Ez komoly! 20 online koncertet kínál márciusban a Filharmónia Magyarország

Ez komoly! 20 online koncertet kínál márciusban a Filharmónia Magyarország

A koncertek között a Kodály Kórus Debrecen és a Savaria Szimfonikus Zenekar előadását kínálja márciusban a Filharmónia Magyarország.
 
A

Láttad már Beck Zolit hachapurit sütni?

Ha ez az élmény eddig kimaradt az életedből, most bepótolhatod a Pécsi Tudományegyetem Irány a PTE! Kultúrfeszt című online rendezvényén.
 
 
Totál kivagy már bulik nélkül?

Totál kivagy már bulik nélkül?

Ezt akár kérdezhetnénk mi is, ezúttal azonban Schrott Peti érdeklődik az állapototok felől, aki a #szeresdazenet kampány részeként fizetős online koncertekkel igyekszik enyhíteni a korlátozások miatt nehéz helyzetbe jutott zenekarokat.
 
Foró: Csárdáskirálynő (Operett Színház)

Jössz szilveszterkor az Operettbe?

A legnépszerűbb operett- és musicalrészletek, Webber, Bernstein, Strauss és Kálmán művei szerepelnek a Budapesti Operettszínház online újévköszöntő gáláján, amely december 31-én 15 órától ingyenesen tekinthető meg az interneten.
 
 Karolina Grabowska fotója a Pexels oldaláról

Ingyenes koncertközvetítésekkel búcsúztatja az óévet a BMC

Ma még a Szent Efrém Férfikar, majd a Modern Art Orchestra és az új lemezzel jelentkező Kéknyúl műsora érhető el a BMC közösségi oldalán.
 
Fotók: Mohai Balázs (MTI

Online és ingyenesen megtekinthető a Recirquel varázslatos téli meséje

A Kristály élő verziójában a nézők szinte részeseivé válnak az újcirkusz téli történetének, hiszen olykor egy karnyújtásnyira, vagy éppen a fejük felett suhannak el az artisták.... 2020. a lemondások éve: erről az élményről le kell mondanunk, de az előadás bizonyára...
 
 
Hat ország 120 zenészével együtt zenélt Magyarország legnagyobb rockzenekara

Hat ország 120 zenészével zenélt együtt Magyarország legnagyobb rockzenekara

A szegedről indult CityRocks szervező csapata úgy döntött, a járvány ellenére összehozza a zenészek számára az együtt alkotás és a közös zenélés örömét.
 
Lovasi és Kispál újra együtt dolgozik

Lovasi és Kispál újra együtt

Lovasi András új lemeze már készül pécsi stúdiójában – egy dal stúdiómunkálataiba Kispál András is bekapcsolódott: a felvételt januárban készülnek megmutatni a nyilvánosságnak. Addig azonban még elég sok dolog történik a zenész háza táján – pörgősre sikeredett az év vége.
 
Fotó: Mmamt/FB

Okos (utálsz, szeretsz), hülye – vasárnap este egyedi koncert lesz!

Megjelent Egyedi Péter MMAMT (Mindenkinek megvan a maga története) nevű szólóprojektjének új dala, az "Okos, hülye". A szám annak a februárban megjelenő lemeznek a része, amelynek befejezéséhez online koncerttel kalapozik az előadó.
 
Olyan jól indult 2020…

Olyan jól indult 2020…

A The Bits 2012-es megalakulása óta talán a zenekar legerősebbnek ígérkező évének vágott neki januárban... A zenekar írását olvashatjátok.
 
István, a király –online

István, a király – online

December 19-től online látható a Budapesti Operettszínház István, a király című előadása.
 
A Várkert Bazár adventi naptára

Az advent idén átvonul a világhálóra

Rád gondolok! címmel az online térbe költöznek a Várkert Bazár adventi programjai december 1. és december 24. között. A sorozat középpontjában egy egyedi adventi videókalendárium, valamint a déli panorámateraszon kialakított ünnepi dekoráció áll.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek