Jövő hétfőtől Angliában nem tartózkodhat együtt hatnál több ember

Jövő hétfőtől Angliában nem tartózkodhat együtt hatnál több ember

Hat főben korlátozza a jövő héttől Angliában a brit kormány azoknak a számát, akik épületekben és szabadtéren összegyűlhetnek, miután az utóbbi napokban jelentősen emelkedett az újonnan kimutatott koronavírus-fertőzések száma.
 
Abba kellene hagyni a bulizást – jön a #maradjotthon?

Abba kellene hagyni a bulizást – megint jön a #maradjotthon?

Merkely Béla visszahozná a vásárlási idősávot és betiltaná az éjszakai bulikat.
 
 
A koncertstop alatt segédmunkásnak állt Kökény Attila

A koncertstop alatt segédmunkásnak állt Kökény Attila

A népszerű énekes – aki egyébként idén, 44 évesen lett nagypapa – a karantén alatt egy építkezésre ment dolgozni, ahol fiával és vejével kellett korlátokat pakolnia.
 
Átadták az Arany Karantén Díjat

Átadták az Arany Karantén Díjat

Az Óbudai Danubia Zenekar vezetése az Arany Karantén Díjjal kívánta elismerni a zenekar muzsikusainak kitartó munkáját, kreativitását a koronavírus-járvány kapcsán kialakult helyzetben. Az elismerést Keresztes Magor ütőszólam-vezető kapta. Reméljük, jövőre visszatér a díj eredeti...
 
Lollapalooza 2018. (redbull.com)

A Lollapalooza társalapítója szerint 2022-ig nem tér vissza az élőzene

Marc Geiger – aki a Lollapalooza társalapítója és a William Morris Endeavor Music Division globális vezetője volt év elejéig – Bob Lefsetz (amerikai zenekritikus) podcastjának vendége volt a héten. Amikor Bob megkérdezte tőle, hogy gondolja, mikor tér vissza az élőzene, azt felelte:...
 
Fotó: Boy George Facebook

Boy George visszatér!

Nálunk szerencsére lassan már feledésbe merülnek a házi készítésű karanténvideók, azonban vannak még országok, ahol egyelőre ez az egyetlen szórakozása művésznek és közönségének is. Ezúttal Boy George fakadt dalra egy szál gitár kíséretében.
 
 
Óriási terített asztal lesz a Károly-híd – így zárják a karantént a csehek

Terülj, terülj, Károly híd – így zárják a karantént a csehek

Bár nagyon megugrott a hétvégén az új koronavírus-fertőzések napi száma Csehországban: szombaton 260 új beteget regisztráltak, ami majdnem százzal több, mint pénteken és április eleje óta ez a legmagasabb napi szám, a csehek azonban az tervezik, mivel zárják le a karanténos időszakot.
 
Annyi a brit éjszakai életnek?

Annyi a brit éjszakai életnek?

Félő, hogy soha nem nyit ki a karantén után a brit pubok és éttermek fele – véli az egyik brit vendéglátóipari szervezet vezetője, aki az Infostart egyik cikkében szólalt meg.
 
Fotó: Omega

Benkő László a születésnapján került kórházba

Pénteken volt 77 esztendős az Omega zenésze. A karatén feloldásával a család születésnapi partival készült, de sajnos műtét lett belőle – tudtuk meg a Ripostból.
 
Hivatalos: elhalasztották Mötley Crüe turnéját

Hivatalos: elhalasztották Mötley Crüe turnéját

Április 8-án üzente egy kommentelő Tommynak, hogy nem lesz turné, de akkor még a dobos határozottan úgy gondolta, hogy de.
 
Fotó: cottonbro (Pexels)

Az embereknek elegük van a Veled vagyunk!-üzenetekből

A Kreatívban összegzett kutatás szerint a fogyasztók már bazira unják a márkák "Veled vagyunk!" típusú kommunikációját.
 
 Fotó: Luke Barky (Pexels)

Péntek éjféltől be lehet menni a budapesti éttermekbe

Mármint a belsejébe, ami nem terasz vagy kerthelyiség. Azt nem tudjuk, mire alapozza ezt az Origo, de biztos tudják. Sem a kormany.hu-n, sem a koronavirus.gov.hu-n, sem az MTI-n nincs nyoma a feloldásnak, de bizonyos okok folytán hiszünk nekik, bár az efféle közléseket azért illik forrással...
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek