Fotó: Rohonczi Anita

A fiúk a bányában dolgoztak

Rendhagyó koncertfilmmel jelentkezik a Fran Palermo: a felvételeket a Gánt határában található bauxit bányában rögzítették az Etherno Studio csapatával.
 
Patocska Olivér: Roy gyerekkorom egyik legfontosabb előadója volt

Patocska Olivér: Roy gyerekkorom egyik legfontosabb előadója volt

Annyira, hogy Olivér a közösségi portálon megkereste ifjúkori bálványát, hogy kollaboráljanak már egyet... Roy (a Roy&Ádám Trióból) pedig kötélnek állt.
 
 
Magyar karácsonyi dalokból készült feldogozáslemez is van már!

Magyar karácsonyi dalokból készült swinges feldolgozáslemez

Az OliverFromEarth, vagyis Patocska Olivér és állandó zenésztársa, Barabás Dávid újraértelmezték és swing stílusban áthangszerelték Magyarország kedvenc, tradicionális karácsonyi dalait.
 
Fotó: Horváth Attila hivatalos weboldala

Viharos Évszakok: Horváth Attila nem boldog a DR BRS-féle feldolgozástól

Ahhoz, hogy egy előadó feldolgozhassa más alkotók (zeneszerző+ szövegíró) dalát, bizony engedély kell. Horváth Attila ezt az engedélyt megadta DR BRS-nek és Berkes Olivérnek az Évszakok című Balázs Fecó-szám újraértelmezéséhez. Mi itt a baj?
 
Fotó: Balázs Fecó/FB

Balázs Fecó 1987-es dala 2020-ban

Változnak az évszakok... dúdolod? Még azok számára is kikerülhetetlen ez a dal, akik sosem voltak kifejezetten Balázs Fecó-fanok. Közel 25 év után DR BRS és Berkes Olivér gondolta újra a számot.
 
Egy szorongó ember monológja a reptéren – live session-re hangolva

Egy szorongó ember monológja a reptéren – live session-re hangolva

Tavaly jelent meg a Nunki Bay Starship csapatának bemutatkozó nagylemeze Sigma Sagittarii címmel, most pedig itt a folytatás: a zenekar körül mostanában több dolog is történt, jók és rosszak egyaránt – a What God Said videója ezeket foglalja össze. A dal az első ízelítő a Nunki Bay...
 
 
Hogy került 25 év után a brit slágerlisták élére a Queen?

Hogy került 25 év után a brit slágerlisták élére a Queen?

Úgy, hogy az október 2-án megjelent Queen – Live Around the World című koncertanyag odarepítette őket.
 
 Nem hisszük el: magnókazettán is megjelent a Queen új albuma!

Nem hisszük el: magnókazettán is megjelent a Queen új albuma!

Sokaktól hallom még mindig, hogy a "Queen csak Freddie Mercuryval az igazi". Szerintem igazuk van, de Freddie Mercury meghalt, a Queen többi tagja pedig imád zenélni és színpadon lenni.
 
Nem biztos, hogy ez lesz a bakelti végleges színe... De jó lenne!

The Show Must Go On – A Queen összerakott egy koncertlemezt Adam Lamberttel

A Live Around The World október 2-án jelenik meg CD-n, DVD-n, Blu ray-en és bakeliten.
 
Strand 2020

Strand 2020: a SUM 41, Ellie Goulding és a Milky Chance kilogolt, de van másik!

Eddig reménykedtünk benne, hogy a Strand Fesztivál lesz az üdítő kivétel, ahol minden beharangozott külföldi sztárvendég rendben megérkezik, de sajnos a járvány miatt rengeteg előadó döntött a turnéja halasztása mellett. Így szegényebb lett a rendezvény 4 húzónévvel, de érkeznek...
 
Fotó: Slayer koncert Los Angelesben ( Slayer FB)

A Live Nation 20 százalékkal csökkentené a fellépők gázsiját

Az idei Sziget törlése kapcsán nyilatkozta az ügyvezető, Kádár Tamás, hogy talán a járvány után normalizálódik a helyzet, és a sztárfellépők gázsija visszarángatható lesz a csillagos egekből. De a dolog nem ennyire egyszerű és egyértelműen pozitív – a Dalszerző.hu cikkéből...
 
Fotó: Instagram

Ez nem a Coachella! Seattle-ben egy hippifesztiválra kezd hajazni a demonstráció

Az Index számolt be részletesen arról, hogy az Amerika-szerte kirobbant tüntetéshullám egy komplett miniállamot hozott létre a város közepén, ahonnan még a csendőrök is kivonultak, de persze a hatóság összes vigyázó szeme az eleddig békés tüntetőkön van.
 
Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

A felsorolás végződhetne úgy is, hogy MATT BIANCO vagy IZO FITZROY, de, bocs, nekünk a 2016-os szigetes fellépése óta KOVACS az isten(nő) :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a Parno Graszt is velük tart majd, de lesznek meglepetésvendégek is.

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)
Új koncertek