Notorious B.I.G. megosztó életéről most dokumentumfilm készül

Újabb film készült Notorious B.I.G. életéről

Egyet (többet is) már forgattak róla, ez volt a NOTORIOUS B.I.G. – A N.A.GY. rapper. A 2009-es fimben Jamal Woolard játszotta a címszerepet.
 
Az amerikai hiphop közösség megint gyászol: lelőttek egy 18 éves rappert

Az amerikai hiphop-közösség megint gyászol: lelőttek egy 18 éves rappert

Noha a család ez idáig nem erősítette meg a hírt, több platformon is közölték, hogy lelőtték 18veno dél-karolinai rappert.
 
 
Donald Trump az utolsó pillanatában elnök kegyelemben részesítette Lil Wayne rappert

Donald Trump az utolsó pillanatában elnöki kegyelemben részesítette Lil Wayne rappert

Ahogy arra egy kedves kommentelőnk emlékeztetett, Amerikában követ dobsz, rappert találsz, a rapperek száma korrelál a bűnözőkével, így az, hogy valamelyik börtönbe kerül (esetleg lelövik vagy lelőnek valakit), nem kivételes eset. Most egyikük, nevezetesen Lil Wayne – aki azért a...
 
Fotó: YouTube

És megint lelőttek egy rappert...

A kulcsszavazásunk már úgy néz ki, "rapper, gyilkosság, Amerika" + a rapper neve kicserélve... Ahogy az már lenni szokott, az Off Média írta meg: fényes nappal lelőtték louisianai rappert, Blue Benji Kobet.
 
Fotó: Last.fm

Egyelőre nyitott akta a pénteki rappergyilkosság Amerikában

Bízhatunk az OFF Médiában: ők figyelemmel követik ezt a "rappergyilkolós" trendet, mi csak szemmel tartjuk – ők adták hírül, hogy újabb eset történt: rejtélyes körülmények közt agyonlőtték Lil Yase kaliforniai rappert.
 
Meggyilkolták a rappert, akit egyszer már túlélte, hogy fejbe lőtték

Meggyilkolták a rappert, aki egyszer már túlélte, hogy fejbe lőtték

Esküszünk, nem csípődött be ez a dolog, egyszerűen ez van: már nem tudjuk számontartani, hány rappergyilkosság híre jött át Amerikából – a legújabbra is az Off Média bukkant rá.
 
 
Megint lelőtek egy amerikai rappert

Megint lelőttek egy amerikai rappert

Azt már többször leírtuk, hogy rapperlét nem életbiztosítás: az elmúlt félévben négy amerikai és egy ukrán illetőségű rapper lett gyilkosság áldozata, és akkor nem számoltuk hozzá a korábbiakat és az önpusztításra visszavezethető eseteket. Az OFF Média írja...
 
Falfestmény Queensben

Most emeltek vádat a Run DMC 18 éve lelőtt tagjának gyilkosai ellen

2002-ben volt hír, hogy New Yorkban meggyilkolták Jam Master Jayt, a Run DMC egyik tagját a három közül. A 37 éves rappert egy zenei stúdióban lőtték fejbe.
 
Nagyon rosszul végzete az ukrán rapper  – és még finoman is fogalmaztunk

Nagyon rosszul végezte az ukrán rapper – és még finoman is fogalmaztunk

Őrizetbe vette a szentpétervári rendőrség az Andy Cartwright művésznéven ismertté vált Alekszandr Jushko ukrajnai születésű rapper feleségét csütörtökön, miután beismerte, hogy feldarabolta férjét.
 
Megvan a Vanilla Ice-ról készülő film főszereplője

Megvan a Vanilla Ice-ról készülő film főszereplője

Dave Franco (pl. Szemfényvesztők, Dokik) alakítja Vanilla Ice-t a rapper életéről készülő zenés filmben. A színész erről az Insider.com portálnak adott interjújában beszélt.
 
Fotó: YouTube

Szűk egy hónap alatt már a 4. amerikai rappert lőtték le

"Az elsőnél még csak-csak, bár az egész ívet nézve ő is a sokadik volt, a másodiknál már elkerekedett a szemünk, most meg már nem tudjuk, mit gondoljunk..." – ezt írtuk a harmadiknál. A negyediknél meg már nem tudjuk, mit írjunk...
 
Fotó: CNN

Ezt már leírni is sok: a harmadik amerikai rappert lőtték le egy héten belül

Az elsőnél még csak-csak, bár az egész ívet nézve ő is a sokadik volt, a másodiknál már elkerekedett a szemünk, most meg már nem tudjuk, mit gondoljunk...
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek