Érdi Napok

Ez ÉRDekelni fog: tripla buli Érden

Az évtizedes hagyományokkal rendelkező Érdi Napok rendezvénysorozat idén szeptember 9-15. között három tematikus eseménnyel gazdagítja a programkavalkádot. Az ÉNFeszten a Wellhello, az Érdi Jazz Fesztiválon Szakcsi Lakatos Béla, az Érdi Szüreten pedig az Animal Cannibals lesz a főfellépő.
 
Fotó: Debreceni Bor- és Jazznapok

80 borászat, 45 koncert, 221 zenész az ország legnagyobb gasztrojazz jamboree-ján

Nyolcvan hazai borászat, 45 koncert, jazzmozi és kézműves vásár is várja a nagyerdei Békás-tó partján augusztus 1. és 4. között a Debreceni Bor- és Jazznapok látogatóit.
 
 
Miközben testvérei rá emlékeznek Paloznakon, az MTV eltávolítaná Michael Jackson nevét az egyik legfontosabb díjáról

Miközben testvérei rá emlékeznek Paloznakon, az MTV eltávolítaná Michael Jackson nevét az egyik legfontosabb díjáról

A tíz éve elhunyt amerikai sztár slágereit, valamint a testvéreivel alkotott csapat sikereit is eljátssza a Jacksons, amely csütörtökön, augusztus 1-jén a Paloznaki Jazz Pikniken először lép fel Magyarországon. Mindeközben az MTV a Leaving Neverland című dokumentumfilm hatására azt...
 
Fábián Juliról készült portrét árvereznek el egy jótékonysági aukción

Fábián Juliról készült portrét árvereznek el egy jótékonysági aukción

Fábián Juli (1980-2017) énekesnőről készült portréra lehet licitálni egy jótékonysági aukción, amelyet a hosszú betegség után elhunyt énekesnő emlékére szerveznek; az árverés teljes bevételét a nehéz helyzetű zenészek támogatásra fordítják - hangzott el az m1 aktuális...
 
A fotó illusztráció (by Brett Sayles from Pexels)

Alba Regia Feszt: Ezek a pincészetek kínálnak bort a zene mellé

Az Alba Regia Feszten két színpadon váltják egymást a jobbnál jobb jazz, funk-soul és egyéb fúziós stílusokat képviselő zenekarok három napon keresztül – augusztus 1-3-ig. A 12 koncert ingyen megtekinthető, miközben minőségi borokat lehet kóstolni.
 
Fotó: OTP Travel

Siófokra költözik New Orleans

Idén július 11-14. között rendezik meg a New Orleans Jazz Fesztivált Siófok Fő terén.
 
 
Michael Jacksonra emlékeznek fivérei a Paloznaki Jazzpikniken

Michael Jacksonra emlékeznek fivérei a Paloznaki Jazzpikniken

10 éve, hogy 2009. június 25-én – a manapság sokat vitatott életmódot folytatott – Michael Jackson eltávozott a Föld zenei porondjáról. Egy másik évforduló is aktuális: idén ünnepli 55. születésnapját a The Jacksons zenekar, amelyben Michael ötéves korától énekelt.
 
Fotó: ZAZ Facebook

Nemsokára itt lesz ZAZ!

Amikor megjelent a legújabb klipje és megosztottuk a FB-on, azt írtuk oda kísérőszövegként: lécci, lécci, valaki hozza el Magyarországra,...! Köszi, Park!
 
Fotó: Pepita Dance Community

Swingelj a Hídon a Pepita & Ratty Jazz Band-del!

A Szabihíd rendezvénysorozat keretein belül július 7-én vasárnap fél 7-től táncparketté válik a lezárt Szabadság híd.
 
A fűben ücsörgős hangulattól a nagykoncertekig: végleges a Paloznaki Jazzpiknik programja

A fűben ücsörgős hangulattól a nagykoncertekig: végleges a Paloznaki Jazzpiknik programja

Négy színpadon több mint 30 koncerttel a festői szépségű Balaton-felvidéken, a fűben ülős piknik hangulattól a klubhangulaton át a „nagykoncert” -élményig minden lesz az idei Jazzpikniken. Minden IS!
 
Fotó: Újbuda

Háromnapos minifesztivál a Gárdonyi téren

A III. Gárdonyi Piknik immáron három napon át várja az érdeklődőket, így május 30-án, június 6-án és 13-án is lesznek programok. Fellép a Budapest Jazz Orchestra, a Harcsa Veronika-Gyémánt Bálint duó és a Creme de la Pop is. Az ingyenes fesztivál célja a közösségépítés és a...
 
Megteltek a koncertkompok a Balatonon

Megteltek a koncertkompok – de NAGYON sok program van még a BALATONon!

Május 24-én a Zamárdi MOL Nagyon Balaton Teraszon José Padilla fellépésével és a Punnany Massif telt házas kompkoncertjével hivatalosan is elrajtolt a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek