Jazzy Jeffnél is felmerült a koronavírus-gyanú

Jazzy Jeffnél is felmerült a koronavírus-gyanú

Az NME híre szerint DJ Jazzy Jeff a közösségi oldalain osztotta meg, hogy kltoldali tüdőgyulladása volt és érezni vélte a koronavírus tüneteit.
 
Alfred McCoy Tyner 1938-2020. (Fotó:latimes.com)

Két jó és egy rossz hír a jazz világából

Mondjuk először a jót: Closer címmel nyílt kiállítás március 6-án a Godot Kortárs Művészeti Intézetben, amely Kleb Attila jazz zenészekről készült portréit mutatja be Óbuda legújabb kortárs galériájában.
 
 
VeszprémFest

Postmoder Jukebox és dupla Dido-koncert a VeszprémFesten

A brit énekesnő Dido dupla koncertjével, valamint két visszatérő vendég, a Postmoder Jukebox és Juan Diego Flórez személyében teljessé vált a VeszprémFest 2020 programkínálata.
 
Fotó: Candy Dulfer/FB

Candy Dulfer fújja majd Paloznakon

Candy Dulfer is koncertet ad az idei Paloznaki Jazzpikniken. A világhírű holland szaxofonos július 31-én lép fel a fesztiválon. A zenész sztár öt év után tér vissza a paloznaki rendezvényre, koncertjén Nils Landgren svéd harsonás lesz a vendég.
 
A Jazz+Az nyitja a VeszprémFestet

A Jazz+Az nyitja a VeszprémFestet

A Jazz+Az nyitja a 17. VeszprémFestet, a formációt a fesztivál nulladik napján, július 14-én láthatják a nézők.
 
A feketeöves portugál énekesnő, aki az első koncertjén minden elfelejtettt

A feketeöves portugál énekesnő, aki az első koncertjén minden elfelejtettt

A most 63 esztendős Maria Joao tizenéves korában sportolónak készült: feketeöves aikidós volt, majd úszásoktatóként tevékenykedett, és csak 27 éves korában vetődött fel benne a gondolat, hogy akár profi énekes is lehetne...
 
 
A Paloznaki Jazzpiknik válasza a nagy kérdésre: (Level) 42!

A Paloznaki Jazzpiknik válasza a nagy kérdésre: (Level) 42!

Azt már megírtuk, hogy a 2020-as fesztivál alkalmából visszatér Magyarországra a jazz-swing-pop egyedi hangú énekesnője, Caro Emerald, s csatlakozik az előadókhoz JP Cooper és az MF Robots is. Most újabb sztárfellépőt jelentett be a fesztivál.
 
Boldi50 az Erkelben

Boldi50 az Erkelben

László Boldizsár idén ünnepli 50. születésnapját, ez alkalomból 2020. Január 6-án – ráadásul Boldizsár-napon – az Erkel Színházban ad nagyszabású koncertet. Ez alkalommal meglepetésre azt a műfajt célozza meg, amelyet az utóbbi tíz évben nem vagy alig hallhattak tőle: az...
 
Caro Emerald jövőre Paloznakra látogat

Caro Emerald jövőre Paloznakra látogat

Az év végi hajrában az egyre népszerűbb Paloznaki Jazzpiknik is megvillantotta három tuti fellépőjét a 2020-as fesztiválra. Köztük a most már szinte évente visszatérő, jazz-swing-pop ötvözettel hódító, egyedi hangú énekesnő, Caro Emerald mellé csatlakozik JP Cooper és az MF...
 
Fotó: msn.com

Bréking: Elindult a Kádban Sztár!

Elindult a Kádban Sztár című tehetségkutató verseny, ahol olyan lelkes amatőröket keresnek, akik ki akarnak törni a zuhanykabin falai közül, és megmutatnák az országnak, hogyan énekelnek a zuhany alatt vagy akár a kádban.
 
A Bazilika előtt ad koncertet Will Smith aka Fresh Prince

Will Smith koncertje 21 órakor kezdődik a Bazilika előtt

Szeptember 25-én született Will Smith. Ekkor éppen Budapesten tartózkodik majd, így az 51. születésnapját egy koncerttel ünnepli meg a Bazilikánál – állítólag "párja", Jazzy Jeff társaságában, de erről ellentmondóak az értesülések.
 
Kék bakeliten jelent meg a SoLaTi első albuma

Kék bakeliten jelent meg a SoLaTi első albuma

A Solati Music 2016-ban alapította az elismert jazz-zongorista, Tzumo Árpád. Az együttes főként r'n'b és soul stílusban, a jazz harmóniakészletét is felhasználva, sajátos formavilággal szólal meg.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek