Don't worry, be happy – és gyere Bobby McFerrin-koncertre!

Don't worry, be happy – és gyere Bobby McFerrin-koncertre!

Bobby McFerrin sokak számára „a fickó, aki a Don't Worry, Be Happyt énekelte”. Ő a szerzője és előadója ennek a majd' harminc évvel ezelőtt megjelent világslágernek, művészetének azonban ez csupán egy apró momentuma – erről koncertjén is bizonyságot adott tavaly a Müpában. Aki...
 
Erkélykoncert

Ma Roland ad erkélykoncertet!

Ne lepődjetek meg, ha ma este pontban hét órakor a szomszédban felcsendül az Eurovízió kezdőhangja élőben! Nem kell aggódni, nem házibulit tartanak, csupán egy közösségi felhívásnak tesznek eleget. ;)
 
 
A Live Nation is gyűjtögeti Nektek az otthoni néznivalót

A Live Nation is gyűjtögeti nektek az otthoni néznivalót

Számos oldalon találkozhattok már unaloműző koncertek, vagy élő bejelentkezések összesített formájával amiből természetesen a világ legjelentősebb szervezőcége a Live Nation se maradhatott ki.
 
Fotó: cottonbro/Pexels

Bezártság: ha a zene már nem segít, szakemberekkel is tudsz beszélni!

Segítő szakemberek tucatjai gyűltek össze egy online felületen, hogy ingyenesen álljanak rendelkezésére mindazoknak, akik a karantén alatt úgy érzik, szükségük van mentális, lelki támogatásra. Bárki jelentkezhet a témával, amivel foglalkozni szeretne, az időpont megjelölésével és...
 
Szobakoncert Amerikáért világsztárokkal

Backstreet Boys, Billie Eilish, Elton John – Szobakoncert Amerikáért világsztárokkal

Mint köztudott, Amerika is egyre nagyobb bajban van a járvány miatt, így két prominens médiaszolgáltató, a Fox és az iHeartMedia összefogásának eredményeképp több világsztár bejelentkezésének egyesítésével próbálnak egy nagy online koncertet létrehozni – ami természetesen...
 
Hangok a karanténból: Jamie Winchester, Indie Rehab, Living Room Concert for America

Hangok a karanténból: Jamie Winchester, Indie Rehab, Hősök

Ismételten három otthonról is élvezhető programot kínálunk nektek a karanténos bekattanás elkerülése érdekében. Lesz akusztik, házibuli és külföldi sztárokkal tűzdelt jótékonysági koncert is.
 
 
A karanténban se maradunk retro zene nélkül: jön a fesztivál online változata!

Csavard fel a szőnyeget! Jön a retrófesztivál online változata

️Az I LOVE RETRO, a Ray’s Pub és 15 magyar retrosztár úgy döntött, elviszi a fesztivált és a legnagyobb retro slágereket az otthonodba.Március 28-án szombaton 17:30-tól egészen 23 óráig szólnak majd a legkedveltebb hazai előadók a retro-világból.
 
Fotó: Pexels.com

A Tankok online videós versenyt hirdettek

A Tancsapda versenyt hirdet, melyre vers- és prózamondók, énekesek, zenészek táncosok, humoristák, egyszóval bárki jelentkezhet, „aki otthon van, és szeretne előadni egy általa kedvelt Tankcsapda dalt”.
 
Hangok a karanténból: pop, rock, indie, és az első online fesztivál!

Hangok a karanténból: pop, rock, Ákos – és az első online fesztivál!

Egyre több olyan felhívás kerül ki a FB üzenőfalára, amely online közvetített zene programot kínál. Elhatároztuk, hogy naponta 3-ra felhívjuk a figyelmet.
 
Hangok a karanténból: naponta 3 zenei program online

Hangok a karanténból: a besörözéstől a rózsaszirmokig

Egyre több olyan felhívás kerül ki a FB üzenőfalára, amely online közvetített zene programot kínál. Elhatároztuk, hogy naponta 3-ra felhívjuk a figyelmet, itt az első adag!
 
Fotó: Skitterphoto/Pexels

Este a karanténban – zenével

A Budapesti Fesztiválzenekar (BFZ) muzsikusai március 16-tól a tervek szerint minden nap Karanténesteket tartanak, hogy a nagyzenekari hangversenyek hiányában is zenei élményt biztosítsanak a közönségnek.
 
Fotó: wa.de

Egyre több áldozata van az átverős jegyárusító oldalaknak

Van az a pénz, amit egy rajongó hajlandó kifizetni egy rég áhított koncert jegyéért, és sajnos ezzel egyre többen próbálnak visszaélni. Egy átlagos vásárló nehezen tudja kiszűrni a másodkézből vásárolt jegyek valódiságát, ezért komolyan megfontolandó, érdemes-e soha meg nem...
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek