A Dal

Menet közben változtatták meg A DAL szavazási szabályzatát

Némi változás történt A Dal című műsor szabálykönyvében a nézői szavazatok tekintetében, amit az élő adásban "elfelejtettek" megemlíteni. Első ránézésre nem tűnik jelentősnek a módosítás, de menet közben variálni, nem túl elegáns dolog.
 
Jótett helyébe Quimby ingyenjegyet várj!

Jótett helyébe Quimby ingyenjegyet várj!

A Quimby és a MagNet Bank közös akciójának köszönhetően most 15-15 önkéntes juthat tiszteletjegyhez a Quimby tagok összes zenekarát felvonultató Family Tugedör koncertekre március 29-30-án a Barba Negrában.
 
 
Az első válogató eredményhirdetése/Médiaklikk

Az első forduló katasztrofális nézettséget produkált, szombaton jön A Dal 2019 második menete

Újabb 10 versenyműből válogathatjuk ki a nekünk (és persze a szakmai zsűrinek) tetsző 6 szerencsés produkciót, akik tovább menetelhetnek a középdöntőbe.
 
Antal Timi feat. Demko Gergő/Mediaklikk.hu

Már megint a zsűriről szólt A Dal műsora

Szombat este kezdetét vette a nemzeti dalválasztó idei versengése, ahol a kissé unalmas szerzemények mellett Nagy Feró bicskanyitogató beszólásai borzolták a kedélyeket. És ezen még a korábbi zsűritag, Frenreisz Károly full playback extra produkciója sem segített...
 
Enter Night: a whisky után itt a Metallica söre

Enter Night: a whisky után itt a Metallica söre

A Metallica fékezhetetlen agyvelejű arculatgyártói és merch szakemberei a Blackened whisky után most sörbe mártották a zenekar ars poeticáját: az Enter Night a zenekarhoz hasonlóan felette áll a kategóriáknak, bezavar az előítéleteknek és megfelel a kihívásoknak...
 
Fotó: MTI

Na, milyen lesz Nagy Feró meg Mező Misi a zsűriben? Szombaton indul A DAL 2019!

Idén is 30 új szerzemény közül választja ki a zsűri és a közönség, hogy ki legyen az az egyetlen szerencsés, aki majd hazánkat képviselheti a sorrendben 61. Eurovíziós Dalfesztiválon Izraelben. Január 19-én este az első tíz jelölt mutatkozik be a nagyérdeműnek.
 
 
1 Quimby koncert, 6 zenekar, 23 ember – Family Tugedör

1 Quimby koncert, 6 zenekar, 23 ember – Family Tugedör

A Family Tugedör egy két órás örömzenélés a Quimbyvel és a tagok side projectjeivel: A Kutya Vacsorájával, az Aranyakkorddal, a Kárpáti Dódi Priváti Projekttel, a Marlboro Mannal és SZILÁRD formációjával.
 
 MTI/Bruzák Noémi

Nagy Feró A Dal 2019 zsűrijében

Az Eurovíziós fesztivál előszobájaként is felfogható A Dal című műsor 2019-es évadában újabb 30 produkció száll versenybe, hogy aztán májusban Tel Aviv-ban is megmutathassa magát a nagyvilágnak. A mezőny vegyes, régi ismerősök és újak is helyet kaptak, de a műsorvezetői, illetve...
 
A Sztárban sztár legyűrte az X-faktort

A Sztárban sztár legyűrte az X-faktort

A Menedzsmentfórum a friss nézettségi adatokat vizsgálva megállapította, hogy a múlt héten visszaesett az X-Faktor nézőszáma, így megelőzte a Sztárban sztár.
 
Ha nem bírod már elviselni: a lemezjátszón a BUMMM!

Ha nem bírod már elviselni: a lemezjátszón a BUMMM!

A Lemezjátszó programsorozat másfél évvel ezelőtt indult a B32-ben azzal a céllal, hogy a könnyűzene meghatározó formátuma, az album visszanyerje népszerűségét. Lényege, hogy a budai kulturális helyen a közönség havonta egyszer meghallgathat egy kultikus lemezt, amiről az est...
 
18 év után megvalósult a BON-BON zenekar álma

18 év után megvalósult a BON-BON zenekar álma

HAVEROK, BULI, BON-BON - Szeretni belendülésig címmel állítja színpadra új musicaljét a Hadart színház, amelyben 14 ismert BON-BON sláger csendül fel. A produkció különlegessége, hogy a neves színészek mellett az egyik főszerepben a BON-BON együttes frontemberét, Szolnoki Pétert...
 
A tévéknek nem kellett, így az interneten megy tovább Hajós András népszerű műsora

A tévéknek nem kellett, így az interneten megy tovább Hajós András népszerű műsora

Hogy pontosan mikor, az egyelőre még nem tisztázott, de a tervek szerint a korábban két díjat is nyert Dalfutár legújabb évada 2019-ben fogja bevenni a világhálót. És ennek mi rendkívül örülünk!
 
Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

Bor, mámor, Kovacs – Jazzy fesztivál májusban

A felsorolás végződhetne úgy is, hogy MATT BIANCO vagy IZO FITZROY, de, bocs, nekünk a 2016-os szigetes fellépése óta KOVACS az isten(nő) :)
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a Parno Graszt is velük tart majd, de lesznek meglepetésvendégek is.

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)
Új koncertek