Mostantól tilos partikat szervezni az Airbnb-n foglalt szállásokon

Mostantól tilos partikat szervezni az Airbnb-s szállásokon

A szórakozóhelyekre vonatkozó járványügyi rendelkezések miatt dönthettek úgy sokan, hogy inkább a szállásukból csinálnak kocsmát vagy bulihelyet – és pénzt.... Na, ennek most vége.
 
 Koronavírusos a Universal lemezkiadó vezérigazgatója – de nem is ez a legnagyobb baj

Koronavírusos a Universal lemezkiadó vezérigazgatója – de nem is ez a legnagyobb baj

Illetve: neki biztosan. De ahogy 24.hu cikkéből megtudtuk, másnak is fájhat a feje a csúcsvezető állapota miatt, és itt kivételesen nem a Universal-istálló zenészeire gondolunk.
 
 
Meghozták Európa egyik legszigorúbb rendeletét a partiparadicsomban: vége a piálásnak és az erkélyről ugrálásnak

Meghozták Európa egyik legszigorúbb rendeletét a partiparadicsomban: vége a piálásnak és az erkélyről ugrálásnak

A Baleár-szigetek kormánya – és lakosai – megelégelték a magukról el- és a partizásba belefeledkezett turisták dúlását, és meghozták az első jogszabályt Európában, amely felettébb szigorúan korlátozza az alkoholfogyasztást. A civilizált turizmussal nincs bajuk, sőt, de a...
 
Nagykorúak lesznek a Hősök – így búcsúztatja az évet az Instant

Nagykorúak lesznek a Hősök – így engedi el az év végét az Instant

“Belvárosi Vigadó” elnevezésű előszilveszteri eseménysorozatukban élő koncertek és népszerű DJ-k váltják egymást.
 
Fotó: Youtube

Partiállatok, Metallica, késelés, gyilkosság, félbeszakadt koncert – ez történt a nagyvilágban

Tegnap elég erős napja volt a zenei bulvárnak, csak úgy záporoztak az események – ezekből válogattunk. Kezdjük a jóval, folytassuk a viccessel, és ezen a vonalon haladjunk a tragikus felé.
 
Mekkora parasztok ezek... – és azok is, akik hagyják

Mekkora parasztok ezek... – és azok is, akik hagyják

A Direkt36 egyik újságírója kitett egy rövid videót az Instagramjára a budapesti Liszt Ferenc repülőtér érkezési oldaláról, ahol dunai hajótörés bulit reklámoznak a fővárosba érkező turistáknak – írja a 444.hu.
 
 
Pakold be a giccses cuccaidat az EFOTT-ra!

Pakold be a giccses cuccaidat az EFOTT-ra!

A hangolódásra mindig időt kell szánni, és idén az EFOTT ehhez olyan programokkal készül, amelyekre eddigi, több évtizedes történetünkben nem volt még példa. A -1., azaz a beköltöző napon egy utcakarneválon vehetnek részt a kempinglakók, a 0. nap nagy újdonsága pedig a GicccsParty lesz.
 
Az IKEA partidrogok helyett füldugót osztogat

Pizsamapartit tartott az IKEA

Igazi pizsamapartit mutat be új, az Egyesült Királyságban és Írországban futó reklámjában az IKEA – tette közzé a Kreatív.hu.
 
Budapesti szilveszteri partit dicsér az olasz Vogue

Az olasz Vogue által is megdicsért szilveszteri buli idén még nagyobb dobásra készül

A fesztiváljainkra mindig is büszkék lehettünk, a "nagyok" elhoztak már pár babérkoszorút, de egy "kicsi" is elismerésben részesült: a Vogue Italia válogatásában ugyanis Európa legnagyobb városait lepipálva, Közép-Európa legjobbjai közé került egy szilveszteri fesztiválunk, a...
 
A Tankcsapda indítja az új évet az Akváriumban

A Tankcsapda indítja az új évet az Akváriumban

A tavalyi év Lukács Laci 50. szülinapjáról szólt, most itt az újabb alkalom az ünneplésre: január 1-jén különleges klubkoncerttel érkezik az Akvárium Klubba a fennállásának 30. évfordulóját ünneplő Tankcsapda.
 
Fotó: Archyworldys.com

Úgy táncoltak, hogy beszakadt alattuk a padló

Több mint harmincan megsérültek, amikor beszakadt a padló a dél-karolinai Clemson egyik klubjában szombat éjjel – jelentette vasárnap több amerikai televízió is.
 
Fotó: Eduline.hu

Szerdán kiderül, hogy felvettek-e az egyetemre

Szerdán este 8 órakor hozzák nyilvánosságra az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat, amelyek hagyományosan elsőként a www.felvi.hu oldalon lesznek elérhetők. Idén közel 108 ezren jelentkeztek egyetemekre, főiskolákra, a diákoknak a fővárosban és az ország több városában...
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek