Fotó: Újbuda

Háromnapos minifesztivál a Gárdonyi téren

A III. Gárdonyi Piknik immáron három napon át várja az érdeklődőket, így május 30-án, június 6-án és 13-án is lesznek programok. Fellép a Budapest Jazz Orchestra, a Harcsa Veronika-Gyémánt Bálint duó és a Creme de la Pop is. Az ingyenes fesztivál célja a közösségépítés és a...
 
Megteltek a koncertkompok a Balatonon

Megteltek a koncertkompok – de NAGYON sok program van még a BALATONon!

Május 24-én a Zamárdi MOL Nagyon Balaton Teraszon José Padilla fellépésével és a Punnany Massif telt házas kompkoncertjével hivatalosan is elrajtolt a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat.
 
 
Ingyenes fesztivál a Gozsdu Udvarban

Ingyenes fesztivál a Gozsdu Udvarban

Június 4-én és 5-én első alkalommal kerül megrendezésre a belváros szívében a Gozsdu Jazz Fesztivál, ahol olyan neves előadókkal találkozhatunk, mint Malek Andrea, Szőke Nikoletta vagy a Swing á la Django. Ráadásul ingyenes!
 
Fotó: YouTube

Bő egy hét, és újra összeáll a Jazz+Az

A Jazz+Az 2000-ben oszlott fel. Húsz évvel később, 2020. január 17-én, egy pénteki napon a rajongóik egyetlen egy alkalommal újra találkozhatnak az együttessel az Arénában.
 
Rick Astley is érkezik a Paloznaki Jazzpiknikre!

A Jackson-fivérek mellett Rick Astley is a Paloznaki Jazzpiknikre érkezik!

Újabb három névvel bővült az idei Paloznaki Jazzpiknik fellépőinek kínálata, és ezzel teljessé vált a nagyszínpad programja. A popikonból lett soul énekes Rick Astley augusztus 3-án ad majd koncertet.
 
Fotó: Bohém Ragtime Jazz Band/FB

Olaszország lesz a Bohém Ragtime & Jazz Fesztivál díszvendége

Március utolsó hétvégéjén Kecskeméten ismét megrendezik a Bohém Ragtime & Jazz Fesztivált.
 
 
Popcorn! - Nőnapi különkiadásra készülnek a fiúk

Popcorn! – Nőnapi különkiadásra készülnek a fiúk

A Chameleon Jazz Band különleges nőnapi műsorral köszönti a hölgyeket március 8-án a Montázs Art Caféban.
 
 Michael Jackson fivérei is fellépnek majd Paloznakon

Michael Jackson fivérei is fellépnek majd Paloznakon

A Michael Jackson fivérei által alkotott Jacksons, a Brand New Heavies, Maceo Parker és az Adani & Wolf duó is koncertet ad az idei Jazzpikniken, augusztus 1. és 3. között a Balaton északi partján, Paloznakon
 
João Gilberto lánya a Budapest Jazz Club vendége lesz

João Gilberto lánya a Budapest Jazz Club vendége lesz

A GILBERTO név csodálatosan cseng a zenekedvelők fülében: először is ott van Astrud Gilberto, ő az a bizonyos lány Ipanemából, de őt speciel nem köti vérségi kapcsolat Bebel Gilbertóhoz, akiről itt szó van – a híres zenész első felesége volt. João Gilbertót pedig nem csak Bebel,...
 
Hogy kerül egy rapper egy dzsesszlemezre?

Hogy kerül egy rapper egy dzsesszlemezre?

Egy Berlinben élő amerikai rapper is szerepel Tóth Viktor szaxofonos, zeneszerző új dzsesszlemezén. A LAMU című anyag egy nemzetközi sztárokból álló csapat több koncertfelvételéből állt össze. A lemezbemutató március 29-én lesz a Get Closer Jazz Fesztiválon.
 
Végre egy jó hír: tovább szólhat a Jazzy

Végre egy jó hír: tovább szólhat a Jazzy Rádió

Ismét a Jazzy Rádió működhet majd a Dél-Budapest 90,9 MHz rádiós frekvencián a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsának döntése értelmében – írja a Marketing & Média Online.
 
Malek Andi nagykoncerttel készül az ünnepekre

Malek Andi nagykoncerttel készül az ünnepekre

Malek Andi és Jáger Bandi Soulistic névre keresztelt formációja december 7-én lesz látható a MOM Kulturális központban, ahol a saját szerzemények mellett ezúttal karácsonyi dalok is helyet kapnak a repertoárban.
 
A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road feszten

A kaliforniai Ugly Kid Joe lép fel a Budapest Open Road...

Az amerikai Ugly Kid Joe 5 év után tér vissza Magyarországra, pontosabban a Budapest Open Road Days fesztiválra, a Műegyetem rakpartra. A zenekar az...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Zsiráfok, tornyok, Buli színpad, Kyle Minogue – így változik meg idén a Sziget

Sam Smith, Liam Gallagher, Halsey, Martin Garrix, Fred again, Skrillex, Stormzy, Fisher, Tom Odell, Louis Tomlinson – és a tegnap bejelentett Kyle Minogue – ez lesz az idei Sziget sztársora, és lesz pár változás is a Sziget struktúrájában.

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.
Új koncertek