Piramis live albuma a Várkert bazárban – sajnos már Gallai Péter nélkül

A Piramis live albuma a Várkert Bazárban – sajnos már Gallai Péter nélkül

Nyár elején adtunk róla hírt, hogy megjelent a Piramis MOM LIVE, arról a 2018-as koncertről, amelyen Gallai Péter utoljára lépett színpadra.
 
Rám lemez még nem volt ilyen hatással!

Rám lemez még nem volt ilyen hatással!

Június 1-én indul "Az én lemezem". A VOLT FILM által készített sorozat első évadában 20 magyar zenész mesél arról az albumról, amely igazán sokat számított neki – az első évad szereplői mind fellépnek a két év után újrainduló Telekom VOLT Fesztiválon.
 
 
Tolcsvay testvérek - Antológia 1968-1973

Tolcsvay testvérek - Antológia 1968-1973

Könyvben, dupla CD-n és DVD-n mutatja be a folk-beat stílust Magyarországon meghonosító Tolcsvay testvérek közös munkásságát az Antológia 1968-1973 címmel most megjelent kiadvány.
 
Három év után hamarosan megjelenik Caramel új lemeze

Három év után hamarosan megjelenik Caramel új lemeze

Első videóklipje – az album koncepciójától eltérően - a háborús aktualitásra reagál.
 
Ingyenes duplakoncert a hétvégén!

Rozi, Rózi, Csani, Samu – több mint egy gyerekdal medley

A 2017-ben alakult Kodály Spicy Jazz küldetése, hogy Kodály legismertebb, legkedveltebb népdalfeldolgozásait napjainkban trendinek számító, új köntösbe öltöztesse. A fiúk legújabb animációs klipjüket a „Rozi, Rózi, Csani, Samu” dalukhoz készítették el, amellyel a...
 
Fotó: Rieger Johanna

Közösségi finanszírozásból készült el Kiss Llászló új albuma

Nem is akárhol: a Beatles által legendássá vált londoni ABBEY ROAD stúdióban, Chisrtian Wright és Geoff Pesche végezte a mastering munkálatokat Kiss Llászló első szólóalbumán. A VAGY SEHOL című album felvételei lemezmegjelenési pályázati támogatás nélkül, kizárólag közösségi...
 
 
Az óbudai punkoktól a Red Hot Chili Peppersig: különleges megjelenések a Lemezboltok napján

Az óbudai punkoktól a Red Hot Chili Peppersig: különleges megjelenések a Lemezboltok napján

Immár nyolc magyarországi lemezbolt részvételével, különleges hazai és nemzetközi megjelenésekkel várja az érdeklődőket a Lemezboltok napja (Recordstore Day) április 23-án. A tizenötödik alkalommal megszervezett nemzetközi rendezvény idei nagykövete Taylor Swift.
 
 Krúbi, Scherer Péter, Kautzky Armand – bongor sávja

Krúbi, Scherer Péter, Kautzky Armand – bongor sávja

’Testi Mesék’ – ezzel a címmel debütál a rapper bongor második nagylemeze. A csupa öniróniát és szatírát tartogató kiadvány érinti mindazt a tabunak számító témakört, ami társadalmunkba kódolt jelenség. Mind zeneileg és szövegileg szintlépés ez a munkásságában, amihez a...
 
Elszálltak vele: nagyon sok pénzt megért valakinek Vincze Lilla 1993-as koncertalbuma

Elszálltak vele: nagyon sok pénzt ért valakinek Vincze Lilla 1993-as koncertcédéje

A Haszon.hu értesülése szerint közel 157 ezer forintért talált gazdára a Vaterán a fent említett lemez.
 
Csúcstámadás: Galyatetőn készült a Blahalouisiana új albuma

Csúcstámadás: Galyatetőn készült a Blahalouisiana új albuma

„Hozzánk idomult éjjel az ég" címen megjelent a Blahalouisiana negyedik nagylemeze. A lemezbemutató koncert február 18-án lesz az Akváriumban.
 
Mit találsz a szavakon túl? Magyarul szól a Platon Karataev harmadik lemeze

Mit találsz a szavakon túl? Magyarul szól a Platon Karataev harmadik lemeze

A 'Partért kiáltó' a Platon Karataev első magyar nyelvű anyaga, sorban pedig a harmadik lemez a For Her (2017) és az Atoms (2020) után. Az új lemezt a zenekar január 28-án mutatja be az Akvárium Klubban.
 
Fotó: NBC

Ahová a pápa is gyalog jár

Valójában nem gyalog ment, hanem egy szépséges, fehér Fiat 500-assal, és nem oda, amire a szólás vonatkozik, de ha úgy vesszük, hogy a zene is alapszükséglet, akkor helyben vagyunk.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek