Tavaly Európa legszebb karácsonyi vásárának választották (Fotó: MTI)

Vásár nem lesz, de az advent nem marad el a Bazilikánál

Karácsonyfa-állítással, valamint egészen az újévig tartó online programokkal várja az érdeklődőket az AdventBazilika rendezvénysorozata.
 
Fotó:Erdélyi Gábor

Karácsony és/vagy szilveszter a Budapest Bárral a nappalidban?

A Budapest Bár karácsonykor és szilveszterkor is koncertet ad – a hagyományos eseményekre ezúttal nem hagyományos módon, online kerítenek sort.
 
 
A blueskedvelőknek fesztivált hoz a Mikulás: emlékkoncert, születésnap, búcsúfellépés

Emlékkoncert, születésnap, búcsúfellépés – A blueskedvelőknek fesztivált hoz a Mikulás

December 4. és 6. között rendezik meg a 28. paksi Gastroblues Fesztivált – zárt körben, élő televíziós és internetes közvetítéssel.
 
Kaiser Chiefs élő kanapékoncert Londonból

Nem kacsa: Kaiser Chiefs élő kanapékoncert egyenesen Londonból

A Kaiser Chiefs egy különleges virtuális koncertre készül az O2 Academy Brixtonban. Mint ahogy sok más zenekar, ők sem tudták nyáron turnéra vinni – Duck című – új albumukat, most azoknak is ajánlják, akiknek az év elején sikerült elkapni valamelyik koncertjüket, és azoknak is,...
 
Végvári Ádám csak nézett...

Végvári Ádám csak nézett...

A família című lemezével indult el világ körüli hódítására a Neoton Família a 80-es évek elején. Először a japán, majd a spanyol koncertek következtek. Az együttesben mindössze egy éve zenélő Végvári Ádám csak kapkodta a fejét a történések miatt... A gitáros a Lemezjátszó...
 
A The Bits már többször is játszott a liverpooli Cavern Club színpadán, azon a legendás színpadon, ahol a Beatles is majd' 300 alkalommal lépett fel a 60-as évek elején

Petruska és a The Bits képviseli Magyarországot a világméretű John Lennon megemlékezésen

2020. október 9-én lenne 80 éves a 20. század egyik legmeghatározóbb zenésze, erre emlékeznek egy több mint 3 órás virtuális rendezvényen a világ minden tájáról érkező előadók és rajongók – írja a Vaskarika.
 
 
Új könnyűzenei online rádió  indult

Új könnyűzenei online rádió indult

Beat néven szeptember elsején új digitális rádió indult a hazai könnyűzenei élet támogatása céljából.
 
Augusztus 20-án online koncertet ad Szarka Tamás

Augusztus 20-án online koncertet ad Szarka Tamás

Kézfogás 2020 címmel online koncertet ad Szarka Tamás és zenekara augusztus 20-án, este 9-kor.
 
Mötley Crue, Five Finger Dead Punch, Papa Roach – Better Noise Music Festival

Mötley Crue, Five Finger Dead Punch, Papa Roach – Better Noise Music Festival

Miközben a világ azon cidrizik, hogy vajon mi fog történni a következő pillanatban, a Better Noise virtuális zenei fesztivállal ünnepli a nyarat, amelyen a rockzene legnagyobb nevei szerepelnek.
 
Shakirát, a Coldplayt és Justin Biebert is leszerződtette az EU egy szuperkoncertre

Shakirát, a Coldplayt és Justin Biebert is leszerződtette az EU egy szuperkoncertre

Számos világsztár, köztük Shakira, a Coldplay és Justin Bieber is fellép azon a nagyszabású szombati online koncerten, amelyet az Európai Bizottság szervezett a koronavírussal összefüggő gyógyszer- és vakcinakutatások finanszírozására.
 
Vasárnap jótékonysági koncertet ad a PASO

Vasárnap jótékonysági koncertet ad a PASO – Peruig száll a hírük

A PASO most vasárnap jótékonysági koncertet ad a Gyermekkor Alapítvány javára. A szervezetet 1990-ben a Madarász utcai Gyermekkórház és Rendelőintézet dolgozói hozták létre kis betegeik színvonalasabb ellátása és a gyermekgyógyítás korszerűsítése érdekében.
 
Hegyilevegő Online Fesztivál

Hegyilevegő a Bagossy Brothers Company adagolásában

Most már tényleg közeleg az a pillanat, amikor újra testközelből élvezhetjük a koncerteket, de még utoljára bulizzunk együtt május 23-án szombaton az online térben a Bagossy Brothers Company meghívására.
 
Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek