Fotó: Margitszigeti Zenélő Szökőkút/FB

Önök kérték – a margitszigeti szökőkút ettől a héttől kezdve lejátssza

Mint ahogy arra mi is buzdítottunk mindenkit, a leendő közönség szavazással dönthette el, hogy mely dalok szóljanak és melyek ne szóljanak a margitszigeti zenélő szökőkút műsorán. A héten elindult a szökőkút-feszt :)
 
Fotó: Gyerek Sziget

Háromnapos fesztivállal indítja a vakációt a gyerekek Szigete

A Hajógyári-sziget árnyas fái közt az ország egyik legnagyobb, ingyenes családi rendezvénye lesz népszerű előadók koncertjével, bábszínházzal, tánccal, vetélkedővel, sportprogrammal, zsonglőrökkel és artistákkal, ugrálóvárral, kézműves foglalkozásokkal és még rengeteg...
 
 
Fotó: Fotó: Wallace Chuck/pexels.com/hu-hu/foto/emberek-tomeg-tancolo-zene-2820896/

Idén is a szombaton lesz az ALL STARS táncpárbaj a Szigeten

Ígéretünk szerint folytatjuk a Sziget kínálatát felgöngyölítő sorozatunkat: fókuszban most a tavaly nagy sikerrel debütált új helyszín, a dropYard, ami az urban style-t képviseli a fesztiválon.
 
Fotó: MTI, még abból az időből, amikor a híd előtt volt a beléptetés

A K-híd is visszakapja szép ruháját – 2023-ban régi fényében fürdik majd a Sziget

Sőt, számos területen megújulás jellemzi az idei fesztivált, úgy a látványvilág, a vendéglátás, a fenntarthatóság terén, mint a kényelmi szolgáltatások tekintetében. Ami a szervezők ígérete szerint nem változik: az a Sziget-feeling és a programok változatossága.
 
Nem boomernek való vidék – teljes a Colosseum nemzetközi sztársora

Nem boomernek való vidék – teljes a Colosseum nemzetközi sztársora

A címmel csak az elejét akartuk venni a "nemismerekegynevetsemazegészből" kommenteknek, tőlünk korosztálytól függetlenül az megy és oda, ahová akar: például az alternatív elektronikus zene legjobbjait egybegyűjtő Colosseumba, a Sziget – ókori amfiteátrumokat idéző –...
 
Fotó: Sziget Festival Official / Rockstar Photographers

Nagyszínpad! Hazai popsztárokkal lép fel a Superar gyerekkórus az Akváriumban

Rendhagyó koncertet láthat a közönség május 23-án az Akváriumban. A hazai könnyűzene sztárjai egy nagy közös showban lépnek fel, együtt a Superar esélyteremtő zenei program növendékeivel. A különleges esemény jótékony célokat szolgál: a Superar nyári zenetáborának...
 
 
A koncert, amit te irányítasz

A koncert, amit – LED-karkötőkkel – te irányítasz

Magyarországra érkezik a Red Bull Jukebox, egy Budapesten még soha nem látott interaktív koncert, amelyet a közönség irányít. A Margitszigeti Szabadtéri Színpad szezonnyitó eseményén, 2023. május 19-én este a Z-generáció kedvenc együttese, a VALMAR és meghívott meglepetésvendégeik...
 
Fotó: Főkert

Melyik dalt játssza – és melyiket ne a margitszigeti zenélő szökőkút? Szavazz!

Budapest 150. születésnapjára megújítják a margitszigeti zenélő szökőkút programját, amelyről a budapestiek dönthetnek egy szavazás keretében.
 
Chico and the Gypsies

Fenyő Miklós, Geszti Péter, Zséda, Jurassic park és opera-musical: májusban indul az évad a Margitszigeten

Májusban indul a Margitszigeti Szabadtéri Színpad új évada, melynek keretében világsztárokkal, hazai művészekkel, opera-, balett-, operett- és musical bemutatókkal, valamint koncertekkel várják az érdeklődőket.
 
Jamie xx a Szigeten + 10. lemezévforuló és új dal Romytól

Jamie xx a Szigeten + 10. lemezévforuló és új dal Romytól

Nemrég bejelentették a 2023-as Sziget Fesztivál első fellépőit:a Beggars Group istállóból Magyarországra látogat majd a Fonogram-díjra jelölt Amyl and The Sniffers és a The xx sikerei után szólókarrierben is bizonyító Jamie xx is.
 
Fotó: Billie Eilish/Fb

Billie Eilish a 2023-as Sziget headlinere – miatta egy nappal később kezdődik a fesztivál

A Sziget olyan döntést hozott, ami ritkán fordul elő: egy nappal eltolták a fesztivált, hogy az utóbbi évek talán legnagyobb sztárja a Sziget Nagyszínpadán léphessen fel 2023-ban. A nagy buli augusztus 10-én, csütörtökön kezdődik és 15-ig tart majd.
 
Fotó: Sziget Festival Official

A Best Major Festival kategóriában ismét a befutók listájára került a Sziget

Idén ismét több kategóriában díjazzák Európa legjobb fesztiváljait. A European Festival Awards-ra nevezett rendezvények közül az elismert fesztiválszervezőkből és szakértőkből álló zsűri mostanra választotta ki a „shortlist"-es fesztiválokat.
 
Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az Analog Music Hall koncerttermében kerül sor most szombaton (április 20.).

75 helyszín, 300 program: teljes a SopronFest kínálata

A SopronFest vérbeli „urbán fesztivál”, mert a soproni utcák, terek, klubok, éttermek, kávézók, illetve a fő helyszín, a Lővérek különleges hangulattal és pezsgő élettel telik meg május 11. és 19. között: városszerte közel 100 helyszínen 300 program várja a helyieket és a fesztiválozó turistákat az egész országból.
Új koncertek