelent Hands Like Houses új albuma

Az idén 10. születésnapját ünneplő ausztrál banda október 12-én kiadta legújabb, sorban a negyedik stúdióalbumát Anon címmel.
 
Fotó: Ben Klock/FB

Berlini technotemplom papja a Várkert Bazárban

Ismét megrendezik a Telekom Electronic Beats Festivalt Budapesten. Az elektronikus zenei esemény helyszíne szeptember 13-tól 15-ig a Várkert Bazár és környéke, az idei fellépők között lesz mások mellett Ben Klock, Ame és Dixon, tINI, Ben UFO és Floating Points.
 
Új Hands Like Houses album érkezik – lemezbemutató koncert a Dürerben!

Új Hands Like Houses album érkezik – lemezbemutató koncert a Dürerben!

Az ausztrál post-hardcore zenekar 2008-ban alakult meg, azóta már három lemezük is megjelent, az Anon elnevezésű, negyedik album idén októberben érkezik.
 
Fotó: Pinterest

Musical készül Amy Winehouse tragikus haláláról

Amy Winehouse felfelé ívelő pályáját és tragikus halálát dolgozza fel egy új West End musical a tervek szerint. A dalain keresztül mutatja be Amyt – többek között a Rehab és a Tears Dry On Their Own című dalok is elhangoznak.
 
Emberi fesztivál embertelen melegben – FEZEN, én ilyennek szeretlek!

Emberi fesztivál embertelen melegben – FEZEN, én ilyennek szeretlek!

Hogy milyen volt a jubileumi FEZEN? Forró... Rettenetesen forró... Cserébe viszont a tusolóban csak jéghideg vízzel találkoztam. És közben volt még néhány egészen jó koncert is. Meg por meg tömeg meg technikai malőr, egy kevés deszpaszító, rengeteg csúnya szó – és persze az...
 
Elindult a szezon a Zene Háza szabadtéri koncerthelyszínén

Elindult a szezon a Zene Háza szabadtéri...

Ha nyár – sőt, ha május és jó idő –, akkor jórészt ingyenes programokat kínál a Szabadtéri színpad a Zene Házában, egészen szeptember...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több kérdést is felvet, de le sem tudtam tenni. S ez sokat jelent :)

Partra magyar! – bejövős fesztivál Ráckevén

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a nagy népszerűségnek örvendő ráckevei Duna-part Feszt 2024. július 4-6 között.
Új koncertek
Alpárfeszt
Alpárfeszt
Kiskunfélegyháza 
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...