Bohemian Betyars 360 live  –  Végül levetkőzött Kakas?

Bohemian Betyars 360 live – Végül levetkőzött Kakas?

A próbateremből jelentkezett be egy koncerttel a Bohemian Betyars. Most elmesélhetnénk, hogy milyen volt maga a koncert, de minek, ti is megnézhetitek bármikor. Inkább megmutatjuk, milyen volt a hangulat: itt egy válogatás (nem feltétlenül időrendben) a live stream alatti kommentekből. Olyan,...
 
Hangok a karanténból: Bohemian Betyars,

Hangok a karanténból: Bohemian Betyars, Tankcsapda, latintánc-tanulás

Minden nap kiválasztunk három olyan programot, amelyek a karanténból szólnak a karanténba szorultakért. Ugyanitt táncleckék vehetők :)
 
 
Nagyra értékelte a depressziót King Krule

Európai turnéra indul King Krule, sajnos egyelőre nincs magyar dátum

A jellegzetes hangú brit zenei zseni, Archy Marshall, – azaz King Krule – két évvel ezelőtt a magyar közönség előtt is bizonyított egy telt házas A38 Hajós koncert alkalmával.
 
Hova tűnt 35 évre a csodagyerek hegedűs?

Hova tűnt 35 évre a csodagyerek hegedűs?

Csütörtökön kerül országszerte a mozikba A nevek dala című, Clive Owen és Tim Roth főszereplésével készült film, amely Norman Lebrecht zenetudós 2001-ben publikált, első regénye alapján készült.
 
Fotók: Mohai Balázs/MTI

Perfect Strangers az Arénában: tizenévesek és nyugdíjasok a Deep Purple-koncerten

A cím csak részben igaz, mert nem idegen számunkra a Deep Purple, hiszen számtalanszor jártak nálunk és generációk nőttek fel a zenéjükön. Az egyik olyan zenekar a Beatles, a Doors és a Led Zeppelin mellett, amit apu megmutat a gyereknek, aztán a gyerek az ő gyerekének és így tovább....
 
Az Airbnb és a nagy zenei dobások: KISS-koncert cápákkal, John Lennon-ház extrákkal

Az Airbnb és a nagy zenei dobások: KISS-koncert cápákkal, John Lennon-ház extrákkal

Azt nem mondhatjuk, hogy az Airbnb csak ül és számolgatja a pénzét... Egy részét visszaforgatja, például abba, hogy egy – félig-meddig – víz alatti koncertet szervezzen a Kiss-nek...
 
 
Hosszasan búcsúzkodik a Deep Purple

Addig fognak menni, amíg le nem esnek a színpadról – Deep Purple

Idén 50 éves a zenekar – mint sok más klasszikus rockbanda –, de pont ezért már nem annyira fiatalok, így a turné címe: "Long Goodbye Tour".
 
Lófejű – ez a friss magyar formáció új dalának címe

Lófejű – ez a tehetséges fiatalok új dalának címe

Az Oliver From Earth nem ismeretlen a nagyközönség előtt, „A világ az enyém" című dalukat a rádiók elég sokat pörgetik. Ez volt a szám, amivel felkerültek a 2019 legjobb Budapest-dalait tartalmazó albumra és átvehették a „Tehetséges Fiatalok" elismerést.
 
A Monster Truck melegíti be a közönséget a Deep Purple előtt

A Monster Truck melegíti be a közönséget a Deep Purple előtt

Érdemes december 9-én időben érkezni majd a Budapest Arénába annak, aki a Monster Truck örömzenélésének is részese szeretne lenni.
 
A maszkos csapat újra támad! - Jövőre is lesz Slipknot koncert itthon

A maszkos csapat újra támad! - Jövőre is lesz SLIPKNOT koncert itthon

Acélszívűeknek jó hírekkel szolgálhatunk, ugyanis most már biztos, hogy 2020-ban is hazánkba látogat, ráadásul új albumával az amerikai SLIPKNOT, akik február 4-én állnak majd az Aréna színpadára.
 
Fotó: Live Aid, 1985

A Queen gitárosa elérkezettnek látja az időt egy második Live Aid koncertre

Brian May abbéli reményét fejezte ki, hogy az 1985-ös legendás monstre koncerthez hasonló megmozdulás támogatni tudná a klímaváltozás elleni harcot.
 
Fotó: Get Closer / Kleb Attila

Akinek a hangját nyugtató helyett kéne felíratni – Jamie Winchester

Ismét telt ház fogadta az Írországból hazaugró Jamie Winchestert hétfő este a MOM-ban, ahol az eredetileg egy szál gitáros koncertből kettő lett. A szólóból meg duó. De cseppet sem bántam, hogy végül Lee Olivér is megmutatta nekünk lírai oldalát.
 
Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a Dögkeselyűvel: mostantól a Körútnak is van saját zenéje

Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a...

A Nagykörút, mint egy csatorna, körbeöleli a tágabb értelemben vett belvárost. Hogy a Körút identitás is lehet, sőt: dalok is születhetnek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.

Ma jelenik meg a Furiosa: A Mad Max Saga filmzenei albuma

A Mad Max-franchise előzményfilmjének zenéje a tervek szerint 2024. május 17-én jelenik meg digitálisan a WaterTower Records gondozásában. A soundtrack vinyl és CD formátumban is elérhető lesz, de kizárólag előrendelés útján.
Új koncertek