Mától mindenkit vár a Fonó, grand opening hajnalig tartó retro táncházzal szeptember 10-én

Szeptember 10-én táncházzal nyitják meg az évadot a Fonó Budai Zeneházban: délután négytől hajnalig a kerthelyiséget és a termeket is változatos programokkal tölti meg Táncház Egyesület. A ház vendéglátása azonban már szeptember 5-étől rendes nyitvatartással várja a vendégeket.

Mától mindenkit vár a Fonó, grand opening hajnalig tartó retro táncházzal szeptember 10-én
 Tarajos Hullámok a Balaton-felvidéken  – Ilyen volt a Gödör Camp

Tarajos Hullámok a Balaton-felvidéken – Ilyen volt a Gödör Camp

Mivel ma nyit a Gödör klub, immár a harmadik, vagy ha az egykori Nyolctízet is ide vesszük, akkor a negyedik, kiváló alkalom ez arra, hogy írjak a velük kapcsolatos nyári élményeimről. Valamint arra, hogy remekül leplezzem azt, hogy kissé lustán írom a cikkeket.
 
Fotó: Diszeli Kúria/FB

Fesztivált rendez Tapolcán a hamarosan újranyitó Gödör

Az augusztus 14-től 19-ig tartó Gödör Camp-en az Európa Kiadó, a Pál Utcai Fiúk, a Balaton, a Kontroll Csoport mellett Bródy János is koncertet ad majd.
 
 
Szomszédaink az új helyen (Dürer kert)

Nem kacsa: csütörtökön megnyílik a Dürer Kert!

Egy finoman szólva "kalandos" időszak után csütörtökön az új Kert megnyitja kapuit. A Vízpart utca 1. szám alatt új korszak kezdődik a Dürer Kert 13 éves történetében.
 
Fotó: The Telegraph

Andrew Lloyd Webber áll elébe a letartóztatásnak

Andrew Lloyd Webber a The Telegraph-nak adott exkluzív interjút, amelyben kijelentette: akármit lép a kormány, ő megnyitja a színházait...
 
Zeneünnep kisfilmmel: 614 nap csend után indulnak a koncertek a Park nagyszínpadán

Zeneünnep kisfilmmel: 614 nap csend után indulnak a koncertek a Park nagyszínpadán

A tervezettnél ugyan kicsit később, mégis "hatalmas boldogságban" nyitja meg kapuit az élőzene szerelmesei előtt a Budapest Park. Már önmagában az is elképesztő örömhír, hogy 614 nap után végre újra zenekar állhat a nagyszínpadon, ez az év viszont egyébként is különleges...
 
 Fotó: samer daboul (Pexels)

A ZEME azt kéri, engedjék be a koncertekre a gyerekeket is

Zenei Menedzserek Egyesülete, amely a legnevesebb magyarországi menedzsereket tömöríti – 56 taguk 281 zenei produkcióval foglalkozik – ma sajtóközleményt bocsájtott ki az érvényben lévő járványügyi korlátozásokkal kapcsolatban.
 
 
A siófokiak a Plázs vendégei a nyitóbulin

A siófokiak a Plázs vendégei a nyitóbulin

Elindul a szezon a Plázson, ahol Június 5-én a Republic és a New Level Empire veszi először birtokba a nagyszínpadot, majd a hajnalig tartó buliról Dj Dominique gondoskodik.
 
A pünkösdi hosszú hétvégén nyit a Plázs – védettségi igazolvány nélkül lehet belépni

A pünkösdi hosszú hétvégén nyit a Plázs – védettségi igazolvány nélkül lehet belépni

Live dj szettek, homokos part, hívogató víz és kényelmes napágyak várnak mindenkit május 22-től a Siófoki Nagystrandon.
 
Fotó: Pixabay

A zenei menedzserek nyitási javaslata

Egészen őszinték leszünk: nem tudjuk eldönteni, hogy mennyire hatékony, ha a magyarországi zenei alapú tömörülések egyenként emelik fel a hangjukat – jobb későn, mint soha-alapon –, van abban is ráció, hogy több irányból jobban terjed a hang, de el tudjuk képzelni az összefogás...
 
Az egykori Sirály helyén nyílik újra a Gödör

Az egykori Sirály helyén nyílik újra a Gödör

A Király utca 8-10-ből a Király utca 50-be átköltöző underground klubban júniusra elkészülnek a munkálatokkal. Ha a HELYZET engedi, akkor – kávézóként – ki is nyitnak, s a reményeink szerint normálisra hajazó szeptemberben pedig berobban a klubélet a többedik életét fogyasztó...
 
Alternatív programsorozattal készül a FEZEN a nyárra

FEZEN lesz? Alternatív programsorozattal is készül a nyárra a fesztivál

Június 11-től szeptember 11-ig minden hétvégén party vagy élő koncertek lesznek a FEZEN fesztivál jól ismert területén, ahol többek között fellép majd Ákos, Majka, Bagossy, Rúzsa Magdi és a hazai rockzene nagyágyúi.
 
A tavalyi nyitás a Kobuciban (FB)

Napokon belül bejelenthetik: indulhatnak a szabadtéri kulturális programok is (?)

Azt már megszokhattuk, hogy az információ nem egyetlen csövön jön, hanem szemesnek áll a világ: aki nap mint nap átnyálazza a magyar online sajtót, érdekes dolgokra bukkanhat, csak a rendezvényhelyszínek dolgozóit nem irigyeljük, mert nekik minden egyes infócseppen az életük múlik. Ez...
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek