Fotó: UB40

The show must go on: új énekest kell keresnie a UB 40-nek

2019-ben járt a formáció legutóbb Magyarországon, a VeszprémFesten adtak fergeteges koncertet. Az MTI adta hírül, hogy visszavonul a zenéléstől Duncan Campbell, az együttes énekese, így a brit reggae-pop bandának új énekest kell keresnie.
 
Iggy Pop ma 74 éves – ez a Sydney Operaház ajándéka

Iggy Pop ma 74 éves – ez a Sydney Operaház ajándéka

Egy nagyon különleges show egy nagyon különleges házban – fogalmaz az operaház. 2019 áprilisában Iggy négy telt házas műsort játszott Ausztráliában, ezek közül kettő a Sydney Operaházban volt. Ma, Iggy születésnapján levetítik a Sydney Operaházban adott 2. koncertjét.
 
 
Fotó: University of Liverpool

A gombafejűek nem jártak egyetemre – most Beatles-szak indul Liverpoolban

A The Beatles: Music Industry and Heritage elnevezésű képzés szeptemberben indul.
 
A K-pop banda tagjai multimilliomosok lesznek

A K-pop banda tagjai multimilliomosok lesznek

Részvénykibocsátásra készül októberben a BTS nevű dél-koreai fiúbanda mögött álló szórakoztatóipari cég, a Big Hit Entertainment.
 
Így énekelte Adele a debütáló slágerét 12 éve

Így énekelte Adele a debütáló slágerét 12 éve

Bár mostanában az énekesnő elsősorban nem a zenéjével, hanem az igen látványosra sikerült fogyásával pörgeti az internet népét, a Beggars Arkive Channel elnevezésű, archív kincseket gyűjtő YouTube-csatornának köszönhetően visszanézhető a 2008 karácsonyán, a legendás Top of the...
 
Fotó: The Seattle Times

Vajon kit zavart és miért Chris Cornell szobra?

A Soundgarden és Audioslave frontembere 2017 májusában saját kézzel vetett véget életének, 52 évesen. A zenész özvegye maradandó emléket szeretett volna állítani a férjének, ezért felkért egy híres szobrászt, Nick Marrast, hogy alkossa meg Chris Cornell szobrát, amit aztán a...
 
 
Jönnek a skandinávok!

Jönnek a skandinávok!

Reggel a svédek, most meg hopp, itt egy norvég – kis csavarral, mert valójában chilei származású az indie-pop formáció vezetője... A lényeg az, hogy 2021. március 9-én az Akvárium Klub NagyHalljában ad majd koncertet a Boy Pablo.
 
Házon belül készült a Blahalouisiana új klipje

Házon belül készült a Blahalouisiana új klipje

Eredetileg ismét "külsős" rendezőkkel dolgoztak volna, de ez az ötlet először a helyszín, aztán a pedig karatén miatt meghiúsult. A zenekar dobosa viszont maga is foglalkozik videó gyártással, így eljött az ideje, hogy hasznát vegyék ebbéli tehetségének is.
 
2017-ben jártak a Szigeten,  jönnek az Akváriumba: Metronomy

2017-ben jártak a Szigeten, jönnek az Akváriumba: Metronomy

2021. április 27-én az Akvárium Klubban ad koncertet az egyik legnépszerűbb angol indie pop banda.
 
Reflektorfényben a K-pop: nem, most nem halt meg senki

Reflektorfényben a K-pop: nem, most nem halt meg senki

Az utóbbi időben csak úgy került be ez a műfaj a híreink közé, hogy holtan találták egy-egy képviselőjét. Végre valami mást is közölhetünk: a HVG vette észre, hogy egyetlen nap alatt 82,4 millió megtekintést gyűjtött be a Blackpink nevezetű K-pop banda.
 
Újabb K-popsztár halt meg – 28 éves volt

Újabb K-popsztár halt meg – 28 éves volt

Kim Jeong-hwan, művésznevén Yohan halálhírét a kiadója erősítette meg a sajtónak, de a halál okát nem közölték – adta hírül a 444.hu.
 
Zenetábor gyerekeknek Tarján Zsófival, Lábas Vikivel és másokkkal

Zenetábor gyerekeknek Tarján Zsófival, Lábas Vikivel és másokkkal

Zenei gyerektábort szerveznek június 16. és 19., valamint július 6. és 10. között Velencén, ahol a 8-16 éves gyermekek ismert előadókkal zenélhetnek együtt. A Heureka Pop Tábor vendégei lesznek a Honeybeast, a Margaret Island, a Lóci játszik, Odett és Járai Márk is.
 
Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató a MANYI-ban

Fellegterápia – bemutatkozó album és lemezbemutató...

Fellegterápia címmel elkészült a FellegAjtó első nagylemeze. A név egy világzenei és etnoprojektet takar, amely ötvözi a hagyományos népi...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Idén is koncertek töltik meg a Gyárkertet Veszprémben

Nagy kérdés volt, hogy a tavalyi, egész nyáron át tartó fesztivál folytatja-e a működését, hiszen az Európa Kulturális Fővárosa projekt már befejeződött. A válasz megérkezett: igen!

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a tavalyi évad megnyitása előtt arról számoltunk be, hogy komoly tuningot kapott a hangrendszer. De a Kispál óta tudjuk, hogy "ésfénynek" is lennie kell.
Új koncertek