Therapy? A38

A gyilkos tekintetű frontember visszatér a tett színhelyére: jön a Therapy? az A38-ra

Másfél évvel a tavaly januári fullos koncertje után idén novemberben ismét tiszteletét teszi az A38 Hajón a 30 éves fennállását ünneplő Therapy? zenekar. És ennek mi kimondottan örülünk! :)
 
Fotó: LPD/FB

A legendás banda rózsaszínűre pöttyözi a Robotot a jövő héten

Budapestet is érinti 40. születésnapi turnéján a Legendary Pink Dots (LPD). A pszichedelikus kísérleti rockzene veterán, Hollandiában működő csapata február 17-én a Robotban lép fel.
 
 
Sepultura, Cradle of Filth, Marky Ramone – teljes az idei rocmaratonisták csapata

Sepultura, Cradle of Filth, Marky Ramone – teljes az idei rockmaratonisták csapata

A Sepultura, a Cradle of Filth, Marky Ramone, az Agonist és az Infected Rain is fellép a Rockmaraton fesztiválon a dunaújvárosi Szalki-szigeten július 6-tól 11-ig. Ezzel a bejelentéssel teljessé vált a legrégebbi hazai rock-metál fesztivál, az idén 30 éves Rockmaraton programja. HBD!
 
Fotó: Dalriada/FB

A más bánata a mi örömünk: mégis fellép a Dalriada Győrben!

A Dalriada e hét szombaton a németországi Wacken fesztivál téli nagy buliján, a Wacken Winter Nights-on játszott volna, ám a szervezők kénytelen voltak lefújni a rendezvényt a veszélyes időjárási körülmények miatt.
 
 Az első globális női popszupersztár: Madonna

Az első globális női popszupersztár: Madonna

Volt némi lelkifurdalásunk, hogy csak rossz híreket közöltünk róla meg a pályája végét emlegettük a sorra lemondott koncertek kapcsán, reméljük, szépíthetünk egyet a következő programajánlóval.
 
Filozófikus art-rock Gdanskból – a Trupa Trupa először Magyarországon

Filozófikus art-rock Gdanskból – a Trupa Trupa először Magyarországon

A Trupa Trupa különleges art-rock zenéjével és új lemezével február 5-én érkezik a Dürer Kertbe. A Gdanskból származó négyesre nagy hatással volt szülővárosuk és annak történelme, Schopenhauer és Nietzsche filozófiája, ennek eredményeként pedig feltárul saját univerzumuk.
 
 
Fotó: CityRocks Hungary/FB

A Quimby városában zenél idén az óriás zenekar – lehet jelentkezni a gigabandába!

Idén Dunaújvárosban rendezik meg Magyarország legnagyobb rockzenei flashmobját, a CityRocks Produkciót, amelyen csakúgy, mint a 2018-as szegedi és a 2019-es kecskeméti nagykoncerten, ezúttal is több százan fognak élőben együtt zenélni.
 
A hírességek csarnoka egy húgyfolt...

A hírességek csarnoka egy húgyfolt...

Ezt a sebészi pontos megfogalmazást Johnny Rotten és a Sex Pistols fogalmazta meg a Rock And Roll Hall Of Fame-ről, amikor 2006-ban visszautasították a beiktatási meghívót. Történt ugyanis, hogy nehezményezték azt az aprócska tényt, miszerint fizetni kell nekik a ceremónián való...
 
A Depeche Mode bejutott, a Motörhead maradt a küszöbön - Íme Rock & Roll Hírességek Csarnokának új lakói

A Depeche Mode bejutott, a Motörhead maradt a küszöbön – A Rock & Roll Hírességek Csarnokának új lakói

Idén is változatos mezőnyből került ki az a hat szerencsés előadó vagy zenekar, akik mostantól a legendás Rock & Roll Hírességek Csarnokának népes lakosságát gazdagítják. De vannak meglepő vesztesei is a szavazásnak...
 
Kusetté Rockabilly Night a Mystery Gang vezetésével

Rockabilly és időutazás a Mystery Gang kalauzolásával

A nagy sikerű húszas éveket megidéző Kusetté Gatsby Night után 2020. január 31-én Kusetté Rockabilly Night-tal folytatódik az a rendezvénysorozat, ahol a rock & roll világában pin-up hölgyek várják, hogy táncba vigyék őket – korhű ruhákban, élőzene és remek koktélok között.
 
Az utolsó vonat berobog a Dürerbe

Az utolsó vonat berobog a Dürerbe

A négyfős francia rock csapat, a Last Train tagjai 2017-es alakulásuk óta épp csak átléptek a kamaszkorból a felnőttek világába, az elmúlt években rengeteg koncertet adtak világszerte. A The Big Picture című lemezükkel február 4-én a Dürer Kertbe érkeznek – a vágányok mellett...
 
Amerika válasza a brit invázióra: Michael Jackson

Amerika válasza a brit invázióra: Michael Jackson

Az első globális fekete popsztár, Michael Jackson – ez a címe a Jávorszky Rock&Roll Szabadegyetem következő előadásának, amely az Örkény Könyvesboltban, január 15-én, szerdán, fél hattól kezdődik.
 
SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel...

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A Kobuciban bukkan fel a pasi, aki megtalálta Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját

Idén már kilencedik alkalommal rendezik meg Budapesten az országos Beatles találkozót. Az esemény június 16-án lesz az óbudai Kobuci Kertben, a találkozó fővédnöke pedig az a Nick Wass, akinek vezetésével idén Angliában megtalálták Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját.

Énekesnők a nagyvilágból, avagy Palya Bea görög selyme

Palya Bea müpás koncertsorozatának alkalmain 2015 óta elbűvölőbbnél elbűvölőbb énekeseket láthattunk és láthatunk a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben. Idén a görög apától és francia anyától származó, párizsi Dafne Kritharas lesz a magyar énekes vendége.
Új koncertek