Hova menjek szombat este?

Hova menjek szombat este?

Elsőre azt mondanánk, valami zárt helyre, de hátha holnap kisüt a nap...
 
Like the gypsies – új kultúrklub nyílt a Dohány utcában

Like the gypsies – új kultúrklub nyílt a Dohány utcában

A „Like the gypsies” kultúrklubjába, bárki ellátogathat, akit érdekel a cigány kultúra, és egy igazi családias légkörű, színes programokkal teli eseményen szeretne részt venni.
 
 
Budapesti Tavaszi Fesztivál: Kiss Tibi régi és új alkotásai a Főfotó Galériában

Budapesti Tavaszi Fesztivál: koncertek mindenhol, tánc az utcán és Kiss Tibi-kiállítás a Főfotó Galériában

Budapest egyesítésének 150. évfordulóját ünnepli április 20. és május 2. között 30 helyszínen, több mint 50, műfajokon átívelő programmal a 43. Budapesti Tavaszi Fesztivál.
 
Bejött a klubélet Kiss Llaciéknak – szombaton már a harmadik kör jön

Bejött a klubélet Kiss Llaciéknak – szombaton már a harmadik kör jön

A Vagy Sehol Klub közössége/közönsége a Mixát Udvarban jön össze havonta egyszer: Kiss Llaci és barátai ilyenkor összegyűlnek zenélni, beszélgetni, felolvasni – kinek mi lapul a tarsolyában.
 
Ma este Balkan Beats a Gödörben!

Ma este BalkanBeats a Gödörben!

A BalkanBeats egy találkozási pont, és ez nemcsak a lineup-ra vonatkozik, hanem a közönségre is. Mindenkihez szól: romák és nem romák, turisták, külföldiek, budapestiek együtt buliznak – nem számít a kor, az egzisztencia, csak a tánc és a jó hangulat hajnalig!
 
Vagy Sehol Klub a Mixát Udvarban – Kiss Llaci és barátai havonta egyszer összegyűlnek zenélni, beszélgetni

Vagy Sehol Klub a Mixát Udvarban – Kiss Llaci és barátai havonta egyszer összegyűlnek zenélni, beszélgetni

Annyit nyígtunk már azon, hogy hol vannak a régi zenekaros klubok: most tessék, itt van egy, minden kívánságunk így teljesüljön. A klub Kiss Llaci első szólóalbumának nevét viseli, és értelemszerűen ő lesz a házigazda is.
 
 
I'll Remember You: 88 éves lenne a Király – a Magyar Elvis Klub is ünnepel

I'll Remember You: 88 éves lenne a Király – a Magyar Elvis Klub is megemlékezik róla

Ha a popzenének külön időszámítása lenne, minden bizonnyal Elvis Presley születési dátuma lenne az origó. Bono, a U2 frontembere frappáns megfogalmazása szerint "Elvis volt a popzene ősrobbanása", John Lennon pedig csak annyit mondott nemes egyszerűséggel: "Elvis előtt nem volt semmi"...
 
Családiasan ünnepli 40. évfordulóját a NYERS

Családias minifesztivállal ünnepli 40. évfordulóját a NYERS

A december harmincadikai bulin a klasszikus Nyers-felállást megelőzi egy speciális Belmondo koncert, ahol kizárólag azok a számok hangzanak el, amelyek a Nyers legutolsó, feloszlás előtti szakaszában készültek, és fellép a 2022-es Sziget Fesztivált megjárt Street Sixteen is, amelyben...
 
Fotó: Pexels

Gyertyafényes megemlékezésre várja a 45 éve elhunyt Király rajongóit a Magyar Elvis Klub

Augusztus 16-án már 45 éve, hogy Elvis Presley zenei tehetségét, magával ragadó lényét csak felvételein tapasztalhatjuk meg. Ezalatt az időszak alatt végérvényesen kulturális ikonná vált: hatása folyamatos a zenészek újabb generációira, sokféle műfajban alkotott dalait nemzedékek...
 
Milky Chance

A Sziget után az Akváriumban saját bulit tart a Milky Chance decemberben

A Milky Chance formációt idén duplán is elcsíphetjük hazánkban, ugyanis augusztus 10-i szigetes fellépésüket követően december 3-án újra átlépik a határt, és meg sem állnak az Akvárium Klubig, ahol jóval kisebb közönség előtt, de testközelből élvezhetjük majd a produkciójukat.
 
Én még sohasem… voltam Carson Coma koncerten

Én még sohasem… voltam Carson Coma koncerten

De kik is ezek a srácok és hogy is lettek az elmúlt évek egyik legsikeresebb feltörekvő magyar zenekara? Erre kerestem a választ a székesfehérvári Fezen klubban, a Carson Coma első vidéki turnéjának 5. állomásán.
 
Több mint 50 év a magyar rock élvonalában – Török Ádám élemű-koncertje

Több mint 50 év a magyar rock élvonalában – Török Ádám élemű-koncert

Pólus Rock Klub következő kiemelt eseménye, Török Ádám és a Mini életmű-koncertje 2022. január 28-án pénteken 19.00 órakor kezdődik a Pólus Mozi Nagytermében.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek