Akár tízezren is beférnek majd a Sziget partiarénájába

A világ legismertebb party brand-jei váltják egymást „házigazdaként” a Sziget legnagyobb elektronikus party helyszínén.

Fotó: Sziget Fesztivál
Fotó: Máté Péter

Az életben lesz még több móka: közeleg a Kispál on Orfű

Lovasiék anno egy Partizán-adásban jelentették be, hogy Orfűn lesz minifesztivál és koncert, valamint új dal is készült – mindezt rózsaszínben.
 
444.hu: DJ-vel, zenére takarítják el a romokat az ukrán technósok

DJ-vel, zenére takarítják el a romokat az ukrán technósok

A hétvégén már a nyolcadik romeltakarító akcióját szervezte a kijevi partizó fiatalok által alapított “Javítsuk Meg Együtt” mozgalom – írta a 444.hu portál (is).
 
 
Fotó: Carson Coma

Carson Coma, Manuel, ALEE: csütörtökön ponthatár-váró parti a Ligetben

Csütörtök este közzéteszik az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, amelyekről a diákok idén is elsőként a Pont Ott Partin értesülhetnek.
 
Ma esti ajánlat: Kollár-Klemencz László és a Sváb Parti Zenekar

Ma esti ajánlat: Kollár-Klemencz László és a Sváb Parti Zenekar

A Budakalászi Irodalmi Estek programsorozat vendége péntek este Kollár-Klemencz László és az újhartyáni Sváb Parti Zenekar lesz.
 
A Partizán Kandech Evelyne emlékének ajánlja Megasztár-különkiadását

A Partizán Kandech Evelyne emlékének ajánlja Megasztár-különkiadását

A Partizán régóta készült egy produkcióra Megasztárral kapcsolatban – most, karácsony alkalmából meg is valósították. Megszólaltatták az egykori versenyzőket, a produkció háttérdolgozóit, kreatív csapatát, a zsűri tagjait, a műsorvezető Till Attilát. Az adást Gulyás Márton...
 
Ed Sheeran már biztos nem jön az MTV EMA gálára Budapestre

Ed Sheeran már biztos nem jön az MTV EMA gálára Budapestre

A zenész covidos lett, karanténba vonult – mindezt a közösségi médiájában jelentette be.
 
 
 Ed Sheeran lemezmegmutató parti lesz az Akváriumban

Ed Sheeran lemezmegmutató parti lesz az Akváriumban

Ed Sheeran új stúdióalbumát közvetlenül a debütálás pillanatától az Akváriumban hallhatják a rajongók. A premiert megelőzően nyolc népszerű hazai előadó lép fel kedvenc Sheeran-feldolgozásaival október 28-án, az Erzsébet téren.
 
Fotó: ABC News

Ne bulizzatok az erkélyen!

Legalábbis ne tizenvalahányan – a korlátozások ellenére –, mert nem biztos, hogy bírja. Két ember kritikus állapotban van, kilencen pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek szombaton Malibuban, amikor leszakadt egy erkély a bulizók alatt.
 
NE emeld fel a hangszórót! – A tiltás ellenére több százan táncoltak egy párizsi parkban

NE emeld fel a hangszórót! – A tiltás ellenére több százan táncoltak egy párizsi parkban

A közösségi oldalakra felkerült felvételek szerint vasárnap délután több száz fiatal táncolt magasba emelt hangszórók körül, többségük nem viselt maszkot és nem tartotta be a védőtávolságot. A spontán bulizás miatt eljárás indított a párizsi ügyészség.
 
A fotó illusztráció (Trinity Kubassek/ Pexels)

I want to break free – Vadpartikra vadászik a francia rendőrség

Az általános karantén október 30-i kihirdetése óta minden magánrendezvény tiltott Franciaországban. A több száz fős bulik nagyon ritkák és általában a rendőrség tudomására jutnak, inkább a 20-30 fős házibulik rendszeresek az erre a célra kibérelt lakásokban. Azért van példa a...
 
Fotó: VisionPic.net/Pexels

Idén elmarad a Halloween Amerikában

Nem sok csodálkozni való van azon, hogy a hagyományos, házról házra járós, édességgyűjtős, jelmezes Halloween a kialakult járványhelyzet miatt az Egyesült Államok jelentős részén elmarad – ez is jelzi, hogy mennyire megváltozott az élet a vírus alatt/óta.
 
Mostantól tilos partikat szervezni az Airbnb-n foglalt szállásokon

Mostantól tilos partikat szervezni az Airbnb-s szállásokon

A szórakozóhelyekre vonatkozó járványügyi rendelkezések miatt dönthettek úgy sokan, hogy inkább a szállásukból csinálnak kocsmát vagy bulihelyet – és pénzt.... Na, ennek most vége.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek