Fotó:  Gipsy Kings by Diego Baliardo/FB

Újabb fellépőcsere Paloznakon: Al McKay csapata megy, a Gipsy Kings jön

A Paloznaki Jazzpiknik fellépők listája nem először változik: Caro Emerald helyett Rúzsa Magdi "ugrik be", a Level 42 a járvány miatti bizonytalanságokra, valamint az Egyesült Királyság szigorú ki- és beutazási korlátozásaira hivatkozva mondta le 2021-re tervezett koncertjeinek nagy...
 
Fellépőcsere a Paloznaki Jazzpikniken: Al McKay csapata lép fel a Level 42 helyett

Fellépőcsere a Paloznaki Jazzpikniken: Al McKay csapata lép fel a Level 42 helyett

Az Al McKay's Earth, Wind and Fire Experience ad koncertet július 29-én a 9. Paloznaki Jazzpiknik nyitóestéjén. Az eredeti programban szereplő Level 42 idei turnészerepléseinek nagy részét – így a magyarországi fellépést is– lemondta.
 
 
Fotó: Caro Emerald/FB

Rúzsa Magdi ugrik be Caro Emerald helyett Paloznakon

A holland énekesnő minden idei koncertjét lemondta a pandémiára hivatkozva, így Rúzsa Magdolna ad koncertet Caro Emerald helyett a július végi Paloznaki Jazzpikniken.
 
Fotó: Paloznaki Jazzpiknik

Teljes a Paloznaki Jazzpiknik külföldi fellépőinek névsora

A 9. Paloznaki Jazzpiknik szervezői már korábban bejelentették a Level 42, Caro Emerald, a Kraak&Smaak nevét, most kiegészítették négy előadóval, akik mind koncertet adtak volna a tavaly törölt fesztiválon.
 
Fotó: Caro Emerlad/FB

Végre megérkezik Caro Emerald Paloznakra!

A szervezők bíznak abban, hogy nyáron már csak rossz emlék lesz a világjárvány és a Jazzpikniknek nem lesz akadálya, ezért gőzerővel szervezik már a programot. Az már tuti (...), hogy a 2021-es Jazzpiknik (07.29-31.) első napján ott lesz a Level 42, pénteken Caro Emerald, a zárónapon...
 
A város legnagyobb világzenei fesztiválja (is) kicsit más lesz idén, mint tavaly.

Budapest Ritmo Piknik: 15 ingyenes szabadtéri koncert piacon és placcon

A Budapest Ritmo Piknik az öt éve megszokott Budapest Ritmo járványbarát újragondolása. Október 9–10. között 15 ingyenes szabadtéri koncertet rendeznek – ezúttal nem az Akváriumban, hanem három budapesti köztéren: a Millenáris parkban, a Hunyadi téri piac mellett és a Rákóczi...
 
 
Fotó: MÁV Szimfónikusok

Music ül a fűben – piknikezz a Máv Szimfonikusokkal!

Júliusban minden korosztály körében hatalmas sikernek örvendett a Music ül a fűben piknik koncert, ami szeptember 17., csütörtökön immáron második alkalommal kerül megrendezésre a MÁV Szimfonikus Zenekar és a Millenáris közös szervezésében.
 
Mi jöhet augusztus 15. után? - megszólalt Lobenwein Norbert

Mi jöhet augusztus 15. után? - megszólalt Lobenwein Norbert

FAQ – magyarul GYIK. A „Gyakran Ismételt Kérdések” minden fesztivál honlapjának sokat használt menüpontja. 2020-ban jelentősen új értelmet nyert ez a link. Kérdés akad bőven, válasz már kevésbé, fesztivál meg pláne alig. Vagy mégis? Szerdán kiderül. Lobenwein Norbert írása.
 
Tavaly még önként heylezkedtek el a nézők szellősen (Fotó: Paloznaki Jazzpiknik)

Kész a Paloznaki Jazzpiknik programbontása

Az időpontot illetően semmi meglepetés, hiszen az összes életben hagyott fesztivál idén augusztus utolsó két hétvégéjén lesz. Paloznakon kissé átalakult a program, de jönnek nemzetközi sztárok, akik mellett több mint 40 magyar fellépő várja a közönséget.
 
Paloznaki JazzPiknik

A Paloznaki Jazzpiknik szinte teljes külföldi fellépőgárdája lecserélődött

Az eseményt ettől függetlenül megtartják! Lesznek külföldi sztárvendégek, viszont nagy kedvencünk, Caro Emerald koncertjére idén már biztos nem táncolhatunk. :(
 
Már tárgyal a Paloznaki Jazzpiknik Caro Emeralddal

Már tárgyal a Paloznaki Jazzpiknik Caro Emeralddal

Persze, nyilván a menedzsmentjével, de legalább már van miről: a szervezők úgy döntöttek, hogy megtartják a fesztivált, az új dátum: 2020. augusztus 20. és 22.
 
Ukk&Roll 2020 Karanténzáró Rock Piknik

Ukk&Roll: fesztivál helyett karanténzáró rockpiknik

Bár a júniusra tervezett Ukk&Roll fesztivált szintén törölni kellett a naptárból, a szervezők amolyan "csakazértis" alapon összeraktak egy 3 napos ingyenes rendezvényt nektek!
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek